Ako byť trpezlivé pri čakaní na // časť 6.
Tak Vás srdečne vííííítaaaam v 6.časti a dúfam,zže tento rok bude pre všetkýýýých plodnýýýýýý 😀 😀 😀 😀 😀
tak toto pocujem fakt prvy raz...
a ked má niekto 7 týždňov, tak mu gratuluješ k výtýždňu. 😝
pssst, už tu nie som... už spíííím.
ajuska....no zase si sa nieco nove naucila 😀 😀
ano lumi.. výtýždeniu 😀 😀 😀 dne som bola kocikovat s kamoskou, co jej babo malo akurat dnes piate výtýždenie 😀 😀 😀
sak vidim, ze ti to neda spat 😀
kde chodite na tieto napady?
to mame v hlavkach...odjakziva 😀 😀 😀
to som tu jedina, co to este nepocula? 😕
😀 😀 😀 a možem ja spať, ked tu sa sranduje a ja sa tu rehocem? 😀 A ešte by sme mohli oslavovať aj výdeň! 😀 😀 😀 😀 😀
ahhhhaaaa, tak potom, ze vies o co ide, ked si to ty vymsylela... 😠 😀 😀 😀 😀
sak pockaj, az ja nieco vymylim... 😠 😀
....vymyslim... 😠
som uz tak mimo, ze uz ani neviem pisat ty vytyzdenie... 😀 😀 😀
boože mna chytil taký záchvat smiechu.... už som vliezla aj do témy-kde spí tatínek. Som napísala že v obývačke, lebo chrápe. 😀 😝
lumi, no len si spocitaj kolko nmame vydenní 😀 😀 😀 sa nedoratame 😀 😝 😀
ajus, ale to sa fakt pouziva, vytyzdenie, je samozrejme uz sranda, ale vymesacie sa pouziva...aspon ja som to uz pocula stokrat 😵
lumi, aj taka tema tu je? 😕
pipi, daj pokoj s vymesaciim, lebo sa mi uz pletie jazyk... 😀 😀 😀
lumi, aj ja by som prijala, aby nas spal v obyvacke...ale nesce 😝 😀 😀 😀 a chrape mi pod nos 😠 a budi hanulku 😠 😅
pipi, kup mu tie naplaste, co su v reklame... 😉
oki ajus, hod si frtana, aby sa ti jazyk narovnal 😀 😀 😀 😝
ajus, uz som ich skusala...ako v kazdej reklame...len trik a su na prd 😠 🙄 a chrape si veselo dalej 😠 😀
len mi to nehovor, lebo sa tu sama nacinkam... 😀 😀 😀
ajka veru je..
pipka my sme sa rozdelili hlavne kvoli deťom, lebo Dado keď sa preberie hneď hučí a budil Filipka, tak muž dobrovolne išiel s ním do obývačky. V postielkach spia aspoň cez deň, no čo už, musíme počkať, kým trochu podrastu ešte.
Ale už vážne idem spať. 😲 dobru nocku.
výročie, výmesačie, výtýždeň, výdeň, výhodina, výminuta, výsekunda.....výýýýý..odchod.. Pa
tak ti este mozem pozicat, alebo darovat taky kus umelej hmoty v tvareU, co sa dava do nosa v noci, ako byk bude vyzerat... 😀 😀 😀
vilko tu prave zahlasil, ze PREPNI NA TEN SEX 😀 😀 😀 lebo som ho otravovala, ze kukame film co sme stokrat videli a serial dobry nechame tak 😅 ...tak prepinam na sex 😀 😀 😀
a vyvolby... 😠 😀 😀 😀 😀 😀
ja kukam... 😉
lumi, si este tuuuuu? 😕 😀 😀 😀 😀
dobruuu, lumi...my mat v obyvke troooosku pohodlnejsiu sedacku na spanie..tak sa odstahujem ja 😀 ale nevymenim svoju novu postielku za rozheganu sedacku 😠 😀 😅
...výýýýýýprd.... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
vymen aj vysedacku... 😉 😀 😀 😀
alebo ze by vyVilka? 😕 😀 😀 😀

dobruuu lumi, paaa
ajus, sak ked ma niekto 20 rokov, tak mu blahozelas k 20temu vyrociu...a ked ma niekto 7 mesiacov, tak mu blahozelas k siedmemu vymesačiu, uz chapes? 😕 😕 😕 😀