icon

Ako čistíte zimné topánky UGG?

toxica
22. apr 2013

🙂 maminy poraďte,moje som hodila do pračky a vyzerá to že im to neprospelo 😢 ako ich zbavujete flakov z nasolených chodníkov?

katkanova
22. apr 2013

ja mam otazku na teba - uplne od veci :D vyzeraju sice teplucko, ale su aj nepremokave? prave preto ako vyzeraju teplo som nad nimi uvazovala, ale ten matros sa mi zda hrozne haklivy na mokro. a este, nevycaptali sa ti? dakujem 🙂

toxica
autor
23. apr 2013

@katkanova su strašne teplúčke 😎 vnutro je ovčia vlna,takže kuria o 106 🙂
nosila som ich ale väčšinou na sucho,do mokrej zimy a člapkanice mám gore tex a crocs snehulky 😉 nevyčaptali sa mi,UGG nevyčaptáš,to skôr tie napodobeniny a umelé boty z Daichmanu a pod,,,,tie vyzeraju otrasne po mesiaci nosenia,ale UGG,musia vydržať,su vzadu spevnené 😎
kamoška ich nosí aj do snehu a hovorila že nepremokli,je to koža a musí sa nastriekať ochranným sprejom a že uplne v pohode

toxica
autor
30. nov 2013

@katkanova tak po vyskúšaní odpovedám,nepremokajú 😎 😎 aj výrobca píše že vydržia mokro a už som ich vyskúšala,keď pršalo som v nich poriadne zmokla,aj pár mlák som prebehla-cítila som trochu že idem po vode,ale nohy zostali suché 😉

keithy
9. feb 2022

@toxica ahoj, téma skoro 10 rokov, ale prišla si na to, ako ich vycistit od soli? Na jednej topánke mi ostal velky fľak 🥺

extunc
13. nov 2022

@keithy ahoj, je sada na cistenie. Ma ju aj ugg 😉

keithy
13. nov 2022

@extunc ahoj, aj máš overené ze pomôže? Od soli?

amiiika2511
22. feb 2025

Octom, dnes vyskúšané a funguje ❤️

https://www.youtube.com/watch?v=8MvuUxjg_Rg