icon

Ako byť trpezlivé pri čakaní na // časť 6.

lia
2. mar 2009

Tak Vás srdečne vííííítaaaam v 6.časti a dúfam,zže tento rok bude pre všetkýýýých plodnýýýýýý 😀 😀 😀 😀 😀

pipka
14. aug 2009
pipka
14. aug 2009

a da sa z nej potom urobit aj velka postel? 😕

pipka
14. aug 2009

ale draha 😒 to ti T schvali? 😅

pipka
14. aug 2009

idem haji, dobru nocku 😉

dudu
14. aug 2009

ja sa len bojim ci nahodou nebude malo suflikov? Predsa len komoda ma tooho ulozneho priestoru viac.
Draha? neviem ale ked si zratam postielku plus komodu a plus postel potom, neviem cena je asi primerana, nie? alebo naozaj je draha???? neako to neviem ocenit... 😒

jul
14. aug 2009

mne tie postielky nejdu otvorit 😒

lia
autor
15. aug 2009

dobre ranko 😎 my uz sme hodinu hore,vykopal ma hlad 🤐 hlavne,ze ked som isla spat,bola som najedena do plna,do plna,boli sme na veceri a az mi bolo zle samozrejme.no co uz.
nemam to este doma,oni mi to donesu a ja by som zatial chcela ,aby sa vymalovala izba.potom ked to bude cele hotove,pofotim 😉

lia
autor
15. aug 2009

je k tomu aj rost a matrac dudu??este asi tieto veci si budes musiet priratat 😖

jul
15. aug 2009

liušššš kolko si pribrala?
ja na tvojom mieste by som bola uz jak vorvaň 😅 co ty vselico pojes a si taka kocka stale 😠

pipka
15. aug 2009

dudus, ale podla toho, ci ti ta komoda bude stacit...ved vies aku velku komodu mam ja a je stale FULL 😅
dva sufliky by ti stacili v pripade, ze budes mat aj nejaku skrinu este, alebo aspon dve police vo vasom satniku.
A to mam ja vela veci este zavesenych v rolldoore a zimne veci su v sufliku pod postielkou.
ale prakticka je, to je fakt, ak z nej potom spravis postel 😉

pipka
15. aug 2009

podla mna postielka je bez matraca..to je vzdy 😒 ja som nastastie matrac zdedila po kamoskinom malom, taky kvalitny, tak sme usetrili, a postielka nas vysla do 2000 sk vtedy a komodu sme davali robit na mieru, a za nu sme platili cca 6000, to si uz presne nepamatam, ale je o hodne vacsia

pipka
15. aug 2009

my sme dnes absolvovali velky nakup a vbehli sme aj do dracika, ze fifinke darcek a take super odrazatko sme jej kupili, s dracik kartou po zlave 15€ aj nejake drobne...sa uz tesim, jak nam tu bude demolovat byt 😅 😀 😀 😀

julis, kukala som aj tie odrazatka v tescu, ale za 10€ tam ani nemali a tie co mali mi pripadali tak na jedno pouzitie 😖 a stali tiez od 15-20€

pipka
15. aug 2009

ale zato bodyniek po 2,50 dva kusy tam maju kooopy, liuska aj duduska by si mali ist nakupit, klym je z coho vyberat 😉

pipka
15. aug 2009

kua 😠 nejde to sem skopirovat, tak aby sa to dalo otvorit
ale ja som si to skopirovala cele rovno hore do okienka a otvorila som si to tak 😅

jul
15. aug 2009

akurat robim cukinovu prazenicu...vy ako robievate?

jul
15. aug 2009

kukni v draciku,ja som v draciku nakoniec kupila a mali tam vselijakeeeeeeeeee

pipka
15. aug 2009

sak sme kupili. 😉 ..necitala si?

ja cukinovu som ece nerobila 😒

pipka
15. aug 2009

ale sak osmaz na cibulke cukinu, hod na to vajicka a je to 😉

pipka
15. aug 2009

a ja by som mozno aj trosku mletej papricky a korenia dala...a zeby aj hribiky? 😉

mixka
15. aug 2009

pipi, ja som teraz doniesla domov bodynka z tej kopy z tesca 😀 nasla som "az" 6 kusov v nasej velkosti 🙄 😀

jul
15. aug 2009

ja som dala cibulku a slaninku,cukinu,vajicka,cerv.papriku,korenie,vegetu,trosinku oregana a rozmarinu....mnaaaaam je to super

jul
15. aug 2009

jeeeej liušššš aky krasnucky nabytocik do deckej budes mat 😵

a budes mat biele?

mixka
15. aug 2009

jeeej, naozaj krasny nabytok 😵 😵 😵

pipka
15. aug 2009

mixi, my sme ulovili 4 na Kamennom v Tescu, ale na Zlatych mali kooopu, tak som neodolala a Vilko mi dovolil kupit dalsie 2 a plus sme kupili 3 s kratkym rukavom a nejake tricka este 🙂

pipka
15. aug 2009

kde je nabytok? 😕 aky?

pipka
15. aug 2009

jeeeeej, nadherne, uz som nasla 😵

pipka
15. aug 2009

vyhodila som perepuť na vylet...išli s krošnou na vylet do lesa, dufam, ze dojdu celí 😅 😀

pipka
15. aug 2009

idem sa pustit do generalnej očisty nasho bytu 😅 😝 a potom pridem 😉

jul
15. aug 2009

pipi,ty by si si mala spravit nejaku pristavbu na Hankine oblecko 😀