icon

Ako čistíte toastovač?

synthiarowley
29. jún 2020

Ahojte zaujíma ma ako/čím čistíte toastovač či len povytierate suchou utierkou, prípadne navlhčenou hubkou? Používate pri robení toastov aj maslo dovnútra/navrch? Môj muž robí výborné toasty, dáva aj trochu masla veľa syra, ale potom to čistenie je hrôza. Teraz máme nový a chcem si dať na to pozor, lebo tá špina sa tam už zapeká a ide ťažko dolu, ajkeď ho samozrejme čistím po každom použití. Myslíte, že je dôležitá aj značka/kvalita tej plochy alebo sa častým používaním zanesie ajtak. Ďakujem

Strana
z2
simonah73
29. jún 2020

@qetka teraz pozeram, ak su to ten isty typ tak v alze ich maju https://www.alza.sk/tefal-acc-snack-collection-...

lucyluv
29. jún 2020

@h2 ja mam nejaky Rohnson :D nikdy som to predtym nepocula

qetka
29. jún 2020

@simonah73 lol, este asi pred tyzdnom sme pozerali, ze su vsade vypredane 😂, tak som ani neskusila pozriet pred tym, ako som ti napisala. Nasla som ich skladom iba dakde v UK. Tak dakujem 👍👍👍. My prave este mame male decka a este dlho mat budeme, takze kvoli tomu, ze neboli skladom sme nekupili zatial ani toastovac

qetka
29. jún 2020

@simonah73
tak si predstav, ze moj muz o tom vie, ze su skladom a prave som si odhalila zajtrajsi narodeninovy darcek 😂😂😂

simonah73
29. jún 2020

@qetka tak vsetko najlepsie 😉

Strana
z2