Ako dať dole atrament z oblečenia?
Moj syn si dal atramentove pero do vrecka "vzacnej" mikiny Adidas, pravdaze mozete 3x hadat co sa stalo…Vo vrecku zostal ako aj navrchu mikiny z toho flak(modry)…Drhla som to mydlom, octom,bref-citrus, hodila do oxi vanishu…Nic….Mate prosim nejaka s tym skusenost?Cim by to slo dole?Lebo mne uz dochadzaju sily…Pocula som este, ze citronom…Inak aj zmizikom som to skusala…Zmizik bol hned vyradeny…Cely modry….Dakujem.
skus kupit zlcove mydlo a tym.. pripadne lanza mydlom.. ale ak sa ti nepodari ten flak dat prec, urcite nekupuj novu drahu mikinu, kym sa nenauci, ze atramentove pero do vrecka nepatri 🙂
urcite vyskusaj obycajne zlcove mydlo. Mne s tym zisli flaky od cernic aj cucoriedok.
Zlcove mydlo dokaze odstranit len veci organickeho povodu, nie atrament.
Tu je tip na odstranenie atramentu: http://akovycistit.sk/ako-vycistit-atrament/
Ale pokial si to uz skusila a neslo, navyse kedze je to v tej mikine uz "zaprane", tak sa obavam, ze to uz dolu nepojde.
Skusim teda tu citronovu stavu so solou, co tam bolo napisane, kedze to zlcove mydlo je na org.
Tak s citronovou stavou a solou to nespravilo nic.Este skusim od cincila 18 lanza mydlo a nechat to postat celu noc:(((((…Uz neverim, ze to pojde dole...

Tu je este foto…Je to dost velky flak..