icon

Ako byť trpezlivé pri čakaní na // časť 6.

lia
2. mar 2009

Tak Vás srdečne vííííítaaaam v 6.časti a dúfam,zže tento rok bude pre všetkýýýých plodnýýýýýý 😀 😀 😀 😀 😀

dudu
4. dec 2009

pjeeeknne, ale ja mam vybrate toto
https://www.modrykonik.sk/bazar/show_entry.php?...

ale svokrovci na to nemaju a veeelice sa chcu angazovat, tak to mat nebudemm... 😒 ☹

pipka
4. dec 2009

ten Latinak ake vtipy rozprava 😀 😀 😀

dudu
4. dec 2009

pipi si si dala kavu? 😕

pipka
4. dec 2009

nieeeeeee, to ma tak sedmicka prebrala 😀

dudu
4. dec 2009

toto je dobreee 😀 co povedal knazko 😀 😀 😀

dudu
4. dec 2009

to tusim bolo aj v uputavke..

jul
4. dec 2009

pipi,darceky nemam zabalene,vacsinou je to v krabiciach....naco zbytocne plno bordelu robit s papierom

tortu sme nakoniec neobjednali a ani nepiekli 😅 kupil des R v metre Marlenku,dame si len ku kavicke

oslavujeme len so svokrom a so svokrou a pride aj R samozrejme

jul
4. dec 2009

takeee draheee dudušš?

dudu
4. dec 2009

fu zvladal si to julis 😉

pipka
4. dec 2009

dakujem za vycerpavajucu odpoved 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

dudu
4. dec 2009

ale sak to mat nebudem, a snivat mozem,nie?

pipka
4. dec 2009

dudus a naco take drahe, to podla mna ani nevyuzijes...a bohate by ti posluzila aj obycajna bez obrazu

jul
4. dec 2009

ja idem doobeda k nasim a poobede ked sa maly zobudi,tak budemalicka mini oslava,len my dvaja a najoblubenejsi dedo na svete a svokra

a potom pojdeme este k prababke

dudu
4. dec 2009

sak ale ten obraz je dobry , nie? aspon tam nemusim nakukat, a uvidim ju na obraze

pipka
4. dec 2009

tak obehate celu rodinu a vsade nafasuje darcekyyyyyy to je super 😵

jul
4. dec 2009

podla mna budes aj tak stale pri malej a kukat na nu ako na svaty obrazok...nie pipi? 😀
jak my

jul
4. dec 2009

😅 presne pipi....jak na sibacku

pipka
4. dec 2009

a naco ju potrebujes vidiet, ved ked hajka, tak hajka...a ked ju budes chciet vidiet pojdes sa pozriet 😎 to by ta omrzelo po case...pride doba, ze budes rada, ze ju neuvidis 😅 😀 😀 😀

jul
4. dec 2009

ta reklama na sampus sa mi luuubi...hlavne ta hudba je zvlastna

jul
4. dec 2009

ozaaaaaj,dnes ked sme isli vecer do BA,tak som videla z auta ako natacaju ordinaciu zase pred nakupnym 😠

pipka
4. dec 2009

veru julis...prvy mesiac sme jej nechavali svetlo a chodili sme na nu nakukat...a stali sme nad postielkou ako kravicka a somarik nad jeziskom v jaslickach 😅 😀 😀 a to by mi obrazovka to potesenie nedopriala 😅 live is live 😀 😀

dudu
4. dec 2009

ved to nebudem mat len na prvy mesiac...

julis, ja si teda velmi na svoje oslavy do nejakeho veku vobec nepamatam, mam fotky ako prve narodky a potom nist, mozno sem-tam nejake to foto z oslavy, ale pribeh si fakt nepamatam...

jul
4. dec 2009

😀 😀 😀 😀 😀 pipi

pipka
4. dec 2009

julis, si mala vystupit a ist sa poprechadzat...mozno by si bola v zabere 😀

jul
4. dec 2009

dudu,ja si tiez nic nepamatam z detstva z oslav a ani par rokov dozadu a tusim ani miuly rok si nepamatam 😀

dudu
4. dec 2009

ja si nieco pamatam ale od mojich 30 oslavu nerobim takze sa mi to uz trosku pletie...

jul
4. dec 2009

😀 😀 😀 😀 😀 pipi

a mozno by ma aj obsadili do ulohy nejakej pacientky 😅

jul
4. dec 2009

posledne narodky si dobre pamatam 😖

pipka
4. dec 2009

ja doma tie vysielacky vobec uz nepouzivam, lebo som ju zaplakat aj tak pocula skor ako sa aktívovala v spalni 😅 a potom ked som ju uspavala, tak displej este svietil a ju to rusilo...tak to necham zatial a pouzijem zase az v lete v jakubove 😉

pipka
4. dec 2009

julis...u Dr Sucheho ...alebo v poradni u Kamenickej 😀 😀 😀