icon

Ako ďalej fungovať?

12. máj 2023

Neviem ako dalej, poznam vsetky tie pozitivne citaty a veci typu “budes sa milovat, bude aj tvoje okolie; bud stastna kvoli sebe nie kvoli inym;”….. ale ja to neviem, neviem sa tak nastavit. Som v neustalom smutku, placem, nedokazem vypnut myslienky, nedokazem mysliet pozitivne, rano neviem vstat z postele, ked zacnem nieco okolo domacnosti vypnem len na chvilu. Citim a viem ze som vsetko pokaslala a znicila a neustale na to myslim, premyslam ci by nebolo lepsie cele to vzdat, nech netrpim ja, nech ma tak nevidia deti, nech sa to cele takto “vyriesi”.

pribinak
•
12. máj 2023

Keď si v neustálom smútku tak chod k psychiatrovi

Hentie citáty necitaj, to je toxický pozitivizmus

hankab
•
12. máj 2023

Zaciatok depresie, smer psychlog/psychiater

lelelienka
•
12. máj 2023

Tym ze to “vzdas” nech uz mas na mysli cokolvek sa to ale vobec nevyriesi a este len vtedy zacnu trpiet deti a vsetci okolo. Tak sa vzchop a ked to nedokazes sama, vyhladaj odbornu pomoc. Cim skor.

mimi2018
•
12. máj 2023

Minulosť zahod za hlavu, čo bolo to bolo. Nie je to už podstatne. Dôležitá je prítomnosť a trocha budúcnosť. Teš sa z maličkosti tie sú najdôležitejšie. Držím palce ❤

rosavia
•
12. máj 2023

Neviem Ti pomoct, ale chcem Ta aspon podporit.
Neviem, co sa Ti stalo, to vies len Ty.
Neviem, ani kedy sa to nieco stalo, a su veci, ktore cas nevylieci. Na druhej strane nam moze dat trochu odstup a aj to niekedy pomoze.
Mozes skusit terapiu, ked uz je toho na Teba vela. Viem, ze pomaha priroda.
Drzim palce a prajem pekny den. Niekedy je to namaha mat pekny den, ale stoji to za to.

dilino
•
12. máj 2023

Všetko sa da riešiť okrem ťažkej choroby.Všetko je riešiteľne.

marianarem
•
12. máj 2023

So samovrazednymi myslienkami sa ma clovek inhed vybrat k psychiatrovi po pomoc. Je to akutny stav.
Je to depresia, isto to ma nejake priciny, da sa to vsetko riesit. Len teraz naozaj niekoho vyhladaj a casom sa to zlepsi.

derdia
•
12. máj 2023

Ak mas depresiu, tak ti citaty nepomozu. Ja beriem AD a konecne sa tesim zo zivota. 5 rokov som sa snazila a myslela si, ze je to ok.... Mala som depresiu...

miadi
•
12. máj 2023

@pribinak to nie je toxicky pozitivizmus. Obycajna pravda len cloveku co potrebuje odbornu pomoc to nepomoze. Na sebevrazedne myslienky citaty nepomozu ako hovoris potrebuje psychiatra.

miadi
•
12. máj 2023

Deti potrebuju mamu nemozes byt taky sebec ze nech netrpis ty tak .. šup šup na psychiatriu a ries svoj stav! Mozno ti pomozu antidepresiva terapia . Vzdy je riesenie len ho Musis hladat.

domkakvet
•
12. máj 2023

Treba najst pricinu tvojho smutku, aspon si ju nenapisala.

sasitimi17
•
12. máj 2023

A co sa stalo? Preco si v smutku a stale places?

martinka150
•
18. feb 2026

@anonym_autor ahoj, ako si na tom dnes?