Ako byť trpezlivé pri čakaní na // časť 6.
Tak Vás srdečne vííííítaaaam v 6.časti a dúfam,zže tento rok bude pre všetkýýýých plodnýýýýýý 😃 😃 😃 😃 😃

•
30. dec 2009to asi mozes...to len vtaka ako takeho...akoze jeho maso... 😉 ale parky asi mozes...co ja viem, my na Novy rok mame vzdy este kapustnicu alebo udene masko... 😎
0
no presne pipi,uplne ina je realita.
ja nechapem,ze doktorky nepovedia aspon taketo zaklady ako je zelena stolica,ked je dieta hladne a tak.mohli by to mat na A4 a rozdavat ,nie??odkial som mala vediet,ze je hladna??kojili sme sa furt,uz som z toho bola unavena,vzdy jej vyslo,ale asi potrebuje viac.ved je z nej polovica ako bola pri narodeni.teda lica ma polovicne :-N .a este mi aj tak spinkala dlho,tak mi nenapadlo,az dva dni dozadu som to zacala tusit.
juliššš,teraz je uz klud,klop,klop,klop.
tiez je pažroško pažravy,vela spapa,teraz mi stiahla 90ml nutr. a aj materske :-x
ja nechapem,ze doktorky nepovedia aspon taketo zaklady ako je zelena stolica,ked je dieta hladne a tak.mohli by to mat na A4 a rozdavat ,nie??odkial som mala vediet,ze je hladna??kojili sme sa furt,uz som z toho bola unavena,vzdy jej vyslo,ale asi potrebuje viac.ved je z nej polovica ako bola pri narodeni.teda lica ma polovicne :-N .a este mi aj tak spinkala dlho,tak mi nenapadlo,az dva dni dozadu som to zacala tusit.
juliššš,teraz je uz klud,klop,klop,klop.
tiez je pažroško pažravy,vela spapa,teraz mi stiahla 90ml nutr. a aj materske :-x
ja som o tej zelenej stolici citala aj tu, aj som to s kamoskou konzultovala, co je lekarka a povedala ze nie vzdy je to len z hladu...hanula niekedy mala zelenu stolicu aj ako polrocna, a pritom hladna urcite nebola, ale ze to moze byt aj nieco so zazivanim ale to sa vraj napravi samo...ze jej crievka este nespracuju vsetko tak ako dospelemu, tak len preto..ale nie je to nic vazne 😉 a aj tak bolo, na druhy den uz kakala pekne taku oranzovo hnedu 😎
Začni písať odpoveď...

Odošli