Ako byť trpezlivé pri čakaní na // časť 6.
Tak Vás srdečne vííííítaaaam v 6.časti a dúfam,zže tento rok bude pre všetkýýýých plodnýýýýýý 😀 😀 😀 😀 😀
oco ma ake huste vlasy 😎
pipka však vravím-úplne rovnaký sklon. 😀 😝
jul aj ja si to myslím. 😀 Aspoň sa nebijeme. 😝
julis, to chce cas asi 😉
mne si vcera hanka dala dole plienku, ked som ju pred kupanim vyzliekala a zdrhla mi hola...a behala tak po byte a stale predomnou utekala a schovavala sa mi, som uz myslela, ze pocikala cely byt...a nic a ked dosla k vani, tam sa pocurala 😅 😀 nastastie tam akurat nebol ten kobercek 😝 😵 tak som len vytrela dlazku 😅
jul moj oco bol feši, aj teraz má ešte dosť vlasov, len šedivých. 😀
musim aj ja sem oscanovat nase fotky, nech sa pobavite 😀
moj ma tiez huste,uz take sedivobiele 😀 ale ani kuta nema a ani pleš 😀
to jen ja mam vlasky jak cvernicky 🙄
len 😠
pipka to muselo byť zlaté, ako cupkala holá. 😀
pipka oskenuj, budeme porovnávať. 🙂
kuty 😠
u nas v rodine vetci plesati 😅 tak hanka je po dedovi 😀
😖 neviem ci ho to stihnem naucit do konca leta
preco do konca leta?
ved ani vypravat nevie a stale s plienkou...tomoze ist rovno do jasli a nie do skolky a to ma za 2tt 2 roky 😒
ved v septembri ma ist do skolkyuz bez pleny
jul Riško je už riadny chlap! 🙂
lum riadny chlap,len nerozprava a o nocniku ani pocut 😠
neponahlaj, pride cas a nauci sa vsetko 😉
inac strasne mu vadi ta plienka uz 😒
jul nesil to, to príde samo, dokonca sa môže stať, že nočník preskočí a bude rovno na záchod chodiť-neskúšala si to, dať mu tam redukciu? A čo sa týka toho rozprávania, poznám chlapca, ktorý ako mu prešli dva ročky sa rozrečnil.
julis, ty davas riska uz teraz v septembri 2010 do skolky ???
v lete bude teplo, bude bez plienky a cikat do travicky...a aj sa rozrozprava...aj ked az v skolke 😉 vies kolko my sme mali deti, co nevedeli vobec rozpravat este ako trojrocne? A do pol roka v pohode kecali 😉
ano mixi
skusala som ho posadit aj na wecko,ale taky vreskot spustil jak besny
presne ako pipka vraví, on začne, keď bude chcieť sám a potom ešte budeš chcieť, aby bol chvílu ticho. 😀
tak ho nechaj zatial julis, nase baby su na tom presne tak isto s plienkami a neplienkami, ale ja nestresujem, maju cas 😀
jul tak ho nechaj, aby nemal z toho stresy, jemu tie pleinky začnú vadiť určite a sám sa začne pýtať. Niekedy je tá zmena zo dňa na deň.
😀 😀 😀 😀
cely den len mamakuje a same šiši,huhúú...akoze vlacik,u....ako ujo,mnam,deda....
vedel aj tata,ale to uz nepouzivame,tak to nehovori 🙄
mozno raz pride k vam niekto, kto sa u vas vycika do nocnika, jemu sa to zapaci a bude aj on chciet cikat 😉
hanka zatial absolutne nejavi zaujem o nocnik, zato, ked ja cikam na wc, tak si ide oci vyocit 😀 a stale kuka, kam si to tym papierom idem 😀 lebo ona by ten papier asi najradsej zjedla 😅 😀
ja sa napr. ráno opýtam krpcov, že ideme si sadnúť na nočníček? A keď kývnu že nie, ešte skúsim, ale keby nechceli, tak to nesilím. Väčšinou chcú. Ale cez deň to nestíhame, ešte aj tak nevedia, že tam treba cikať a kakať, zatial ich len pripravujem na te zvyk. Ale keby nechceli, tak ich nechám.

lum,kazdy mate svoj klon 🙂