icon

Ako byť trpezlivé pri čakaní na // časť 6.

lia
2. mar 2009

Tak Vás srdečne vííííítaaaam v 6.časti a dúfam,zže tento rok bude pre všetkýýýých plodnýýýýýý 😀 😀 😀 😀 😀

lia
autor
13. júl 2009

julišššš,lasagne su paraaaadneeee 😀 😀 😀 aj muffinkyyyyy 😀

ajka23
13. júl 2009

juj, jake teplo dnes bolo, som sa pekne vyhriala... 😎 😎 😎
ideme len na tri dni, trochu sa necham vymasirovat a uzijem si liecivu vodu a vyblaznim sa s neterami na tobogynoch, dojde tam cela moja rodina, aj mamina, tak budeme mat take male stretko... 😀 😀 😀 😀
idem ja balit, ten moj este nie je doma z prace... 🙄 🙄 🙄
keby sme sa nevideli, tak sa majte a uzivajte si letoooooooooooooo 😎 😎 😎 😎 😎

ajka23
13. júl 2009

...toboganoch... 😉

lia
autor
13. júl 2009

super aji,zavidim v dobrom 😉 uzivajte si 🙂
no ja som sa ani moc nevyhriala,kym nezmiznu komare,tak tam nemozem chodit ☹

jul
13. júl 2009

babule uz mam konecne znacky 😎

dnes som aj R viezla 😅
aj ma nasral...no co uz klasika 🙄

ja uz nicomu nerozumiem 😒

mixka
13. júl 2009

julis, maju postielku na najspodnejsich dierkach a viac dole sa to dat uz neda 😖 dnes som musela s nimi lezat v izbe, ked som ich dala spat, lebo lenka zas vyliezla hore na postielku asi 5x a raz sme ju skoro nechytili 🙄

jul
13. júl 2009

my sme to namontovali uplne dole,lebo ked sme to dali do poslednej dierky,tak aj tak bol vysoko a davala som mu na noc podusky keby nahodou vyliezol a vypadol,no nemala som uz na to nervy,tak sme to vyvrtali uplne dole.

jul
13. júl 2009

mne uz maly pekne spinka v normalnej postielke,uz si pekne zvykol 🙂

mixka
13. júl 2009

vsak to julis, ze aj ta spodna poloha je dost vysoko, takze aj my prejdeme na normalnu postel a nejak bolo nejak bude 🙄 ked budu vybiehat a nebudu spat ich problem, ja si pojdem lahnut od svojej postele a budem spat 😀

jul
13. júl 2009

mixi,ja vecer ked idem spat,zamknem izbu,nech rano ked spim,nahodou nebehal po dome a nerobil neplechu,on si beha len po izbe a hra sa s hrackami,alebo si cita knizku,ked buchoce,tak sa preberem,zapnem mu telku a ja si este pospim a on kuka rozpravku.

mixka
13. júl 2009

julis a cez den ako spinka teraz, ked moze vyjst z postielky ??? ako ho tam donutis byt, aby spal ???

jul
13. júl 2009

spinka uz len poobede,nazenem ho do postielky ked vidim,ze si uz sucha ocka,zakryjem ho,dam mu cajik a zavrem dvere a idem prec....a on v pohode zaspinka a vecer to spravim tiez,pozhasinam,pozakryvam a dam mu flasku nech pije a idem prec...uz pekne zaspinka 🙂
Trvalo to asi tak 4-5 dni,ked sa naucil.

jul
13. júl 2009

zo zaciatku ma prisiel asi 100x skontrolovat do obyvacky 😅

mixka
13. júl 2009

tak to mas sikulinceka doma, zavidim veru 😉 to u nas to take idealne nebude ani omylom 🙄 nase tornda mi to osladia 😀

pipka
13. júl 2009

lius tu soooom uz si piekla? 😕 😉

pipka
13. júl 2009

kupali sme sa, ale len v utorok lius a potom uz bolo o nicom pocko 😠 ☹ ale preto ideme uz tento tyzden zase , aby sme neprepasli slniecko 😉

ajus, ja tu mam plne vedro marhul, uz som robila dzem a rano ma cakaju marhulove gulky na zamrazenie, len mam nafullovany mrazak tak som zvedava, kam ich postrkam 😅 a este aspon 4 pohariky dzemu budem varit 😀 mame tolko dzemov uz, ze mozem mastit palacinky do konca zivota 😀

mixka
13. júl 2009

cau pipilota 😵

pipka
13. júl 2009

mixi, sikulky mas 😎 😅 😉

mne dnes hanula otvorila smetny kos a pochutnavala si na odpadkoch 😝 😅 skoro som odpadla, ked som ju nasla...ale tak bola ticho potvorka, sa jej pacilo asi 😀 😝

pipka
13. júl 2009

caf mixilota 😀

mixka
13. júl 2009

pipi, obrovske sikulky 🙄 asi ma za chvilu odvezu nohami predkom 🙄

pipka
13. júl 2009

aaaale neodvezu, vydrzis 😅 😎

ja som dnes musela hanulu uspavat na rukach, to prvykrat v zivote... 🙄 ja neviem co jej bolo, ale taaaak plakala, jak keby ju na noze brali ☹ chudatenko moje...az sa triasla 😒 a potom mi zahajala na rukach asi za 5 minut

pipka
13. júl 2009

idem cistit marhule na rano...taaaaak sa mi nechce 🙄
sme dnes boli na 5 hodinovej vychadzke, chodidla mam samy pluzgier 🙄 😖 vecer som este leco varila a teraz ma cakaju marhule...bleeee 😝 uz sa mi o nich aj sniva 🙄 😀

jul
13. júl 2009

aj mne Risko dnes stale plakal ked sa zobudil,ja neviem co mu bolo 😒

a ja som mu dnes vyberala z ust špak 😝 😖

pipka
13. júl 2009

asi je nieco vo vzduchu julis 😒 alebo tlak 😖

pipka
13. júl 2009

ale ona nie ze by nechcela spinkat, to ona si zulila ocka stale, len akonahle som ju polozila do postielky, tak zacala taaak zalostne plakat a rucky natahovala a len hore a hore ☹ ...to nikdy nerobi, normalne si vzdy lahne, ja ju zakryjem, par krat posucham chrbatik a ona zaspinka s mackom alebo s havinkom, ale teraz...no nechapali sme 🙄 ☹

jul
13. júl 2009

no to si sa musela pekne nachodit pipi 😎

jul
13. júl 2009

kedy plakala? mne maly okolo 3-tej pol 4-tej poobede

pipka
13. júl 2009

hanula si dnes odkusla vo vani zo spongie 😅 😝 ja jej furt nieco vyberam z ust 🙄 najcastejsie noviny alebo papier 🙄 dedko ju uz vola, ze skartovačka 😀 😀 😀 vsetko potrha na cimpr-campr a zje 😀 uz zjedla aj babkine križovky 😝 babku skoro porazilo 😀 ze este ani vylustene ich nemala 😀 😀 😀

pipka
13. júl 2009

fuu, nohy si necitim, chodidla ma stipu jak svina 😒 🙄

poobede pekne spinkala vonku pocas vychadzky,vyse hodku a pol, vecer sme dosli domov s usmevom, ale po kupani, jak som ju ukladala o osmej, tak takyto rev ☹ ale potom mi zaspainkala na rukach a ked som ju potom polozila do postielky, uz bolo dobre.

jul
13. júl 2009

mne zase Riško stale hajzlak koštuje 😠 a tiez spongiu ,ukradne z vane a cuca 😅