icon

Ako byť trpezlivé pri čakaní na // časť 6.

lia
2. mar 2009

Tak Vás srdečne vííííítaaaam v 6.časti a dúfam,zže tento rok bude pre všetkýýýých plodnýýýýýý 😀 😀 😀 😀 😀

jul
15. dec 2009

6:4

a ajke ked sa teraz zadari,tak bude mat tiez letne

pipka
15. dec 2009

ece ajuska by mohla mat nejake majove alebo junove...ale ked otehu teraz...tak zas bude jesenne az zimne 😠 😀

pipka
15. dec 2009

no tak ked uz ste fuc, tak ja idem haji, V chce rano o piatej zobudit 🙄

ajka23
16. dec 2009

cafte, co ste to tu preberali? 😕 😕 😀 😀

jul
16. dec 2009

cafet aji akooo?

jul
16. dec 2009

mne vecer padol zase net a uz mi nechcel nabehnut,tak som to vzdala a isla spat 🙄

jul
16. dec 2009

my sme sa len teraz vytrepali z postele 😅

ajka23
16. dec 2009

nestiham vas docitat a uz musim letiet... 🙄 🙄
tento tyzden robim od 13tej a bus mi ide o 11,30, neskor nic... 😒
v pondelok na folikulometrii mi povedal ujo doktor, ze ovulka bola cez vikend, tak neviem, ci ten piatok a nedela snazenia budu stacit... 😒 v sobotu bol M jak doga, nebol pouzitelny... 😠 😀 😀
majte sa 😉

ajka23
16. dec 2009

a docitala som sa, ze liuska je uz doma, asi od pondelku? malicka jej v nemocnici ochorela, ze sa jej zle dycha... 🙄 🙄 🙄

jul
16. dec 2009

no super...a na nas sa vykaslala? ani nas neprisla pozdravit? 😒

jul
16. dec 2009

idem s malym von na hodinku a odviezt prababku kadernicke 😅

pipka
16. dec 2009

halo halo, tak my sme boli dnes vonku uz od pol deviatej 😅 😵 bola som u kadernicky a brala som si so sebou deda...tak kym ma strihala a farbila tak dedo po Lamaci kocikoval...fuuu, chudaci, take cencule z nich boli 😅 😀 ale spokojniii, ze hanula zalomila z toho mrazu jak knedlik 🙂

pipka
16. dec 2009

no pekne! Tak lius nam ani ciarku nenapisala 😒 ☹ mozeme my tu cakat na fotky 🙄

pipka
16. dec 2009

ajus, tak drzime palce...snad to vyslo 😉

jul
16. dec 2009

aj my uz doma,riadna kosaaaa,ja som bola naobliekana jak cibula aj ciapku,sal,rukavice a este aj kapucu na hlave a aj pancuchy...ale celkom dobre mi bolooo 🙂 dalo sa to vydrzat

jul
16. dec 2009

maly mallica cervene jak marfušša

jul
16. dec 2009

ajuuušššš......verime ti 🙂 😉

ja moc moc dufam,ze to vysloooo 😵

jul
16. dec 2009

co porabate?
ja nic 😅

mne maly este spi,zatial som sa okupala a navarila rizoto,akurat tlacim do hlavy

🙂

jul
16. dec 2009

vy ste co dnes varili?

lia
autor
16. dec 2009

AHOJTE 🙂
v skratke,nestiham nic,malu mi dali s takymi soplami ze katastrofa.
porod katastrofa,9 a pol hod. som sa snazila porodit normalne,ale nakoniec pri 9,5 cm to skoncilo a neslo to.tak zvolili cisarsky .ale uz ani neviem,ze som rodila .akurat,ze vyzeram hrozne .
malicka je krasna, pribera,mavame laktacne krizy,lebo je chora a ja sa trapim kvoli nej,lebo nempoze d&chat a ani ocko s nami nemoze byt ,lebo ma chripku .
minule som uz nemala mlieko .dnes to ide tiez nejak pomaly
pekne mi zahrabava inak,furt revem

mixka
16. dec 2009

lius, vitaj 😵 konecne si sa ozvala 😵 este raz gratulujem k leuske 😵 😵 😵

lia
autor
16. dec 2009

dakujem 🙂 😵 😵

mixka
16. dec 2009

a kedy nam ukazes malicku ???

dudu
16. dec 2009

jeej luska vitaj, drz sa a este raz gratulejem ku krasavici 😅 ,
Neplac, ono sa to podda a bude dobre 😉

dudu
16. dec 2009

lius, prepac vypadlo mi i 😉

pipka
16. dec 2009

jeej liuska,vitaaaj 😵 neboj, sopliky pominu, kvapkaj jej ten libenar ako som ti pisala a bude ok, pod stromcekom uz ani ocko ani dcerka si na nadchu ani nespomenu, uvidis 😉 a mliecko bude, len neplac, to ti nepomoze a ani malej 😅 babatka potrebuju usmiate maminky a uvidis, ze sa jej hned polepsi 😉 😉 😉

pipka
16. dec 2009

a fotkyyyy? 😕 😲 umieram od zvedavostiiiiiiiiiiiiiiiiiii 😀

pipka
16. dec 2009

my sme dnes poobede s duduskou velke nakupy absolvovali 😎
dudus, dobre si dosla? Uz si sa rozmrazila 😕
predstav si, ze hanula tie paprcky vobec nemala studene...len cervene 😉 , a hned ako som ju odstrojila z kocika...zacala tu uradovat jak naklucikovana 😀 😀 vsetky igelitky z nakupu mi pobrala, napratala do toho papuce, lopty a co ja viem co este, prehodila cez plece...a chodila po byte jak vajce na vandrovke 😀 😀 😀 😀 som myslela, ze učurnem do textilu 😀 😀 😀

pipka
16. dec 2009

konecne si vychutnavam planovanu samotu 😎 dnes v spi v Prahe, tak mame v noci klud, nikto nebude chrapat a rano trieskat a svietit 😅 my snad pospime aj do obeda...v tom tichu 😀 😀 😀

inak po tom predvcreajsku nam dnes nas tata poslal sms-ku, ze : Ahojte kuriatka moje, ja uz sedim vo vlaciku a myslim na vas...a uz teraz mi chybate 😅 😀 no tak...co k tomu dodat... 🤐 😉

jul
16. dec 2009

pipi nemachruj dobre? 😠 😀