icon

Ako byť trpezlivé pri čakaní na // časť 6.

lia
2. mar 2009

Tak Vás srdečne vííííítaaaam v 6.časti a dúfam,zže tento rok bude pre všetkýýýých plodnýýýýýý 😀 😀 😀 😀 😀

jul
21. dec 2009

liušššš a tusim sa smejka na tej foto s kvetinkovym paplonom 🙂

jul
21. dec 2009

na tej fotke fakt jak maly zapasicek 😀

ale zmenena je uz tusim,oproti tym fotkam z porodnice

jul
21. dec 2009

😀 😀 😀 😀 😀 ake botiska dostalpod stromcek 😀

pipka
21. dec 2009

ja idem zajtra popriat pekne sviatky do skolky a potom sa zlozime u nasich, tam spravim stromcek, kam sa hanula vyspi a poobede padame domov a vecer sulam gulicky kokosove 😝 😎 to je moj najoblubenejsi vianocny kolacik 😵

pipka
21. dec 2009

V uz mi tu zalomil 😅

jul
21. dec 2009

mna to caka od zajtra,budem tu mat zalomeneho R na sedacke,ako za starych cias 🙄

pipka
21. dec 2009

hodinu sa venoval dietatu, kym som zdobila medovnicky a umyla riady...a nejako ho to zmohlo 😀

jul
21. dec 2009

dnes je KBK 🙂

pipka
21. dec 2009

julis, neznechucuj si to stale, ty si to uplne sama privolas aby bolo zle, ved to ber z tej lepsej stranky, budete na Vianoce rodina, vies ako sa maly bude tesit 😵 a ty si od neho aspon trosku oddychnes, lebo bude naveseny na R 😎
mixka ti dobre napisala, je to otec tvojho syna a ma vas rad, tak sa o to aspon na Vianoce posnaz aj ty a uvidis, ze budes milo prekvapena 😉

jul
21. dec 2009

uvidim pipi,zalezi na tom,ako sa bude on spravat 😖

pipi a neoddychnem si,budem mat akoze 2 deti doma okolo ktorych udem skakat,ved on nemoze nic,je len 3 dni po operacii,tak mi s malym nepomoze

jul
21. dec 2009

ten kuceravy je perfektny herec,ale neviem ako sa vola aj ta herecka stara 😎

pipka
21. dec 2009

ved jasne, ale ak bude mily, tak bud aj ty...a budete mat krasne Vianoce vsetci 😵

ja tu mam dve deti stale a nestazujem sa 😀 😀 😀 teda stazujem sa...ale prd mi to je platne 😅 😀

jul
21. dec 2009

😀 😀 😀 😀 😀 😀 ved to,ze je to fakt prd platne a nepomozeme si

pipka
21. dec 2009

ale postazovat sa tu mozeme vzdy...aspon sa nam ulavi a nevyvali nam bok 😀 😀 😀 😀 😀

jul
21. dec 2009

pipi,ale ved som pisala,ze ja rozbroje robit nebudem a ani sa nechystam...ale ked bude roit dusno on,tak to skoncim,nech si zbali veci a ide odkial prisiel,nech ho obskakuje ta jeho slapka

pipka
21. dec 2009

doble verim ti 😀

jul
21. dec 2009

a ako strocek u vas? je cely?

pipka
21. dec 2009

predstav si, ze dnes sa stromceka ani nedotkla 😅 len ho naokolo obchadzala...ale nechytala 😉 uvidime, co zajtra 😅 😀
ale postavila som aj betlehem na okno a aj svieti, tak tam obdivovala jeziska a somarika a kravicku 🙂 nakukala, lebo tam nedociahne nastastie 😀

jul
21. dec 2009

mne zas malykmasal tie dukaty ,uz uz som si myslela,ze padne cely strom nanho 🙄

jul
21. dec 2009

😀 😀 😀 😀 ze co je to tady za hnusnou manicku

pipka
21. dec 2009

vidis, ja som tam tie salonky stale este nedala...som zabudla...ale asi ich tam ani nedam, dam ich len do misky 😅 😉

pipka
21. dec 2009

myslis gagarinova bratra? 😀 😀 😀

jul
21. dec 2009

no u mna by to v miske nevydrzalo ani do vianoc...uz som dnes zase oberala stromcek....asi 4 som zozrala

jul
21. dec 2009

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ako dali donutilovi tie elektricke soky deti

jul
21. dec 2009

vykedy kupujete toho kapra?

pipka
21. dec 2009

😅 😀 😀 😀
mna salonky lakali naposledy ked som mala asi 15 jest zo stromceka 😀 inak skor kolaciky 😉
cokolada mi teraz vobec nechyba 😒 ked aj mam chut, tak si dam jednu tablicku a mam dost 🤐 😖

pipka
21. dec 2009

zajtra 😉

pipka
21. dec 2009

a v stredu je zabijacka 😅

pipka
21. dec 2009

vyderžaj pianer 😀 😀 😀

jul
21. dec 2009

tak to sa hanka dlho radovat nebude s rybky vo vani 😀