Ako byť trpezlivé pri čakaní na // časť 6.
Tak Vás srdečne vííííítaaaam v 6.časti a dúfam,zže tento rok bude pre všetkýýýých plodnýýýýýý 😀 😀 😀 😀 😀
no a co toto??nic nikto??no pekne,pekne
nic som nespravila,bola som na rehabke a za chvilu idem k zubarke,no neviem ci u nej nezaspim,lebo sa blizi moj cas siesty 😅
my sme boli vonku a krpky sli spat teraz 🙂
julis ako dopadla, este sa nevie ???
CAFFFFTEEEE,
tak som konecne po🙂
a spravila som,testy na 53 bodov a jazdu super na 1🙂
liušš robila si omacku? ja zahustujem mukou.
ja som hotovson...som vstavala o 5.30 🙄
gratulujem soferka 😵 😵 😵
vdaka mixi 😉 😉 😉
cafteee
julis gratulejsn 😎 😎 😎 😎 😎
lius, zemiaciky mozes dat aj do omajdy ale ja varim zvlast a jeme to k omacke ako prilohu 😉 a vacsinou nezahustujem, staci ta smotana, tym ze polovicu vody zlejem a davam aj smotanu na varenie...ale ja mam stale po ruke tu hotovu zaprazku v prasku, tak niekedy tam tak za lyzicku prisipem..ale fakt malokedy 😉
julis, vidis, ja som ti to hovorila, ze hravo vodicak spravis 🙂 sak si uz frajerka 😵 a kedy si mas ist pre papiere? 😕
pipi dakujem 😉
no v piatok idem na policiu sa odfotit a tak.
zaprazka v prasku? take existuje? 😅
to len sypes alebo to treba zmiesat este z vodou alebo necim?
julišššš,krááááááááááááááááááááásssssssssssnnnnnnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😵 😵 😵
takze spravila si???????????
ja mam zubara a rehabilitaciu za sebou,pfuuu 😝
spravila Liušššš 😎 😎 😎 😎
a ten policajt bol strasny fešššššaaaaaaaaakkkkk 😵
jejejjjjjj gratulujeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmm juliššššššššššššššššššš,idem si naliat frtana 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
srandujem samozrejme 😀
ja inak zahustujem omajdy krupicou,ale ja som taky pako,zabudla som kupit smotanu kyslu 🙄
aaaaleee,uz som si nakrajala lusky 😀
naaaa,mala si mu tam nechat nalepene cisielko moja 😉
ja som dnes stretla moju super kamosku po roku,ona zije v Spanielsku a ideme cez vikend zapit vodicak 😎
ako za starych cias 😎 dufam,ze nebudem tyckovat 😝
ved moj ucitel ma moje cislo,mohol si ho vypytat sam....aj sa ma pytal ci to dnes oslavim,ked spravim,ja ze nemam s kym ....a ucitel hned do toho,ze muza ma v robote a druheho nechce 😠 😠 😠 😠
mne svokor nalial fernetiiiik 😝 😝 😝
julišššš,drzim palce na vikend 😅
my ideme v piatok do madarska na veceru a draheho berie nas svedok zapit nasho fracka,uz sa hadam nic nestane 😅
my sme sa bali tento krat zapijat
co budes v madarsku papat?
musi zapit,nech je zdravy 😎 🙂
julis, maju ju v Bille, Knorr, to len granulky jak granko nasypes a zamiesas 😵
mnam granko,nehovorte o zradle
neviem este juliššš,ale zacnem halaszle 😝
julis, sak si mala povedat, ze co bolo uz nie je a nech neriesi tvoje sukromie 😅 ked povies, ze nemas s kym, tak nemas s kym ...sakris 😠 😀
mnam halaszle 😝
liuska mam tu ten vyyyborny trdelnik akurat...myslim na teba 😎
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
pipiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kde s ho kupila zase??
nasi mi minule isli az do skalice kupit a vsetko uz bolo pozatvarane 🤐
naa sak stale tu u nas na Zahradnickej v takych malych potravinach, vedla Socialnej poistovne 😵

ahojte 🙂 bre ranko 🙂