icon

Ako bezpečne predávať nosené oblečenie z domu?

8. feb 2024

Mám pár vecí po synovi a hodila som ich na facebook. Medzinimi aj 1 kombinézu, za 10 eur. Ozvala sa mi 1 pani, že ona zajtra príde skúšať. Vôbec mi nie je po vôli, púšťať niekoho do bytu. Ako to zvyknete riešiť vy?

natall113
8. feb 2024

Žiadne skúšanie, buď kúpi alebo nie

3009
8. feb 2024

Ja to robím tak, že pred dverami vonku nech si vyskúša. Do domu nepúšťam.

wishes
8. feb 2024

aj ja by som jej dala max vonku vyskusat….. aj ked je tam oznacenie velkosti a moze to len prilozit na to dieta…

guiseppinka
8. feb 2024

Kopec veci som bola kupovat, naposledy s dcerou skusat rifle. Normalne doma niekde na chodbe alebo do nejakej pracovne/technickej, naposledy posilky, nas domaca zaviedla, vyskusali sme a vybrali, ktore berieme... ja mam na chodbe velke zrkadlo, chodbu viem zatvorit a pekne si tam vie vyskusat. Ale uz som bola normalne aj v spalni skusat saty...

vyrovnanaosoba
8. feb 2024

Dám rozmery a nech sa premeria. Alebo pred dverami keď jej to nevadí. Domov nikoho nepúšťam a zo zásady keď aj niečo predávam s osobným odberom, tak sa dohodneme na nejakom mieste, nepotrebujem, aby mi niekto vyklopaval pi mesiaci, že nie je spokojný, alebo či ešte niečo nemám. 🤣

nikdenikto
8. feb 2024

Ak ti to vadí, potrebuješ nutne tých 10€? Veď možno sa ozve niekto iný

dorothee
8. feb 2024

Napis ze nech sa nehneva,ale nesuhlasis s osobnym skusanim a hotovo,predas inokedy niekomu kto zoberie bez zbytocnych prietahov..

cyberk
8. feb 2024

Do bytu nehrozi :D jedine na chodbe pri vstupnych dverach do panelaku

kulumulu123
8. feb 2024

Vonku si moze skusat co chce a kolko chce ale do domu nepustam takto nikoho

katka533
8. feb 2024

Mne tak tolko jedna vypisovala. Chcela, nechcela, potom vyskúšaš,tak na chodbe vonku skúšala a potom ich aj tak nekúpila

autor
8. feb 2024

@nikdenikto nie, nepotrebujem. Ja som jej už premerala, odfotila a vkuse otravuje.

autor
8. feb 2024

Ďakujem, tak ani jej nenechám potom. Premerané má, odfotené z každej strany, aj z vnútornej strany.

lubkovaandrejka
8. feb 2024

Ahoj. Niektore zeny su take spekulantky. Fotila si z kazdej strany, premerala a stav sa,ze keby si to prisla vyskusat zacala by vymyslat a ani by to nezobrala. Inak nerozumiem tomu,ze niekomu pride normalne sackovat sa cudziemu clovrku do bytu a ist si skusat veci. Keby si to navrhla ty, je to ine. U mna sa tieZ tak par zien rozhodlo,ze chce ku mne domov prist skusat veci za 5e a tak, co som razom odmietla :p tiez je mi to proti srsti.

prasiatko30
8. feb 2024

Osobne odovzdanie Na neutralnom mieste pozrie, moze pomerat, vidi ci zodpoveda opisu a nie je to viac poskodene ako je vidno na fotkach - paci sa jej to tak si to vezme a da ti peniaze do ruky, nepaci sa jej to - zoberies domov a je po biznise

ma77
8. feb 2024

Ja sice byvam v dome ale tiež nepuštam do domu iba na dvor dokonca aj ked koberce nejake som predavala tak som vyniesla k brane jedine som raz predavala staru chladničku prišli po nu spoluobčania tak som ich pustila dnu ale len preto že bola tažka tak nech si ju vynesu z technickej no ale nechcite vediet kolko hodin som vetrala🙂

majkamasar
8. feb 2024

Aj u mna bola takto kupit pani a skusala na chodbe nepustila som ju dnu.

majkamasar
8. feb 2024

@ma77 u nas tak boli po postel a prisli 5. No a mna ani nahodou nenapadlo otvorit okno predtym. Ako boli slusny.

majlo1234
8. feb 2024

No nepustila by som mozno hockoho, ale tu v nasej susedskej skupine, kde mame vsetci priblizne rovnaky standard, rozumej “bohaty” nevidim dovod nepustit mamu s chlapcekom vyskusat topanky/bundu. Ved nedosli kradnut, len skusat

nika23t
8. feb 2024

Ani náhodou by som nepustila k sebe do bytu a ani by mi nenapadlo navrhnúť, že pôjdem k niekomu skúšať. Ale raz som sa dohodla s jednou predávajúcou na stretku v obchode, tam som v kabínke vyskúšala (plesové šaty) a hneď aj zaplatila. Ale tak nie vždy sa takto dá... Ale k sebe do domu nikdy.

andreatytler
9. feb 2024

Fakt iny svet toto Slovensko.😀 Tu kde zijem by sa nikto nepytal ci moze ist vyskusat k niekomu domov koli vlastnej bezpecnosti a uz vobec nie s dietatom. Ja ako zena by som nekupovala inak ako tak ze sa stretneme na verejnom mieste. V zivote by som k niekomu neprisla k domu, alebo bytu. Este mozno s muzom.

zuzuliennka1
9. feb 2024

nikdy by som nic k nikomu nesla skusat domov a ani by som si nikoho nepustila domov.
naposledy som kupovala synovi bundu tu z mk a pani mala uvedene bydlisko sice uplne mimo mojho, ale v urcitom case som vedela, ze sa nahodou budem vyskytovat v mieste jej bydliska, tak som jej napisala, ze posielat nemusi, ze si pridem osobne, suhlasila.
stretli sme sa pred vchodom bytovky dole, ani by mi nenapadlo ist do bytu

zorkahorka
9. feb 2024

Nwch si ho vezme domov a ked sadne, zaplati ti. Ak mas doveru

lili1313
9. feb 2024

Najlepšie je že tito vymyslaci obvykle ani neprídu.

kulumulu123
9. feb 2024

Pripadne sa s nou stretni bud v nakupnom centre nech si vyskusa v kabinke alebo aj na benzinke su tam zachody na vyskusanie uplne super staci. Ja som raz kupovala tehu nohavice bola som si po ne, obliekla som si pohodlne saty (bolo to v lete) a kludne som si vyskusala v panelaku na chodbe nikto tam nebol na schodisku. Nikdy by ma nenapadlo trepat sa k niekomu do bytu 🤦‍♀️🤦‍♀️

tomcimka
9. feb 2024

Mne sa na svadobné šaty ozvala pani,že príde vyskúšať. Prišla s kamarátkou. No keď som ju videla🤦‍♀️. Šaty veľkosť 40-44 a ona vyzerala,že potrebuje aspoň 50. Nedala si vysvetliť,že jej budú malé. Poslala som preč.

sashabb
9. feb 2024

Tiež sa mi raz stalo, že mi takto oznámila dotyčná, že ona si príde vyskúšať 🙄 akože hallooo, a také prosím Vás? mohla by som? nič? 🙊