icon

Ako chutí dubajská čokoláda od Plačkovej?

4. júl 2025

Máte ju vyskúšanú? Aká je chuťovo?

autor
4. júl 2025

@karolinakr Ja som sa pýtala konkrétne na čokoládu od Plačkovej. Bože dobrý, vy máte fakt dosť 🤦‍♀️

karolinakr
4. júl 2025

akože ty si mysliš, že ona vyrába a predáva svoju vlastnú dubajskú čokoládu? tak ked to berieš takto, myslim, že neni o čom debatovať
ok👋

biba_18
4. júl 2025
@oblecenie99

@biba_18 Ktorá cukráreň v KE ak sa môžem spýtať? Ja som mala len zmrzlinu, a tá mi chutila.

@oblecenie99 hore v auparku pri andiame…

majkakoc
4. júl 2025
@tim23

Prečo máte za potreby stále poučovať a osočovať? Autorka nepýta rady, dala jasnú otázku ale z tých 3 strán čo ste tu povyplúvali zo seba, nie je ani jedna odpoveď na jej otázku

@tim23 ja som odpovedala 🙋😆 katastrofa to tu čítať, kde sa v ľuďoch berie toľká závisť a nenávisť 😓 smutná doba 🤦

victory7897
4. júl 2025

Pamätáte na cuky a luky? Polnišovu a Šebovu ako si robili srandu ? Presne tak si predstavujem ženy čo nakupujú u Plačkovej , normálny človek sa nedá nakecať na take hlúposti

biba_18
4. júl 2025

a už keď je tá čokoláda pre kamarátku kúpená tak čo už, je jedno či je dobrá alebo nie. si sa mala pýtať dopredu…

sara07
4. júl 2025
@majkakoc

@tim23 ja som odpovedala 🙋😆 katastrofa to tu čítať, kde sa v ľuďoch berie toľká závisť a nenávisť 😓 smutná doba 🤦

@majkakoc a čo prosim ta ako zavidíme konkrétne ? lebo ja fakt neviem čo by také som jej ako mala zavidiet ...

biba_18
4. júl 2025
@sara07

@majkakoc a čo prosim ta ako zavidíme konkrétne ? lebo ja fakt neviem čo by také som jej ako mala zavidiet ...

@sara07 ja by som jej možno závidela sebareflexiu… bez toho sa jej lepšie žije…

densi10
4. júl 2025

Moja kamarátka si tú čokoládu pochvaľuje a kupuje. Spomínala mi niečo, že je s cukrovou vatou aj. Tak možno táto odpoveď pomôže. Ale osobnú skúsenosť nemám, nedala by som toľké peniaze za čokoládu.

jurly
4. júl 2025

Prosim Ta, vies mi napisat teda nieco o Plackovej, co neviem?
Lebo z toho, co si napisala - to tak vyznieva.
Len sa pytam.

sara07
4. júl 2025
@biba_18

@sara07 ja by som jej možno závidela sebareflexiu… bez toho sa jej lepšie žije…

@biba_18 myslíš že ju má ? lebo podla mna moc nie , ja fakt rozmyšlam čo by som jej konkrétne ako mala závidiet ??? no nanič neprichadzam ...

biba_18
4. júl 2025

ale teraz som sama na seba nasratá - budem si musieť kúpiť nejakú dubajskú čokoládu 😂

biba_18
4. júl 2025
@sara07

@biba_18 myslíš že ju má ? lebo podla mna moc nie , ja fakt rozmyšlam čo by som jej konkrétne ako mala závidiet ??? no nanič neprichadzam ...

