Ako byť hnusná?
prosim vás dá sa nejak naučiť stať si za svojim a byt nq niekoho hnusná? v živote som sa stretla veľa krát s tým že niekto mi niečo povedal alebo nahucal a ja som sklopila uši a šla potichu ďalej. pritom keby sa aspoň ozvem a nenechám so sebou zametať:::,…. až potom keď odídem to ľutujem že vždy nechám za pravdu tomu druhému a vždy nechám sebou zametať… neviem druhému protirečiť a nechápem ľudí čo ked niekto im vynadá tak majú argumenty a nekokcu sa a vedia si stať za svojim (samozrejme s mierou)… viem že už na strednej som mala problém s týmto a to boli len kamarátky…
Keby som na niekoho kričala a on začal plakat, asi sa tiež rozplačem.Vieš čo, snaž sa svoju citlivu stranku premenit pozitivnym spôsobom
Hnusnych ludi je na svete viac než dost.Akurat ti otravia deň.Ty bud citliva, mila a iná.Človeku to dobre padne..
A čo sa toho vykrikovania v predajni sa nečuduj Kedysi predavačky vedeli všetko, dokonca aj v specializovanych predajniach.Ked si do takeho železiarstva a elektra vošla, nikdy sa nestalo, žeby predavač nevedel.Ale dnes robia predavačov hlavne nevyučeni a ludi to môže otráviť
@denisah6 asi to bude aj chyba veducich, že netrvaju na tom, že predavač ma všetko vediet a poradit, je tam vela vyrobkov, ako hovoriš a vysoka fluktuacia, asi su zle plateni a potom beru zo zufalstva hocikoho.A čo už vobec nechapem, arogantny ton niektorych predavačiek a pocit, že ju otravuješ.My tu v Terne sme mali 3, ze ked som cez okienko videla, ze robia, niekedy som nešla do obchodu.Oni ti proste vynadaju, ked niečo chceš.A to by si riaditel predajne mal ustražit, nemusi byt nas zakaznik, naš pan, stači, že po tebe predavačka nebliaka..Ja keby spm bola majitel, ja ich vyrazim.Len na Slovensku je toto " akceptovatelny" stav, že predavačka pucuje zakaznika.Choré 🤣
P.S.Našťastie, všetky 3 dali výpoveđ
Ak má niekto blbé poznámky, nikdy nechoď naňho tou istou energiou. Vždy sa treba v kľude obhájiť a keď to nefunguje tak ustúpiť, niekedy dokonca pritakávať aj keď máš pravdu ty, záleží od situácie. Vždy sa mi to osvedčilo. Ľudia, ktorí idú do útoku majú problém, vidím to ako v škole tak v práci.

Nauč sa byt asertivna, nie hnusna.Ked pišem nejaku stažnost a odpovedaju arogantne, vulgarne, chce sa mi vracať, ale ked odpišu slušne a použiju trebars štyl ako
@denisah6 tak ziskaju moje sympatie..
A ty môžeš mat ine nazory ako ostatni a nemusiš byt s nimi nepriateĺ
Asi ti rodičia nedovolili argumentovať a vždy ta zahriakli. To sa da naučiť, že budes si trenovat komunikaciu s luďmi, cudzimi, predavačkami, susedmi, vojdi do rozhovorov, osmel sa a nauč sa čelit aj negativnej kritike
Inak prečo ti je do plaču?
Alebo sa rozplač.Ludia su taki zas, že určite polovica by ta chlacholila a bolo jej luto, že slziš.Nikdy sa nikto nenašiel, kto by sa ťa zastal? Ty bud taka, zastaň sa utlačanych..Premeň tento svoj nedostatok na hrdinstvo