Ako často vám chodí pani na upratovanie domácnosti?
Ahojte, mám malú otázku na Vás, ktoré máte na pomoc v domácnosti nejakú pani. Nakoľko manžel bude mať v práci od septembra toho veľa a bude tam bývať dovečera a nám sa má koncom septembra narodiť druhé bábo (prvý syn bude mať 2 roky), tak pravdepodobne mi veľa času na upratovanie nezostane. Dohodli sme sa teda, že si zaobstaráme pani na výpomoc s domácimi prácami a upratovaním.
Ako často k Vám chodí a čo všetko stíha robiť? Máte nejaký zoznam ktoré práce robí pravideľne a ktoré príležitostne? Potrebujem pomôcť s bežným upratovaním ako podlahy, prach,kúpelka, wc a kuchyna + žehlenie. Občas samozrejme aj okná, ale to tak 2-3 krát do roka.
Tak na zhrnutie, kolko platíte, ako často a na ako dlho k vám hcodí a čo všetko stíha urobiť?
A ste pri tom doma, alebo idete preč z bytu a dôverujete jej? Resp. ako ste to robili na začiatku, či ste si ju najskôr nejak oťukli, alebo ste ju nechali hneď samu doma?
Dakuejm
Ahojte hladam nejaku pani, slecnu na bezne upratovanie domacnosti v Rovinke. 1x tyzdenne, 5€/h. Ozvite sa, dakujem. Kontakt: 0908570957
Raz týždenne,akurát dnes bola:O)):
Velmi rada pomozem v domacnosti.Upratovanie ma bavi😊.kludne mi napiste a rada sa dohodnem😊.
ahojte, ponúkam pomoc s domácnosťou, Trenčín, Trenčianske Teplice, kľudne napíšte, dohodneme sa. Skúsenosti mám.
Ahojte, diskusia už nie je najaktuálnejšia, ale ak niektorá máte fajn pani na upratovanie v BA, alebo niektorá upratujete, píšte, zháňam 🙂
Dobrý deň, hľadám niekoho na občasné upratovanie väčšieho bytu v BA. Myslím tým cca 1x mesačne s víziou, že neskôr keď sa full-tíme zamestnam, to asi bude častejšie. Uprednostňujem niekoho, kto má záujem si privyrabat takto dlhodobo, aby som stále nemusela zháňať a púšťať do bytu niekoho nového. Ponúkam 5€ na hodinu. Ďakujem😉
Hľadám pani na upratovanie vo VT. Milujem poriadok, ale momentálne nestíham upratovať. Sme malé mesto, dôležitá je pre mňa diskrétnosť.
Dobrý deň, chcela by som oživiť tému a opýtať sa či nemá niekto referenciu na pani na upratovanie v Košiciach, zháňam niekoho spoľahlivého, s cenou sa viem dohodnúť, tak 1x týždenne upratovanie. Ďakujem.
Ahojte ja by som sa chcela opytat ci by ste mi v ke vedeli niekoho odporucit len na umytie okien v celom 3 izbovom byte? 3-dvojokna (teda 1 vacsie a 1 mensie) a v poslednej izbe 1 velke +1 balkonove. A kolko by som si za umytie mala vypytat vobec netusim ako sa v tomto pohybuju sumy
@briseovna01 dobrý deň. Moja mamka chodí upratovať do rodinných domov aj byty poprípade aj kancelárie. Ak by ste mali záujem o bližšie info poprosím správu. Diskrétna a spoľahlivá.
@briseovna01 jaj a dôležitá otázka odkiaľ ste :D
@briseovna01 Dobrý deň prajem mám záujem písala som Vám správičku
Nehľadá niekto pani na upratovanie ideálne 1-2x týždenne? Len Košice. Ďakujem za Vaše ponuky.
Raz týždenne.

@lenka155 dobrý deň, prosím vás a aká lokalita?