icon

Ako byť trpezlivé pri čakaní na // časť 6.

lia
2. mar 2009

Tak Vás srdečne vííííítaaaam v 6.časti a dúfam,zže tento rok bude pre všetkýýýých plodnýýýýýý 😀 😀 😀 😀 😀

lia
autor
19. jún 2009

mna to nebavi,je tam toho milion,este na mmb pokukam,ale cez google to povyhadzuje a zatial mame tento pomaly net,tak ma to nebavi.

lia
autor
19. jún 2009

😀 😀 😀 😀 😀 trubka 😀 😀 😀 😀 to mas rada?? 😀 😀 😀

jul
19. jún 2009

ved babatka to nemaju sancu znicit

mixka
19. jún 2009

ja som vela veci nakupila krpkam na mmb, ale lahsie je mi kupit im oblecko v tescu, lebo kupit dvoje rovnake je psycho a v tescu nemala problema 😀

jul
19. jún 2009

a este na bokoch tej siltovky take dve plechovky co z nich vedu take hadicky a na tom vsetkom ten slnecnik 😀

pipka
19. jún 2009

mixi, tak to uz radsej dom, lebo sa zase nastahujete do bytu a vyfasnes este horsich susedov jak tu 😅

lia
autor
19. jún 2009

juliššš,aj Rišško aky je velky,uz rano som kukala 😅
ma novu supravu od babiny??
kde ste boli na vylete??

mixka
19. jún 2009

vsak hej pipi, ale kde ho mam najst ??? to je psycho hotove 🙄

jul
19. jún 2009

ale aj ked mas dom mozes mat debilnych susedov,jak my tu 😅

len rozdiel je v tom,ze zhora,z dola,z boku mas klud 😵

lia
autor
19. jún 2009

to kde si videla??????????? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
juliššš,vy kde mate ten stanok??ja som bola vcera v mlynskej a neviem ci nam nesiel oproti R

jul
19. jún 2009

a kde si ho videla?

mixka
19. jún 2009

julis, vy mate aj v dome super susedov 😕 ??? tak to aby som niekde na lazy sla byvat 😀

lia
autor
19. jún 2009

mate debilnych susedov juliššš??
ale urcite nie ako my 🙄 tu su vsetci nejaki divni 🙄

pipka
19. jún 2009

ja tiez kupujem vela novych veci..ale take drahsie, co mi je luto vyhodit za to kopec prachov, kuknem na bazaroch a ked najdem, ok, a ked nie, tak babka sponzoruje 😀

jul
19. jún 2009

no oproti,stale sa hadame,minule som staremu tak vynadala,ze odvtedy mame pokoj,az som sa trasla a hucala jak sirena 🙂

jul
19. jún 2009

liuššš aj TM? 😅

lia
autor
19. jún 2009

isli sme zhora z prirodovedeckej fakulty a sa mi mihlo,ci to nebol on,ale vy mate cierny opel ,nie??az teraz mi to napadlo,ze to bol strieborny 😅 tak nist 😅 😀

pipka
19. jún 2009

no na nasich debilnych susedov nemate 😒 este teraz im po byte beha pes a steka 😠 a oni chuji mu stale lopticku hadzu... 🙄 😠 no comment 😠

jul
19. jún 2009

🙄 🙄 SUPRAVU MA OD TATA Liuššš,od babiny ma nove tricka 🙄
ja uz to nemam kam davat 😖

jul
19. jún 2009

my mame strieborny liuššššš

lia
autor
19. jún 2009

no pekne juliššš,aj mne tu uz idu prasknut nervy 😠
TM je z mala normalnych ,s tym jedinym aj kecame,inak ini ledva odzdravia,ja uz vacsinu ani nezdravim,ja neviem co tu ziju za ludia 🙄

jul
19. jún 2009

vcera bol doma 🙄

jul
19. jún 2009

my sa zdravime co tu mame susedov,vsetci su v pohode,len mame tu jednych dementov,co terorizuju celu ulicu 😠

jul
19. jún 2009

o kolkej si ho videla?

lia
autor
19. jún 2009

pipi 😀 😀 😀 😀
paradna suprava 🙂 poobede bol doma??mate strieborny??tak 17:30 mohlo byt

pipka
19. jún 2009

radost taki susedia...vseobecne 🙄 ja sa tiez pozastavujem nad tym, ze vacsina ani pozdravit nevie, co je za dverami uz nikoho nezaujima 😠 keby sme mali hovno na schodisku, tak ho budu prekracovat aj rok, kym nevyschne 😠 😠 ja nechapem tu ludsku lahostajnost 🙄

pipka
19. jún 2009

julis, my mame zas bodyniek asi tonu 😀 😀 😀 ja som na to maniak 😅 a teraz ma asi sto siat na leto 😵

lia
autor
19. jún 2009

som zvedava ako skoncime my 😀

mixka
19. jún 2009

pipi, bodyniek mame aj my plno, lebo to idu aj 2 - 3 na osobu za den 😀 ja mam prasiatka 😀

pipka
19. jún 2009

a ponozticiek mame plny suplik 😎