icon

Ako často vám chodí pani na upratovanie domácnosti?

lucica
31. júl 2014

Ahojte, mám malú otázku na Vás, ktoré máte na pomoc v domácnosti nejakú pani. Nakoľko manžel bude mať v práci od septembra toho veľa a bude tam bývať dovečera a nám sa má koncom septembra narodiť druhé bábo (prvý syn bude mať 2 roky), tak pravdepodobne mi veľa času na upratovanie nezostane. Dohodli sme sa teda, že si zaobstaráme pani na výpomoc s domácimi prácami a upratovaním.
Ako často k Vám chodí a čo všetko stíha robiť? Máte nejaký zoznam ktoré práce robí pravideľne a ktoré príležitostne? Potrebujem pomôcť s bežným upratovaním ako podlahy, prach,kúpelka, wc a kuchyna + žehlenie. Občas samozrejme aj okná, ale to tak 2-3 krát do roka.
Tak na zhrnutie, kolko platíte, ako často a na ako dlho k vám hcodí a čo všetko stíha urobiť?
A ste pri tom doma, alebo idete preč z bytu a dôverujete jej? Resp. ako ste to robili na začiatku, či ste si ju najskôr nejak oťukli, alebo ste ju nechali hneď samu doma?
Dakuejm

Strana
z3
loriana
19. júl 2016

@lenka155 dobrý deň, prosím vás a aká lokalita?

kati001
13. sep 2016

Ahojte hladam nejaku pani, slecnu na bezne upratovanie domacnosti v Rovinke. 1x tyzdenne, 5€/h. Ozvite sa, dakujem. Kontakt: 0908570957

penelopa
13. sep 2016

Raz týždenne,akurát dnes bola:O)):

slniecko753
30. okt 2016

Velmi rada pomozem v domacnosti.Upratovanie ma bavi😊.kludne mi napiste a rada sa dohodnem😊.

stella03
28. máj 2017

ahojte, ponúkam pomoc s domácnosťou, Trenčín, Trenčianske Teplice, kľudne napíšte, dohodneme sa. Skúsenosti mám.

wolferova
Autor odpoveď zmazal
janulka525
13. máj 2018

Ahojte, diskusia už nie je najaktuálnejšia, ale ak niektorá máte fajn pani na upratovanie v BA, alebo niektorá upratujete, píšte, zháňam 🙂

el2
13. máj 2018

Dobrý deň, hľadám niekoho na občasné upratovanie väčšieho bytu v BA. Myslím tým cca 1x mesačne s víziou, že neskôr keď sa full-tíme zamestnam, to asi bude častejšie. Uprednostňujem niekoho, kto má záujem si privyrabat takto dlhodobo, aby som stále nemusela zháňať a púšťať do bytu niekoho nového. Ponúkam 5€ na hodinu. Ďakujem😉

katkagottka
Autor odpoveď zmazal
anna_orchid
26. júl 2018

Hľadám pani na upratovanie vo VT. Milujem poriadok, ale momentálne nestíham upratovať. Sme malé mesto, dôležitá je pre mňa diskrétnosť.

briseovna01
25. aug 2019

Dobrý deň, chcela by som oživiť tému a opýtať sa či nemá niekto referenciu na pani na upratovanie v Košiciach, zháňam niekoho spoľahlivého, s cenou sa viem dohodnúť, tak 1x týždenne upratovanie. Ďakujem.

zuzula507
25. aug 2019

Ahojte ja by som sa chcela opytat ci by ste mi v ke vedeli niekoho odporucit len na umytie okien v celom 3 izbovom byte? 3-dvojokna (teda 1 vacsie a 1 mensie) a v poslednej izbe 1 velke +1 balkonove. A kolko by som si za umytie mala vypytat vobec netusim ako sa v tomto pohybuju sumy

janka1990
26. aug 2019

@briseovna01 dobrý deň. Moja mamka chodí upratovať do rodinných domov aj byty poprípade aj kancelárie. Ak by ste mali záujem o bližšie info poprosím správu. Diskrétna a spoľahlivá.

janka1990
26. aug 2019

@briseovna01 jaj a dôležitá otázka odkiaľ ste :D

lenka155
28. aug 2019

@briseovna01 Dobrý deň prajem mám záujem písala som Vám správičku

lenka155
28. aug 2019

Nehľadá niekto pani na upratovanie ideálne 1-2x týždenne? Len Košice. Ďakujem za Vaše ponuky.

terezaberkesova
Odpoveď bola odstránená
penelopa
16. júl 2020

Raz týždenne.

terezaberkesova
Autor odpoveď zmazal
lucput
Odpoveď bola odstránená
lucput
Autor odpoveď zmazal
Strana