icon

Ako bezpečne odísť zo sekty?

22. dec 2024

Jej clenovia zacali byt na mna zli..nic mi nedopraju nechapu ma.ako odist..
Prosim pomoc

Strana
z2
autor
Autor odpoveď zmazal
gribka1
22. dec 2024

Ako?

autor
22. dec 2024

@btus bez brata by sme boli pod mostom. Nase dichodky nestacia na vsetky vydavky.. brat ma do nicoho nenuti . Ani ma neobmedzuje. Tio ti dalsi su taky.

autor
Autor odpoveď zmazal
zuzubb007
22. dec 2024

A ako ti to zákazu, že nemôžeš variť ani nikde cestovat????? Čo bývaš s nimi???? Pokiaľ bývaš sama tak nech si trhnu, sa spamätaj a začni robiť čo chces ty, a odstrihni sa od kohokoľvek z nich

tiika
22. dec 2024

A súvisí momentálny stav s tvojim ochorením? Čo keby si odisla, keď sa ti to prestáva páčiť.
Neboj sa, zvládneš to, bez nich ti bude lepšie. Hľadaj podporu inde. Skús sa obrátiť na tie kontakty, ktoré ti tu dali na začiatku a vyhľadaj prosím čo najskôr aj psychologickú pomoc.

autor
Autor odpoveď zmazal
tiika
22. dec 2024

Práve pre toto sa to nazýva sekta.

autor
Autor odpoveď zmazal
gribka1
22. dec 2024

No vravím, nedodrzujes ich pravidlá. Ak sa chceš riadiť slobodnou vôľou, nepotrebuješ žiadnu sektu, či iné združenia. Buď sama sebou, rob to čo chceš ty a odíď odtiaľ.

tiika
22. dec 2024

Ako sa ten stav prejavuje? Máš nejaku konkretnu diagnózu? Liečiš sa na niečo?

autor
22. dec 2024

@tiika ano. Navštevujem psychiatra. Idem v nom ale az v januari dovtedy nema cas. j

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
22. dec 2024

@tiika podrobnosti by som ti napisala sukgomne j sprave

tiika
22. dec 2024

Fajn, že sem píšeš i napriek tazkostiam. Je dôležité, že tvoj stav s niekym riešiš (myslím psychiatra). Takato situácia moze byt pre teba obzvlášť náročná. Prechadzas si zložitým obdobím, avšak da sa to zvládnuť. Potrebuješ asi skôr pohodu, pokoj, bezpečne prostredie. Ta sekta ti toto nie je schopná ponuknut.

nafka0483
22. dec 2024

Autorka ty si ta co mala brata po nehode v nemocnici s nevedeli ste sa vtedy dostat k peniazom na ucte? Co si svoje minula na darceky, kamarati ti zakazovali kupovat dzusiky...?
A s mamkou si sa stratila a hladala vas horsks sluzba, museli ste zaplatit vyjazd?

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
autor
22. dec 2024

Bojim sa ze ma tu najdu a bude horsie. Kedze si ma ty
@nafka0483 spoznala.

lenkasarka
23. dec 2024