@sara07 no šak to, že ju nemá, to jej závidím ☺️

karolinakr
4. júl 2025
@biba_18

ale teraz som sama na seba nasratá - budem si musieť kúpiť nejakú dubajskú čokoládu 😂

@biba_18 stoji 20eur, lepšia ako Milka nebude a tá stojí max 4eura

biba_18
4. júl 2025
@karolinakr

@biba_18 stoji 20eur, lepšia ako Milka nebude a tá stojí max 4eura

@karolinakr ja nekúpim od plačkovej, kúpim z mne známych zdrojov ☺️

karolinakr
4. júl 2025
@biba_18

@karolinakr ja nekúpim od plačkovej, kúpim z mne známych zdrojov ☺️

@biba_18 mne to pripomína ako tie hrnce v shoppingu, obkecavaju ich hodinu, stoja 2000eur, v Asde som si kupila za 15libier taky, ale kolko ľudí je ochotnych zaňho dať 2000. a ešte sa tešia ako ušetrili

sszuzu8
5. júl 2025

Precitaj si zloženie a ak sa len trochu ľúbiš tak tento odpad s názvom dubajska čokoláda nebudeš jest

mimimoje
5. júl 2025

Prosím ťa nepodporuje také osoby ako je Plačková. Nemala by mať priestor v žiadnom médiu, na IG, na FB, v novinách, nikde, to nie je o závisti ale ja nechcem, aby moje deti obdivovali hentake lacné osoby a kriminalnicky, aby boli ako vzor pre naše deti, našu spoločnosť. Vyskakuje ešte aj z hrnca, nechápem, ako sa môže niekto čo i len zaoberať myšlienkou, že je šikovná, múdra a ostatní len závidia.

natalka13
5. júl 2025
@mimimoje

Prosím ťa nepodporuje také osoby ako je Plačková. Nemala by mať priestor v žiadnom médiu, na IG, na FB, v novinách, nikde, to nie je o závisti ale ja nechcem, aby moje deti obdivovali hentake lacné osoby a kriminalnicky, aby boli ako vzor pre naše deti, našu spoločnosť. Vyskakuje ešte aj z hrnca, nechápem, ako sa môže niekto čo i len zaoberať myšlienkou, že je šikovná, múdra a ostatní len závidia.

@mimimoje presne cokinu od nej pre dieta ano ale ak by sa dostalo k drogam od nej to uz asi nie.

lauricka
5. júl 2025

Nič od nej by som nekúpila, nezaslúži si to.

lauricka
5. júl 2025
@densi10

Moja kamarátka si tú čokoládu pochvaľuje a kupuje. Spomínala mi niečo, že je s cukrovou vatou aj. Tak možno táto odpoveď pomôže. Ale osobnú skúsenosť nemám, nedala by som toľké peniaze za čokoládu.

@densi10 s cukrovou vatou sa volá anjelská a zoženiete ju aj inde ako u Plačkatej

petkaaj
5. júl 2025

Tu máte výrobcu dubajskej čokolády s cukrovou vatou: https://www.facebook.com/reel/1003772655065813

pikachu999
5. júl 2025

Mala som kamoška mi dala ochutnať bola strašne umelá

silvis
5. júl 2025

Ja som ju mala ale na mňa je moc sladká. Neviem či je to tým že ju držia v chladničke ale keď som ju chcela rozlomiť tak sa celá rozpadla.Deťom mojim chutila ale im chutia aj iné dubajské

jozinxy
5. júl 2025
@barka1

Ano, pytas sa na zlej stranke. Vacsina zien tu má svoj jasný (negativny) názor na tuto a podobne "celebrity" a "ich" produkty.
Snad si nemyslíš, ze Plackova má cokolvek spoločne s čokoládou, ktoru predava ako svoju. Nakupi tu najlacnejsiu a predava blbým ludom ako kusok svojho luxusneho sveta.
Ako inak by si za ten luxus zaplatila??? Okrem teda tych inych, vyslovene nezakonnych veci, v ktorych ide.

@barka1
Vonku predava Dubajsku cokoladu aj Lidl

luci_k
10. okt 2025

Milujem sladke a cakala som, ze to bude topka, ale som sklamana, pre mna to nie je nejaka vynimocna chut, ktoru budem chciet opat 😒 a urcite nie je hodna 23 eur..

zuzikkk22
7. nov 2025

Ahojky, ja mam od nej Makeup akoze vyskusala som veľa ale od nej mi uplne sadol , čokoladu som tiez kupila na skušku , ale ak to porovnam z lidla tak ta mi chutila o 100x viac.
Skor mi chutila ako polska cokolada.
Zuzku rada sledujem ale toto mi pride velke sklamanie za tu cenu….