icon

Ako byť trpezlivé pri čakaní na // časť 6.

lia
2. mar 2009

Tak Vás srdečne vííííítaaaam v 6.časti a dúfam,zže tento rok bude pre všetkýýýých plodnýýýýýý 😀 😀 😀 😀 😀

jul
28. jún 2009

ja som si zohriala ece lososa zo salatom co som vcera piekla 😅

jul
28. jún 2009

zase zerem 🙄 🤐

pipka
28. jún 2009

mna dnes hanka tak ustipla do bradavky, auuuu 😅 ale ked ona chuda to este robi nechcene 😒 😅 a to som jej strihala nechty asi v stredu 😒 uplne sa mi nimi zaryla do nej 😝 🙄 som az zhíkla od bolesti 😖

zabka132
28. jún 2009

pipi....to sa este nahykas 😀 😖

pipka
28. jún 2009

julis, sa mas 😅
ja uz nepapam vecer, som aj v Jakubove vydrzala, a jedla som naposledy o siestej, tam som to mala super, lebo to mali malu este nasi, tak som sa mohla najest v klude, tu je to horsie 😒 ale budem to musiet nejak zvladat, lebo uz som jak sud 🙄

jul
28. jún 2009

ja si s nim obcas neviem rady,ale vacsinou ked sme cely den doma,ze vonku prsi,tak robi zle

ale uz ked budem mat auto,tak ho pojdem povozit

pipka
28. jún 2009

no to viem... 😀 😀 😀 ale ak to bude robit naschval, tak aj ona bude fasovat...ziaden strach 😠 😀

zabka132
28. jún 2009

julis, ja zerem hlavne vecer a v noci...minule som nemohla spat...a furt som bola hladna...tak som o pol tretej v noci jedla rozok s natierkou, suncickou a zeleninkou 😅 😅

pipka
28. jún 2009

julis, len pozor aby si na to nezvykol a ked sa bude chciet vozit, nerobil zle naschval 😀 😀 😀 a ty budes kradnut, len aby si mala na benzin 😀 😀

jul
28. jún 2009

zabi,ale ty si to mozes dovolit 😠

zabka132
28. jún 2009

prepana...to co som napisala ??? 😲 ...nahykas....s tvrdym Y...no dobra som...ide mi to 😀 😀

pipka
28. jún 2009

zabiiiii 😀 😀 😀

jul
28. jún 2009

ved jeho otec zacvaka,ved to bude pre riska benzin 😀

zabka132
28. jún 2009

jul....nastastie zatial mozem.....pockaj, ked budem v prechode 😀 😀

pipka
28. jún 2009

nooo julis dobra si 😀 to furt vsetko bude len R platit? ty neplanujes raz aj do roboty ist? 😕 ci ostavas doma na stalo?

jul
28. jún 2009

potom ti to uz moze byt jedno 😅

jul
28. jún 2009

ale planujem ist do roboty a platit bude aj tak

pipka
28. jún 2009

take mam suche chodidla 🙄 cim si to mam kremovat?
vy si mazete aj nohy niecim? 😕

pipka
28. jún 2009

no sak na maleho aj musi...co by to bol za otca 😒

pipka
28. jún 2009

ty si vlastne odkial odchadzala na MD? 😕

zabka132
28. jún 2009

ozaj baby.....neviem, ci to je nejaky heft...ale moja sesterka robi na socialke a cosi spominala, zevraj by mala byt od januara materska, respektive rodicovsky prispevok cca 9000,-....este pisem v korunach slovenskych 😀 ....mozno je to blbost..ale nebolio by od veci 😎

jul
28. jún 2009

z marsu pipi 😀

jul
28. jún 2009

pipi,sam sa ponukol,ze sa o nas postara,ze nemusim nic....no ja by som sa doma zblaznila,uz teraz by som isla do roboty 😒

jul
28. jún 2009

aj ja som nieco pocula v telke,ze ma byt vyssie,ale neviem kolko 😒

pipka
28. jún 2009

zabi, vraj schvalili, ze by mala byt na urovni minimalnej mzdy, ale nasi mi tvrdia ze zivotneho minima...a to je vraj len o nejakych 300 korun viac ako sucasny rodicovsky prispevok..tak neviem 😒 ale ta minimalna mzda by potesila viac 🙂

pipka
28. jún 2009

z marsu? 😕 😀 ja ze v venuse 😀

jul
28. jún 2009

😀 😀 😀 😀 😀 tak tak

pipka
28. jún 2009

noo ved mne je doma tiez super, neviem si vynachvalit 😵 aj ked sa musime uskromnit...ale nastalo by som doma nezostala, to by mi cvaklo asi 😅 🙄 nie kvoli peniazom, ale kvoli tomu, aby som zmenila aj prostredie 😉

zabka132
28. jún 2009

juj pipi, ani nevrav 😵 😵 ...pipi...ja si chodidla skoro kazdy vecer natieram takym balzamom na nohy z oriflamu a asi tak raz do tyzdna si v sprche speci pilnikom vybrusim vzdy paty s pemzou a mam nohy jak babatko 🙂

pipka
28. jún 2009

aj ked pojdem zase len medzi deti...ale je to predsa len ine, si aj medzi kolegynami a inymi ludmi, a predsa len, mala bude vacsia, dedkovci si ju vyzdvihnu v skolke a mamina sa pojde poflakat sama alebo s kamoskami 😀 😀 😀