icon

Ako často upratujete?

hermina_
18. jún 2014

Ahojte🙂
Zaujima ma, ako casto upratujete? Mne sa zda, ze stale. Ked nahodou jeden den nic neurobim, tak na dalsi den mam co robit. Ked chcem mat cely byt ako-tak v poriadku, tak stale je co robit. A popri detoch nie je na to vzdy cas. Ako to riesite vy? Mate v tom nejaky system, alebo upracete len to, co je aktualne najviac vidiet? Mozno mate nejake zlepsovaky alebo triky, tak sem s nimi 😉

Strana
z2
tilly
19. jún 2014

@klincek ja upratujem 7 izbovy dom + pivnica, ale tu si upratuje muz a zas tu netreba denne upratovat... 😉

bets
19. jún 2014

Raz za tyzden, spolu s manzelom, ak má čaká viac práce v zahradke, vacsinu domácností prevezme manzel, okrem varenia a spustenia pracky.

jahodka8
19. jún 2014

@terezka1947 v tomto máš pravdu, ja som poriadku milovnejšia ako moj partner, tak som z toho niekedy nervozna, že si neupratuje po sebe oblečenie, ale tak ho naučila jeho mama a babka. Môj kolega to má tak vyriešené, že majú každý svoju spálňu, ale aj tak mu musí žena povedať, že tam treba upratať.

jahodka8
19. jún 2014

@klincek To asi ano, ale pri dome je robota naviac na pozemku a v záhrade, ked chceš zatepliť a nemáš suseda prilepeného na stene, tak musíš všetky strany domu nehovoriac o tom, že sa viac nachodíš alebo najazdíš autom do obchodu/ do školy, ak bývaš v obytnej štvrti, kde toto nie je blízko alebo na menšej dedine.

klincek
19. jún 2014

@jahodka8 viem, vyrastla som v dome a dochadzala uplne vsade. no ten dom za to stoji, aspon pre mna urcite 😉

kissinka111
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2