icon

Ako byť trpezlivé pri čakaní na // časť 6.

lia
2. mar 2009

Tak Vás srdečne vííííítaaaam v 6.časti a dúfam,zže tento rok bude pre všetkýýýých plodnýýýýýý 😀 😀 😀 😀 😀

dudu
23. nov 2009

sak aj mamka mmi ma doniest po neterke veci ale neviem co tam vsetko je 😕

pipka
23. nov 2009

aj zajtra doobeda 😉

pipka
23. nov 2009

mixi, v zasade ano, a dokupujem uz len chlieb a pecivo a sem tam jogurty ak sa minu skor 😉 ja mam vela veci aj v mrazaku, myslim maso a zeleninu, tak to postupne vzdy pouzivam, ale jogurty a mliecne vyrobky sa mi tam zmestia, vajcia, udeniny....a tak.
teraz keby si videla ako ju mame nafullovanu 😅 mam tam vsetko na V oslavu a suroviny na pecenie 😝 😀 😀 ledva ju zatvorim 😅

pipka
23. nov 2009

ale ked upeciem tu tortu a natriem kremom...tak neviem ako ju tam strcim 😅 🙄 a balkon nemam ☹

pipka
23. nov 2009

dudus, inak ja som mala este jeden zlatunky overalik este po Lukaskovi , ale za svet ho neviem najst...ja nechapem kam som ho zapatrosila 😠 🙄 pritom vsetky vecicky davam na jedno miesto... 😒 ☹

mixka
23. nov 2009

maso a zelenina mrazena a pod veci do mrazaku sa aj mne zmestia 😀

pipka
23. nov 2009

mixi, ale vas je viac...mas aj vacsiu spotrebu 😎 kolko kupujete na tyzden jogurtov? Pripadne co vsetko este kupujes? 😕

mixka
23. nov 2009

klasika pipi, maslo, syry, vajcia, ovocie, zeleninu... klasika, vsak normalne varim 😅 jogurty tak na tyzden, baby ked maju na olovrant tak zjedia dva, cize 1 na osobu, ale nemaju ich kazdy den, striedam s bananom, jablkom...

pipka
23. nov 2009

no ved detto aj u nas...len hanula ledva jeden zje...niekedy len polovicu... a tiez nie denne, striedam s vyzivami, tie nemam v chladnicke, ovocie na kocky, pripadne banan si aj sama da, alebo chlebik s dacim... 😉
a pre seba co varim , teraz uz len raz za dva dni, lebo V sa stravuje u mamy, ked je v robote, tak varim len pondelky, stredy a piatok...a potom cez vikend kazdy den 😉

dudu
23. nov 2009

OK pipi tak zajtra ma tam doobeda na chvilku mas.

pipka
23. nov 2009

dnes si musim zaklopat...ale na ranajky vypila mliecko a zjedla cely muffin, na olovrant zjedla cely jogurt...tak uspech po tyzdni 😅

a uz dva dni po sebe zjedla cely obed 😵 sice ju musime pri tom zabavat, ale aspon otvara pusu a papa 😵 😅 boze uz nech ma vsetky tie zuby, lebo ma to nejedenie uz nebavi 😝 😒 😅

mixka
23. nov 2009

vyzivy som ja uz prestala kupovat, sa mi to zda zbytocne, ked krpate vedia jest cerstve ovocie 🙂 a inak jogurty miluju a zlupnu to jak nic 😀 marian ma tiez rad, ale mne to moc nejde a ani nikdy neslo, neviem preco

pipka
23. nov 2009

oki dudus, budem cakat 😉

dudu
23. nov 2009

som pridala novemena, myslim ze budem ako lia a ku koncu tehu ich budem mat desat 😅 😉

mixka
23. nov 2009

dudu, mne sa z tych co mas napisane najviac paci tamarka 😵

dudu
23. nov 2009

hmmmmmm, aj mne sa paci tamarka ale dnes som vydela meno timea, timinka, timi, tak som ho tam supla..

pipka
23. nov 2009

my jogurty vsetci,mnam 😉 a aj vyzivy by sme vsetci...keby to take drahe nebolo 😅 ale kupujem malej, lebo napr. broskynovu alebo lesne plody jej teraz nedam inak ako vyzivu a ma to rada, tak zatial...ved nepapa to denne, cca tak 2-3 vyzivy tyzdenne, to sa da. Kupujem napr. v Bille tie Clever, tie su pomerne lacne. 😉

pipka
23. nov 2009

Dudus 😀 😀 😀 no som zvedava ako sa nakoniec bude volat 😕 😎 mne sa ta tamarka asi najviac paci 😉 😉

mixka
23. nov 2009

lesne plody ani my nemame cerstve 😀 😀 😀

pipka
23. nov 2009

ako to mixi? Ty nepestujes na balkone bio maliny? 😀 😀 😀

pipka
23. nov 2009

dudus...vydela si? 😅

pipka
23. nov 2009

ale keby si mala dvojky, tak tamarka a timejka by sa dalo 😉

dudu
23. nov 2009

lenze kuk na meniny v zhladom ze sa mala narodi vo februari a nedavno boli vianoce
Liliana 19.10
Henrieta 28.10
Tamara 26.1
a Timea 3:5
tak teraz babo rad

pipka
23. nov 2009

dudus...no a? Hanka je v juli a narodky v auguste 😉

tak by mala jeden mesiac vianoce, druhy mesiac meniny a treti mesiac narodky 😵

dudu
23. nov 2009

nechcela by som aby to chuda malo vsetky potesenia pokope 😒

mixka
23. nov 2009

dudu, vykasli sa na meniny a daj meno, ktore sa ti paci 😉 toto som ja vobec neriesila a je mi to fuk v podstate. ja mam meniny 5.1 a je mi to srdecne jedno, ze je to po vianociach 😀

dudu
23. nov 2009

ja preto tak premyslamm , lebo ja mam meniny hen par dni pre vianocami a vies ako sa moje meniny oslavovali? spolu s vianocami....., a urcite sa tie svaitky malej pocase budu zlucovat..., mozno

dudu
23. nov 2009

no uvidime T este o Timei nevie, mozno sa mu nebude ani pacit..

katy2
23. nov 2009

dudu 🙂 gratulujem k dievcatku 😵 😵 😵 😵 strasne sa tesim, ze to napokon vyslo 😵 😵 😵

dudu
23. nov 2009

dakujem Katy, ako sa mate?