Ako byť trpezlivé pri čakaní na // časť 6.
Tak Vás srdečne vííííítaaaam v 6.časti a dúfam,zže tento rok bude pre všetkýýýých plodnýýýýýý 😀 😀 😀 😀 😀
a pili ste uz kozie mlieko?
my mame dvaja spotrebu kravskeho mlieka 8 litrov na tyzden....co sme potom my dvaja? 😕 😀
teliatka na n.tu pipi
kaslite uz na temu mlieko, sak je to uple jedno, ci davate uz teraz alebo az o rok, dva, aj tak vsetky deticky az vyrastu skoncia u Mc Donalda... 😀 😀 😀
pipi,nemyslela som to tak,ja mam tiez na terase karton mlieka
kozie som skusala,ale moc mi nechutilo 😅 ale ovcie mi chutilo viac, to som pila raz na salasi 😉
a je uplne ine mlieko, co papaju teliatka od mamicky kravicky ako mlieko, co ma kravicka, co nema teliatko, vedeli ste to? 😉
normalne povedzte, ze sme dobytok 😀 😀 😀 😀 sak my aj sme 😀 keby ste nas niekedy skrytou kamerou sledovali 😀 😅 😝 teda hlavne moj Viliamko 😀 dufam, ze si to nebude tu citat 😀
jasne lius, ja som ta pochopila 😎
julis som chcela napisat 😅 😉
tak takuto temu sme tu este hadam nemali, nie? 😕 😀 😀 😀
ano ajuska, to sme vedeli...teda nahodou som to raz davno kukala v telke, nejaky dokument o mlieku 😉
ale ja som taky mliekofil 😀 ja mliecko mozem stale a v akejkolvek forme a stave 😅 😝 😀
hanulka sa tu pri mne schovava v ohradke a normalne robi, ze kuk, kdeee je hanulka...kuk a taaak sa zlato rehoce 🙂 🙂 🙂 no idem ju asi zozrat 😀
ved aj ja lubim mlieko,ale moje dieta az po 3.roku
kazda ako uzna za vhodne
pipi,ona uz sama sedi?
jul sedi zatial len ked je opreta, ona teraz je na brusku a cez tu sietku na ohradke sa schovava a nakuka...no podarena je...a jak víska 😀 😀 😀 😀
babulky, musim jej ist dat papat, a poumyvat riady, lebo ked V dojde, tak sa zhrozi, co som tu cely den robila 😅
potom mi spocita prispevky na koniku a porazi ho 😀 😀 😀
idem ja nieco porobit a asi aj vencit... 😒
papapa zatial
najlepsiu zabavu ma teraz s takym roztrhanym euroobalom 😅 a ja vyhadzujem prachy za drahe hracky 😅 😅 😀
idi ajus, idu tože...papapapapa 😎
ved aj my mame milion hraciek a ficime na umelych miskach z Ikei a flasi od mineralky 🙄
julis, vidis...k tomu sa este len prepracujeme 😀 😀 😀 ale aj stipce u nas boduju 😅
pipi, stipce su aj u nas zabava cislo jeden 😀
uz sa mi vari sosovica,idem okupat maleho a snad mozem pri Panelaku uz jest 🙂
pipi,ty tam nedavas cesnak?
ja davam cesnak
ja som dala tiez,mne sa zda,ze aj moja mama dava
mnam, zavidim ti tu omacku, ja som sa s nou isla udrhnut, asi si cez tyzden spravim zas 😀
ja som si spravila plny 5L hrniec.....som zvedava za kolko ho zjem 😅

mixka a ty kam chodis na tie tvoje?
aji,to nehovor,podla mixky je to tupe vyjadrenie 😅