icon

Ako byť trpezlivé pri čakaní na // časť 6.

lia
2. mar 2009

Tak Vás srdečne vííííítaaaam v 6.časti a dúfam,zže tento rok bude pre všetkýýýých plodnýýýýýý 😀 😀 😀 😀 😀

ninka1234
8. jan 2010

nooooo, asi ho zlomilo to sánkovanie a potom to auto 😒

pipka
8. jan 2010

moj bude spat zas cele doobedie ninus 😠 😝 😅

pipka
8. jan 2010

julis...aj risko sa hrava s mandarinkami? 😀 aj hanka...aj s kiwi a jablkami...preklada, naklada...oblubene ako lopticky 😀
a dnes este aj s metlickou a lopatkou 😀 ale aj s kocikom...a skladackami, aby som ju neohovarala 😅 😵

ninka1234
8. jan 2010

oni spia tuším stále

lumah
8. jan 2010

aaahojteee! 😀

ninka1234
8. jan 2010

ahojky Lumi 😉

wighy
8. jan 2010

moj ani nie on je stale na pc 😝 😝 😝 😝

pipka
8. jan 2010

jaky hajzlik ten maly 😠 😅

wighy
8. jan 2010

by som mu tresla jendu dve hehehehehe

wighy
8. jan 2010

pipka potrebovala by som poradit

pipka
8. jan 2010

no pytaj sa moja...poradkyna pipka radi 😀 😀 😀

jul
8. jan 2010

pipiporadna 😅

pipka
8. jan 2010

ze pipiporadňa 😀 😀 😀 😀

lumah
8. jan 2010

Čo tu dnes riešite?

wighy
8. jan 2010

😀 😀 😀

potrebujem poradit ohladom skolky

chcem podat teraz prihlasku, len neviem kedy ist do skolky&,???ci nejaky urceny datum pre zapis alebo ako???

a ece co potrebuje priblizne dieta nachystat do skolky, chcem zacat nakupovat pomaly aby nas to v auguste nezrujnovalo 😝

pipka
8. jan 2010

inak hentakych rodicov sme mali v skolke ajajajaaaaj 😠 🙄 to je radost s takymi komunikovat 😠 🙄

nakopat do zadku je malo 😠 😝

lumah
8. jan 2010

No ešteže nám školka zatial nehrozí, ja v dvojičkove to riešia niektoré.

wighy
8. jan 2010

pipi to fakt?? 🙄 😒

wighy
8. jan 2010

ja sa toho dost bojim ci mi ju vobec zoberu.bola som tam v oktobri a riaditelka nebola 2x nejaka ustretova 😔

jul
8. jan 2010

ja idem na zapis vo februari s malym

lumah
8. jan 2010

Normálne ma seru v tomto štáte, hlavná vec že sa rušia školky a potom človek nemá ani kam dieťa dať. 😠

pipka
8. jan 2010

wigh, zapis vyhlasuje vzdy prislusny MU, pod ktory skolka parti. U nas to byva obvykle vo februari, ale najlepsie, ked sa pojdes do skolky pozriet, mali by to mat nalepene na brane alebo dverach 😉

a co potrebuje? no toto:
http://www.msgalbaveho.sk/skola/o-nas
plus poharik, zubnu pastu a kefku...to je teraz novinka 😉

pipka
8. jan 2010

myslim, ze ta to nezruinuje...skolka este nie je taka nakladna ako skola 😅 😉 ved papucky, pyzamko a veci na prezlecenie ma aj doma...a vesiacik urcite tiez... a pomocky my davame, to nemusia nosit rodicia...
ale na kazdej skolke je to inak, tak najlepsie sa spytat tam u vas.

jul
8. jan 2010

to vyhlasenie o bezinfekcnosti je od doktorky?
a ten evidencny listok je co?

wighy
8. jan 2010

no riaditelka mi vtedy hovorila nech pridem pre ziadost vo februari a na koniec nasho rozhovoru povedala ze tak pridite v januari

ale ze mi neviue zarucit ci mi malu zoberu od septembra, lebo ze 5_6 rocne deti maju prednost, to mi je jasne ale nech mi nehovori ze otvoria len jednu triedu

pred piatimi rokmi sa tu rusili skolky lebo bola malo deti a tera z je zas skolok malo a co budem robit ked mi malu nevezmu a ja idem do roboty???normalne mam nervy

pipka
8. jan 2010

wigh, akoze nezoberu...ved podla zakona ak bude mat tri roky k 1. septembru a ty ides do roboty...tak musia...tak co vymyslaju? 😒 😠

wighy
8. jan 2010

ja len ci nepotrebuje toho viac na prezlecenie kolk tpelacikov a tak ja sajnu nemam ,ved sa ta mbuduci tyzdne zastavim a uvidime

lebo zevraj ked budu mat obsadene triedy tak mi ju nemusia vziat 😢

dudu
8. jan 2010

hlasim prichod 😀

lumah
8. jan 2010

pipi tak s tým toaleťákom, mydlom a papierovými vreckovkami si ma dorazila. 😒

dudu
8. jan 2010

som pozehlila zakladne prve veci a mam teda dost chrbat ma boli ako keby som kopala na panskom 😒 ☹