Ako chutí dubajská čokoláda od Plačkovej?
Máte ju vyskúšanú? Aká je chuťovo?
🙈 ake lahke je ludi oklamat.
pozrela som si obchodný register a teda to vyzera zaujimavo
@balerina2025 a podľa všetkého prečo ne? Pozri jak sa chytajú 🤦 a furt sa nejaká nájde
@victory7897 tak vzdy plati, pokial bude dopyt, bude aj ponuka.🙈
pozrela som si obchodný register a teda to vyzera zaujimavo
@sara07 spolocnicke sluzby shejkom v Dubaji? 😅
mozno prenajima ten jej bytik na nekale ucely , v dubaji...D urcite ho nenechava zapadat prachom..isto aj ten prenajima kamarátkam na dovolenky
a plačková je GDO ?:
zuzana, to si ty? 😂
@biba_18 mozno ma najateho dakoho na prieskum trhu , alebo nam pise samotna plackova.
@biba_18 ja som asi jedna z mala co ju este nemala, ale chystam sa na to. nie je tvrda ze?
@balerina2025 ja som kúpila tú od dirty - ako darček - a mne teda fakt chutila. dokonca u nás v ke je cukráreň kde robia koláč dubajská čokoláda - a to vyžierame celá rodina, fakt nám to chutí tá kombinácia čokolády, pistáciového krému a tých chrumkavých cestovín ...
Autorka, ja som si ju kúpila zo zvedavosti, chutila mi, bola fajna 😀 mala som tu ružovú. Keby toľko za ňu nepýtala, ešte by som si ju kúpila. Akože 20€ za takú menšiu čokoládu je príšerne veľa. Ale mňam 😋😆
@balerina2025 ja som kúpila tú od dirty - ako darček - a mne teda fakt chutila. dokonca u nás v ke je cukráreň kde robia koláč dubajská čokoláda - a to vyžierame celá rodina, fakt nám to chutí tá kombinácia čokolády, pistáciového krému a tých chrumkavých cestovín ...
@biba_18 idem do toho, urcite vyskusam. videla som na nete aj samovyrobu, to tiez nemusi byt zle.
@biba_18 idem do toho, urcite vyskusam. videla som na nete aj samovyrobu, to tiez nemusi byt zle.
@balerina2025 do toho by som ja osobne nešla - lebo koľko by som si vyrobila, toľko by som zožrala 😂 tak si kúpim malý koláčik a je to . ..
@balerina2025 do toho by som ja osobne nešla - lebo koľko by som si vyrobila, toľko by som zožrala 😂 tak si kúpim malý koláčik a je to . ..
@biba_18 :D
@biba_18 ja som asi jedna z mala co ju este nemala, ale chystam sa na to. nie je tvrda ze?
@balerina2025 ja som mala z dm, potom v takom zelenom obale ešte nejaké dva druhy ale nechutilo mi, najhoršie bola z dm .. .potom od janeka sme dostali a tá ako bola suprová .. ale zase niekomu nemusí chutit
A vysvetlí mi prosím niekto,čo je také zaujímavé na tej dubajskej čoko? Je to niečo také,ako káva z kávových zŕn, ktoré keď "vykakajú" cibetky stáva sa z nej úplný luxus? 😁
A vysvetlí mi prosím niekto,čo je také zaujímavé na tej dubajskej čoko? Je to niečo také,ako káva z kávových zŕn, ktoré keď "vykakajú" cibetky stáva sa z nej úplný luxus? 😁
@zuzanita1609 pistáciovy krem a kanahef - tenké rezance so sirupom , oni tak chrumkaju .. to ju robí inou ,ale ako vie byt hnusna tak vie byt dobra ,
Zuza,si to ty?
@zuzanita1609 pistáciovy krem a kanahef - tenké rezance so sirupom , oni tak chrumkaju .. to ju robí inou ,ale ako vie byt hnusna tak vie byt dobra ,
@sara07 tak to si cloviek aj doma spravit z cornflakes, ked teda tie osmahnute rezance si predstavujem ako vysene osmazene nitovky od babicky :D
Zuza,si to ty?
@maminkadeticiek ktovie, kolko to ma ona prieskumniciek, aby zistila po co zeny tuzia. mozno by sme len cumeli. kto tu vsetky tie informacie na co vyuziva...
@unicornlady nuz, dakujem, laka ma to vyskusat. lebo neverim ze tie naklady su naozaj tak drahe. aj ked chapem ze tahini pasta a tie nitovky z arabskehosveta tiez nie su zadarmo....
Ja mám napr. rada LYRA čokoládu, v Nitre to majú, tieto s ovocím sú tiež príjemne chrumkavé a kyselkavé
https://eshop.lyrachocolate.com/produkty/premiu...
Ja mám napr. rada LYRA čokoládu, v Nitre to majú, tieto s ovocím sú tiež príjemne chrumkavé a kyselkavé
https://eshop.lyrachocolate.com/produkty/premiu...
@unicornlady inac na nete som videla presne aj tie horke su susenym ako sa robi, staci k tomu par veci. a domaca vyroba uplne jednoducha
@sara07 tak to si cloviek aj doma spravit z cornflakes, ked teda tie osmahnute rezance si predstavujem ako vysene osmazene nitovky od babicky :D
@balerina2025 No isto sa na to pyta jej clovek,som si ista.
@balerina2025 tak to si zle predstavuješ, ale tak si urob uvidíš, mne by sa to nechcelo
@balerina2025 tak to si zle predstavuješ, ale tak si urob uvidíš, mne by sa to nechcelo
@sara07 tak ono kazde tie videa vyzeraju jednoducho, uz som vela x skusala hocico. 🙂 a nebolo to take ako na videu.
@peterp85 veľa ľudí má rado pistácie - takže asi preto. ja čokoládu veľmi nejem - ale dubajská mi fakt chutí ..
@biba_18 presne, ja mám rada pistácie už od detstva, teda fakt oveľa, oveľa dlhšie, než začal ich trend, čiže aj dubajská čoko mi fakt chutí.Ale od tejto pani by som ju už z princípu nikdy nekúpila...
Banda závistlivých negatívnych sliepok tu. Pýta sa na úplne čosi iné , ale všetky poďme do Plačkovej :D jaj slovenky :D
Neviem neskúšala som, kúp a daj recenziu pls ☺️
Banda závistlivých negatívnych sliepok tu. Pýta sa na úplne čosi iné , ale všetky poďme do Plačkovej :D jaj slovenky :D
Neviem neskúšala som, kúp a daj recenziu pls ☺️
@nat_alia Už som oľutovala, že som sa pýtala tu. Závisť je sviňa, aspoň sa dotyčné ukázali.

to vazne? ona uz predava aj cokoladu?
zachvilu bude predavat aj toaletak s jej menom, aby sa nam lepsie kakalo...
@balerina2025 a podľa všetkého prečo ne? Pozri jak sa chytajú 🤦 a furt sa nejaká nájde