icon

Ako byť trpezlivé pri čakaní na // časť 6.

lia
2. mar 2009

Tak Vás srdečne vííííítaaaam v 6.časti a dúfam,zže tento rok bude pre všetkýýýých plodnýýýýýý 😀 😀 😀 😀 😀

pipka
22. mar 2009

ajus, musim sem pustit vilka 😠 tak sa na chvilku lucim, lebo mi tu uz usi obziera 😠 😠 😀

ajka23
22. mar 2009

strasne s tymi chlapmi 😠 😠 😠 😠 😠

pipka
22. mar 2009

ani ti nebudem hovorit, ze nakoniec na mna este nakrical, ze ked ide televizor, tak sa nevie sustredit na danove , tak som sa tak rozculila 😠 😠 😠 navrieskala som nanho, ze je psychopat, lebo on sam si tu telku zapol kvoli volbam, ze ja aj uvarim, aj upracem, nehovorim o tom, ze malu mal za cely vikend akurat 2 hodiny vonku... 😠 😠 😠 a ja ju mam stale a vsetko stiham 😠 a ze ci mam stat teraz na hajzli v tme a v pozore, aby mal klud.... tak nepovedal nic, tak som vypla telku treskla dverami...posuvnymi 😀 😀 😀 a odisla som do kupelne 😠 tam som si sadla do vane a citala som si 😠 😅
lebo mala v spalni spala a v kuchyni som mala vsetko hotove...

tak toto ste este urcite nezazili 😅 🙄

pipka
22. mar 2009

a to nehovorim o tom, ze ked dosla svokra, tak zvonila jak najata a hned po nej aj svagrina a samozrejme malu zobudili 🙄 😠 a potom sa velice cudovali, preco place, ked ich zbada 😠 la 😠 😔 😒

no radsej som ich teraz vyhodila s malou von, nech si oddychnem, lebo by som uz fakt asi nieco povedala, a mohlo by ma to potom mrziet 😒
a ze ci s nimi nejdem von? No nejdem, hovorim, co sa budeme styria prechadzat s jednym kocikom? 😕 😠 povedala som, ze si potrebujem teraz ja porobit svoje veci, nech idu sami... 😠 🤐 😀

pipka
22. mar 2009

ale vsetko mam hotove a upratane, tak idem vegetit 😵

pipka
22. mar 2009

no tak som si krasne oddychla, napustila vanu s vonnym olejom a zrelaxovala 😎
vilko dosiel s malou, ledva mi ju podal a uz je prec 😅 🙄 ze ide riesit tie danove niekde ku kamosovi..do kludu...ha ha ha... 😠 😅
ale nastastie mu vonku nespala, tak som ju okupkala, napapala sa a hened zaspinkala, tak si tu uzivam to ticho 😎 😉

pipka
22. mar 2009

nikto tu nie je? haloooooooooooo 😲 😲 😲 😕

ninka1234
22. mar 2009

pipi aj ja si užívam ticho, deti sú už v postieliach a drahý na cestách 😉

pipka
22. mar 2009

no aspon niekto, konecne...ajoj ninus 😵

pipka
22. mar 2009

takze si sama? 😉

ninka1234
22. mar 2009

ahoooooooooj 🙂

pipka
22. mar 2009

kde mas draheho?

ninka1234
22. mar 2009

na ceste do ostereich

pipka
22. mar 2009

ja tu mam aj kooopec zehlenia...ale radsej na to nepozeram 😝 😀 este aspon hodinku si musim oddychnut 😎

pipka
22. mar 2009

cize ako obycajne...stale je prec 😅

mixka
22. mar 2009

ja mam kopu zehlenia na zajtra z dnesneho prania, uz sa tesim 😀

ninka1234
22. mar 2009

ja som požehlila poobede, ako každu nedelu. drahy spí pred cestou, tomáš vezme malu vonku a ja žehlim

pipka
22. mar 2009

mixi vitaj v klube 😀 😀 😀

pipka
22. mar 2009

ninus, ja som dnes poobede nemala silu, potrebovala som vypnut po tom, ako ma doobeda napalil 😠 😅

ninka1234
22. mar 2009

ano pipi stale preč ako každu nedelu pondelok utorok a streda 😉

ninka1234
22. mar 2009

pipi to sú chlapi, ich nič nezmení 😠

ninka1234
22. mar 2009

mixi, pozrela som album. užasne sú mixiat 😉 ka

pipka
22. mar 2009

ninus, to je tusim viac prec ako doma, co? 😅 😨 takych je nas tu viac... 🙄
to mas jedno, moj muz je sice doma, ale dojde akurat spat 🙄 rano odide o siestej a vecer dojde o siedmej najskor...castokrat hanku ani nevidi 😒

a ked s nou moze byt cez vikend, tak sa potrebuje kupat, riesit dane... 😠 boooze ako ma vytocil 😠 esteze zmakne aspon ked sa nanho usmeje a berie ju aspon na tie dve hodinky von 😅

pipka
22. mar 2009

ninus..viem, zvykam si na to 😅 😀 ale je mi luto hanky ☹

ninka1234
22. mar 2009

no doma je v pondelok neskoro večer, takže to sa len vyspí v utorok ráno už ide na garáž a vybavuje telefonáty okolo dalšej jazdy potom spí a večer ide pa a vráti sa v stredu večer. vo štvrtok ráno ide zas na garáž a vybavuje odovzdanie tržby a umytie auta a tak okolo jedenástej sa vracia domov a do nedela večera je len náš 😀

pipka
22. mar 2009

stale som hladna...je to mozne? 😕 😀 😀

ninka1234
22. mar 2009

chlapi su proste chlapi, nikdy sa nebudu tolko starať o deti ako my oni sa vedia len chváliť" to je moja dcera, alebo syn". Ja to riešim tak že ked je doma tak jednoducho poviem že maminka sa ide vyventilovať a vrátim sa tak o tri hodinky a každý piatok chodím k susedke na dámsku jazdu. A drahý si tak zvykol, že ked náhodou v piatok po uložení zojky neodchádzam tak mi povie " mamka a čo ty dnes nikam nejdeš?"

mixka
22. mar 2009

dik ninka 😉

pipka
22. mar 2009

ninus asi nieco podobne budem musiet u nas aj ja zaviest, len co ked on vacsinou ani vecer nie je doma 🙄 musim proste zaviest nejaky ritual a hotovo!! 😀

pipka
22. mar 2009

mixi, ty sa nepostazujes? 😀 ci ty si na tom lepsie? 😕 🙂