Ako byť trpezlivé pri čakaní na // časť 6.
Tak Vás srdečne vííííítaaaam v 6.časti a dúfam,zže tento rok bude pre všetkýýýých plodnýýýýýý 😃 😃 😃 😃 😃

•
4. dec 2009kedy dojde dnes ajus?
0
cawte babule, ja som mala vvera povinnosti , milacik si ymzslel robit mikulasa tak sma boli na navsteve, :-N ani panelak ani ordinaciu som nevidela 😞 , co mate nove? ja mam uy na segedin postavene a musim ist svokrovi k dr. pre receptz tak sa tesim, to mam ya to ye som chcela poradit s diabetologckou =-) :-N :-| , no sak ale nevadi...aspon sa prejdem
pipi som ti volala ale nedvihas, tz stale nedvihas, sak dojdem a vzkusem ti krk , ale ay v pondelok 😃
pipi som ti volala ale nedvihas, tz stale nedvihas, sak dojdem a vzkusem ti krk , ale ay v pondelok 😃
julis , ja som nechcela , bala som sa, ale potom i to mamina vysvetlila a mam kamarata co robi v tescome a on mi tiez povedal ze je to veeeelmi dobra pomocka v kuchzni, tak som sa na to dala.
kupila som ju asi pred 5 rokmi a nemozem na nu dopustit 😉 , fakt do pol hodinz mam navarene aj masko aj prilohu,, no vsetko. Kebz som mala dve kuchty tak mam aj kapustu uz a mozem mysliet na nieco ine ako na varenie, lebo to ja nenavidim 8-(
kupila som ju asi pred 5 rokmi a nemozem na nu dopustit 😉 , fakt do pol hodinz mam navarene aj masko aj prilohu,, no vsetko. Kebz som mala dve kuchty tak mam aj kapustu uz a mozem mysliet na nieco ine ako na varenie, lebo to ja nenavidim 8-(
julis, a co budes varit dnes? ja som na dne aj zajtra ten segedin a na nedelu stem prsicka na zeleninke udusene a s cestovinkami..., len akurat T si nebude moct vziat do Sale, lebo si too tam nema ako ohriat, teda ma jednoplatnicku ale kzm sa mu to tam zohreje ...., nema na to trpezlivost..., tak bude mat suchu veceru :-p
hej, hej potrubie aby bolo prekvapko 😃
ked si budes kupovat kuchtu tak si kup od tescoma, oni maju dobrz servis ...., ked nahodou sa ti nieco stane tak oni ti to vedia potom aj opravit, ak si ju kupis v hypernove tak tam to viem na 100000%, a ked si ju kupis niekde v tescu, tak to neviem ale isto ten servis maaju.
ked si budes kupovat kuchtu tak si kup od tescoma, oni maju dobrz servis ...., ked nahodou sa ti nieco stane tak oni ti to vedia potom aj opravit, ak si ju kupis v hypernove tak tam to viem na 100000%, a ked si ju kupis niekde v tescu, tak to neviem ale isto ten servis maaju.
sak pri kazdej mas aj navod na pouzitie a dost podrobne napisany, aj ja som ho pochopila =-) :-N .
inac kebz som sa teraz rozhodovala , tak si kupim ten set veklz a malz hrniec a jedna pokrievka, lebo ten velkz hrniec je dobry ked som zavarala na dovolenku jedlo do poharov.
Ked som to tak chcela musela som si pozicat od svorrovcov, ale teraz ked su ta het , takk to je tazsie :-|
inac kebz som sa teraz rozhodovala , tak si kupim ten set veklz a malz hrniec a jedna pokrievka, lebo ten velkz hrniec je dobry ked som zavarala na dovolenku jedlo do poharov.
Ked som to tak chcela musela som si pozicat od svorrovcov, ale teraz ked su ta het , takk to je tazsie :-|
aj ja sa bojim kuchty,my sme to nikdy nemali :-|
aj ja varim segedin a tiez mam chut na kysly,tak som kapustu neoplachla.dufsam,ze bude zase zaha 8-(
juliššš nestahovala,ale vsetko som vydrhla co som chcela,hlavne zo sedacky sa tesim.viac som sa nezmohla,nespala som vobec,dufam,ze dnes sa ani nezobudim
aj ja varim segedin a tiez mam chut na kysly,tak som kapustu neoplachla.dufsam,ze bude zase zaha 8-(
juliššš nestahovala,ale vsetko som vydrhla co som chcela,hlavne zo sedacky sa tesim.viac som sa nezmohla,nespala som vobec,dufam,ze dnes sa ani nezobudim
no , zacne kuchta sycat , stisis ju. a nechas ta 15 minut, potom to vypnes a nechas aby to vysycalo asi tak 5 minut a ked to uz nesyci stisnes pre istotu cuplicek na vrchnaku aby si pripadne pary este vypustila a otvoris, eto vsjo, a ochutnas, ak sa ti stane ze to este nie je tak znovu zavries , nechas naplno ohen aby sa chytil tlak stisis a dusis este par minut, potom vypnes nechas aby tlak povolik a otvoris, nic na tom nieje a hlavne setris ako elektriku / plyn podla sporaka.
Začni písať odpoveď...

Odošli