icon

Ako byť trpezlivé pri čakaní na // časť 6.

lia
2. mar 2009

Tak Vás srdečne vííííítaaaam v 6.časti a dúfam,zže tento rok bude pre všetkýýýých plodnýýýýýý 😀 😀 😀 😀 😀

jul
8. apr 2009

😉 😀

pipka
8. apr 2009

cafte...som dnes makala od rana 😝 ale mame poriadocek, vonavo, vonku sme boli dllllho, sak je tak krasne 😎
a teraz sme boli v kine, tak som si oddychla a zrelaxovala som 😉

a mame novy notebook, tak uz sa tu nebudeme bit 😀 😀 😀

pipka
8. apr 2009

julis, krasavec 😵

pipka
8. apr 2009

zajtra ideme na Zeleznu, tak sa tesim 😎
zatial teda dobru nocku 😉

pipka
9. apr 2009

Dobre ranko...zase som prva? 😕 😒

mixka
9. apr 2009

ahoj pipi 🙂 preco nemas skype zapnuty ???

pipka
9. apr 2009

mixi, mame v tom nejaky chaos teraz, chvilku tu fungujem ako jajguska chvilku po starom ako frankye, mame dva notebooky a nieco nam ten chalan, co nam to robil preniesol do noveho, nieco mi tu nechal...sama neviem, co tu mam a co nie 😅 😝 ...musis nam dat cas, aby sme sa tu nejako skonsolidovali... 😀

skratka z akeho nicku ti zavolam, alebo napisem...napisem pipka a budes vediet, ze som to ja 😀 😀 😀

pipka
9. apr 2009

dali sme si spenatik fajny a vyrazame na Zeleznu, tak zatial paa 🙂

mixka
9. apr 2009

kde si pipi, ako bolo na vylete ???

pipka
9. apr 2009

vynikakajuco 😎 ale veeela detiiiii, tak sme sli pesi az daaalekoooo, aby sme mali klud a babule nam spali 😉
bola som s kamoskou, co ma o 4 dni mladsiu dcerku od hanky, tak sme klebetili a ohovarali manzelov 😀 😀 😀

buduci tyzden ideme zase 😉 teda podla pocasia 😅

pipka
9. apr 2009

potom sme boli s Vilkom na nakupe a teraz si uzivam volno, lebo isiel na pivko s duduskinym mangelom a ja prebieham od jedneho notebooku k druhemu 😀 😀 😀

teraz mame doma 4 pocitace 😅 😀 neviem, co s nimi budeme robit.... 😒 😅

pipka
9. apr 2009

kukla som si ordinaciu, osprskovala som sa, umyla riady a asi si pojdem lahnut, lebo som z toho vyletu nejaka grogy 😝 😅 😀

zabka132
9. apr 2009

pipiiiiiii.....si este tu ? 😕

pipka
9. apr 2009

anooooooooo 😉

pipka
9. apr 2009

zabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 😲 😲 😲

pipka
9. apr 2009

tak nic......idem uz haji, paaaa 😉

mixka
10. apr 2009

jej pipi to je super, sa mate, ze si robite vyletiky

pipka
10. apr 2009

dnes sme boli cely den fuc...ale je kraaasne, normalne sa v tom vyzivam, ake je slniecko 😎

zmrzliniek som zvladla....tri 😅 😀 hanula len tak smutne pozerala...chudatko 😅 ale buduci rok uz si lizne 😵

pipka
10. apr 2009

v sade Janka Krala sa to kocikmi a detickami na kolobezkach, korculiach a bicykloch len tak hemzilo... 😝 😵 ale poprechadzali sme sa, presli sme este cele stare mesto a hanula zaspala az pred branou domu 😠 😀 ona je taka zvedavka uz, ze jej zvedavost ani spat nedovoli, aj ked jej uz ocka klipkaju... 😅 🙄 zaspi az tam, kde to pozna 😀

pipka
10. apr 2009

a tooolko dvojiciek sme videli...normalne prehliadka dvojkocikov 😀 sme na vas mysleli mixi 😎

pipka
11. apr 2009

krasny dnik 🙂

co ste vsetky vonku? 😕
ja mam dnes oddychovy den, vilko ma na cely den hanulu, ja akurat varim obed a inak je s nou cely den vonku 😎 sam.
no mozno aj umyjem riady...uvidim ako sa mi bude chciet 😅 😀 😀 😀

monika0001
11. apr 2009

ja už neviem byť trezlivá.....pomoc.... pred polrokom sa u nas v paneláku narodili 3 detičky, tento týždeň ďalšie a do 3 mesiacov ďalšie dve sa majú...juj... pomoc!!!

ninka1234
12. apr 2009

Vodka,sunka ,nech vam chuti,vinko nech vam hlavu muti.Ved len raz ma tuto moc prajeme krasnu Velku Noc
😉

mixka
12. apr 2009

krasne sviatky zelame vsetkym 😵

mixka
13. apr 2009

kde ste vsetky, pekne to flakate 😠

pipka
13. apr 2009

No ja som konecne tu mixi...naaarocne sviatky mame za sebou 😀 smrdela som jak ruska drogeria 😝 😅 😀 este ze k hanulke boli vsetci dnesni sibaci milosrdni a usetrili ju smradlaviek, sibaky im uchmatla a rovno ožužlala 😀 a konvicku co ju brasko isiel poliat vzala a sama sa obliala..a este otvarala usta a pila tu vodu...trkvasik 😀 😀 😀

mixka
14. apr 2009

tak to je super pipi, vidim, ze ste mali veselo 😀

jujuju
Odpoveď bola odstránená
pipka
14. apr 2009

co nam sem niekto dava reklamu? 😕

mali mixi, veru mali 😀 😀 😀 ale ja to beriem sportovo, sranda musi byt 😀 sak raz to tym chlapom oplatime 😠 😀 😀 😀
ja som napriklad v sobotu strihala vilka...jak som mala ten strojcek v ruke...mala som vselijake myslienky 😅 😀 😀 😀

pipka
14. apr 2009

mixi na skype si ma nasla? 😕 uz som ti vecer poslala spravu zase z frankye, ale ako nick jajguska...aj vlk syty aj ovca cela 😀