icon

Ako by ste reagovali na prosbu tejto mamičky?

vera_alanko
19. aug 2013

Ahoj kocky, chcela by som pocut vas nazor. Dnes mi prisla nasledujuca reakcia na jeden moj inzerat:
prosim vas pekne zme slapsia rodinka som slobodna maminka mam sinceka ma 4 roki manzel nas opustil prislizme o rodini domcek bivalizme u kontajneroch teras bivame u brata lebo nemame domcek pisem vam ot prata on ma internet a pocitac sincek teras na stupi do skolki potrebovala bisom pre neho nejake oblecenie do skolki aprezulki vobec nic nema vismjevaju samu vsetki deti ze nema oblecenie a ze nema domcek zeje chudak a mnato velmi boli prosim vas necem abi bol moj sincek smutni pomoste mu prosim vas moj sincek je chori je hlucho nemi prosim vas na kolena vas prosi sincek prosim a tie slipi mu darujte do skolki prosim vas pekne prosi sincek

ako by ste reagovali?

martinazvo
19. aug 2013

@vera_alanko odporucam veeeeeeelmi dokladne preverit, toto byvaju na 99% podvody...

cikyta
19. aug 2013

@vera_alanko ignoruj

sheila2004
19. aug 2013

nereagovala by som. Ludia zneuzivaju dobrotu...

sissy27
19. aug 2013

@vera_alanko nereagovala by som... tento mail tu koluje v malých obmenách už dosť dlho, a podľa všetkého sa jedná o špekulantku, zvykne si vyberať značkové veci, že práve tie jej dieťa potrebuje... a nakoniec, pani píše že má brata aj s PC a počítačom, tak ten na tom nebude tak zle, môže pomôcť on 🤐

anet1812
19. aug 2013

@vera_alanko mne prišiel vo veľmi podobnom znení,tiež písala akože od brata,na "kolenách ma prosila" a aj deti...tiež z rovnakými x chybami...odo mňa pýtala dokonca kočík...už sa to tu neraz rozoberalo...nereaguj,určite podvoníčka

kaktusik007
19. aug 2013
vera_alanko
autor
19. aug 2013

dakujem, mne pisala na pomerne lacnu vec, takze by som jej ju najradsej poslala, ale uz som jej znovu napisala, nech sa zaregistruje, urobi svoj pribeh doveryhodnym a potom jej urcite pomozem ja a mozno aj viac mamiciek, ktore mozu...

lulu_lu
19. aug 2013

@vera_alanko nijak by som nereragovala!!!!!! to su pdychicke vydieranie cez jej syna, ktoreho mozno ani nemá....

hviezdicka111
19. aug 2013

nereagovala by som....strasne uboha rodinka, slobodna mamicka, syncek chory....cele mi to pride skor ako podvod nez to, ze by tu pomoc naozaj potrebovali...

klincek
19. aug 2013

@vera_alanko napisala by som jej, ze mi to je luto, ale ak jej dam veci zadarmo, bude to chybat mojim detom-
aj keby to nebola tak uplne pravda..vacsinu veci po svojich detoch som rozdala a aj v buducnosti rozdam, ale po par "prijemnych" skusenostiach si sama urcim, ktore a ako..

evelynm
19. aug 2013

toto je typicky vydieracsky, manipulatorsky text, utociaci na city. Autorka sa spolieha na to, ze niekto na to naleti a posle jej veci zadarmo. Na taketo nieco by som vobec nereagovala. A nechce sa mi verit, ze je niekto az natolko gramaticky slaby, ze by dokazal narobit tolko chyb.

dejka77
19. aug 2013

Uz len kvoli tej otrasnej gramatike by som nereagovala. Precitat to bolo utrpenie.

malapepka
19. aug 2013

ja pomôžem, ak treba. Ale toto je evidentne vymyslené - deti sa mu vysmievajú... je hluchonemý... budem hnusná, ale asi by mu to bolo jedno, že sa mu smejú.... to bolo len na vysvetlenie, že ide o psych. vydieranie, nie o posmievanie chorým. Povedala by som jej, že toto je skôr prípad pre sociálku, prípadne dať dieťa do domova, kde by mal to, čo potrebuje. ..darujte mu slipy... 😀

anatalia77
19. aug 2013

nuž ak je hluchonemý tak s ním je snád matka doma,a celkovo takéto deti patria do špecialnych zariadení,s rovnakým postihom tak aké deti čo sa mu posmievajú,keď sú všetci na tom rovnako??? ☹
gramatiku nehodnotím,ale nemá to logiku
ja by som jej poslala akurát tak gramatiku pre základné školy