icon

Ako bojujete s jesennou depresiou?

marse
5. nov 2009

Ahojte žienky! Chcem sa opytat ako bojujete s jesennou depresiou, nostalgiou apod. Nejaky recept na zivotabudic. Ci uz na fyzicku aj psychicku podporu. Mavam dni ked sa mi chce len plakat, namyslam si choroby, som unavena...Proste klasicka jesen. A pritom je vsetko v poriadku, po stranke domackej, s detickami, aj s manzelom... Mozno na mna dolaha stereotyp, aj to ze je u nas skarede pocasie a nemozeme chodit extra von. Co robite vy ked vas prepabne nieco taketo???

uz som si vymyslela ze v nedelu pojdeme s muzom do kina a na veceru troska vypadnut z bezneho kolobehu, babku som k babulkam vybavila snad to trocha pomoze....Dakujem za vase postrehy a tipy. 🙂

saska.t
5. nov 2009

marse kazdy rok si dam aj s muzom kuru- kupime si pharmaton geriavit tobolky a nalada a energie sa naozaj dostavi, muz nechcel verit ale teraz uz na geriavit neda dopustit, je sice dost drahy ale naozaj funguje dokonca mi po porode prestali aj vlasy padat a lamat sa nechty, takze u nas 100% spokojnost 😉

bihan
5. nov 2009

Guarana, výrazne pomáha prekonávať spleeny, je to skvelý životabudič, len to netreba preháňať.
Materská kašička tiež vôbec nie je zlá, len ak nie je kvalitná, napomôže a kvalitná je v inej cenovej kategórii ako guarana.

marse
autor
5. nov 2009

dakujem 🙂

saska muzik berie uz druhym rokom geriavit e tiez je max. spokojny, on je celkovo na vitaminoch a pod. kedze je lekarnik a boji sa nakaz 😉

bihan na tu guaranu sa urcite opytam 🙂

kikatko
5. nov 2009

ahoj,
my doma pijeme zazvorový čaj. na na jesennú light depku skvele pomahajú kamošky a damska jazda. nejaký ten film, vinečko a kopa smiechu

nguyen
5. nov 2009

dobra silna cierna kava, zeleny caj... nie je nad klasiku navyse to posobi ako antioxidant - schopnost pohlcovat volne radikaly
okrem toho horuci kupel v epsomovej soli (alebo inej soli s vysokym obsahom magnezia - dobre na svastvo) s par kvapkami grepoveho esencialneho oleja
ja osobne na jesen alebo zacaitkom zimy pijem jeden cely tyzden vkuse stavu z polky citrona zmiesanu s teplou vodou hned po ranajkach (dolezite je mat nieco v zaludku a neprehanat to dlhodobo, aby si si neposkodila zaludocnu sliznicu) je to dost dobra davka vitaminu C (zdravsie a lacnejsie ako celaskon 😀 ) cize imunita, vycistenie organizmu a osobne to vnimam ako zivotabudic, hned rano ma to dost znacne nakopne 😅 Navyse ako bonus budes mat cistejsiu a ziarivejsiu plet, vlasy ...
a na imunitu alebo ked mam oslabeny organizmus bud z nedostatku spanku alebo prilis vela stresu v praci, pijem vytazok z echinacei alebo propolis
kazdopadne ak sa citim unaveha upravim stravu - pridam ovocie, zeleniu, ryby - uberiem ryzu, chlieb a zemiaky a podla moznosti straaasne vela spim 😉

j.a.n.u.s.
5. nov 2009

kikatko...souhlasim-zazvorovy caj a vyjizdky treba na nakupy-blizi se Vanoce, tak proc neudelat nekomu radost(ci sobe) 🙂

...a hlavne-usmev prosim... 🙂

luise
10. nov 2009

Čajíčky, sviečky, vonné silice či dobrá hudba. A v neposlednom rade určite kniha. 😀 😵