icon

Ako dlho trvá pocit eufórie po dovolenke?

blazargandalf
1. mar 2024

Ako dlho Vám vydrží ten pocit eufórie a šťastia a oddychu po dovolenke? Koľko vám vydrží ten celkový pocit že ste oddýchnuté a plné života a máte chuť do života tak celkovo po dovolenke?

ana82
1. mar 2024

pri práci čo mám pocit eufórie ma opúšťa už deň pred nástupom do práce😠

diewcatqoo
1. mar 2024

Uz si ani nepamatam. Odkedy mam dieta, pocit euforie a stastia z oddychnutia na dovolenke nepoznam. Snad az bude v puberte, tak to uz budu dovolenky take, ze sa bude dat aj oddychnut.

lindous
1. mar 2024

Ja som medzi tými šťastnými ľuďmi, ktorí majú radi svoju prácu a chuť zo života pri nej nestrácajú... dovolenka je super, či už doma oddych alebo keď cestujeme, no nie je to pre mňa nejak výnimočná eufória 🙂

pinkgirl
1. mar 2024

@diewcatqoo vieš čo, nechcem ti brať ilúzie, ale vekom detí sa to nezlepší😁😉. Moji majú 13r a 18r a furt mám pocit, že najviac si oddýchnem keď sú v škole a ja sama doma🤭.

dadis
1. mar 2024

Ja mam svoju pracu rada, nadsenie a radost zo zivota mi neubera. Skor som vzdy po dovolenke sklamana z toho, ze si uz treba nakupovat, chystat jedlo, vymyslat co varit a nestaci si nabrat zo stola alebo objednat v restauracii 😁.

mclissa
1. mar 2024

Mna moja praca velmi bavi, ale chodime niekde kazde 3-4 mesiace. Lebo aj cestovat nas bavi. Cize stale sa je na nieco tesit 🙂

dkethe
1. mar 2024

Pravdou je, ze ak je praca frustrujuca a bezny denny zivot zorganizovany nahovno, ziadna euforia z dovolenky nevydrzi viac ako jeden den. 😏 Naopak, moze sa dostavit este vacsia frustracia, a tlak 'toto mam vydrzat este xy mesiacov/rokov kym...'

babulkomale
1. mar 2024

@blazargandalf ja mam euforiu, ze idem konecne zasa do svojej postele. Doma mam taky komfort, ze sa akekolvek ubytovanie musi velmi snazit...o kvalite jedla alebo kavy ani nehovorim.

amelie2017
1. mar 2024

@babulkomale presne, ja sa tak vzdy tesim na dovolenku a posledne dni na nej sa uz tak tesim domov, do svojej postele a pohodlia..

ma77
Autor odpoveď zmazal
ma77
1. mar 2024

@babulkomale
@amelie2017 Ja mam to iste cely rok sa tešim na dovolenku a v polke dovolenky sa tešim domov na svoju postel na ticho klud kavu z kavovaru sedenie na terase a tak celkovo na tu domacu pohodu mne vadi v hoteloch nepohodlna postel a hluk 😉

0silvia0
2. mar 2024

@diewcatqoo v puberte budes kukat na dovolenke na ofucaneho pubertaka. Teda aspon u nas to tak bolo, dcera bola v 15tich naposledy s nami na dovolenke, kedy povedala, chodte nabuduce uz sami, lepsie si to uzijete ako so mnou. Syn rodinne dovolenky bojkotoval velmi skoro.

beronsche
2. mar 2024

Nepamatam si vyrazny pocit euforie po dovolenke... 🤪 Som tam, uzivam si ju, oddychujem, skonci, tesim sa zase na nieco ine..
Raz som pocuvala podcast s nejakym psychologom, ktory vravel, ze ak nas bezny zivot vyzera tak, ze po navrate s dovolenky citime silnu frustraciu, je cas nieco v zivote zmenit. Aby sme nezili len pre tie 2 tyzdne, alebo kolko, kedy sme mimo bezneho zivota..

babulkomale
2. mar 2024

@ma77 moja reč! Aj ked je super hotel, vždy mi nieco prekaza.

diamand2326
2. mar 2024

@blazargandalf Nevydrží, lebo ho nemám 😅 Chodím rada do práce, aj pondelky mám rada. A z dovolenky sa teším tiež domov, do vlastnej postele a vlastného bytu so svojim komfortom. Ale mala som bývalú kolegyňu, ktorej dva týždne dovolenky veľmi pomáhali a nakopli ju do ďalšieho chodenia do roboty 😃

marcellka32
2. mar 2024

Po niekoľkých dovolenkách, si nosím svoj vankúš aj obliecku na spanie pod hlavu, som náročná v hoteloch na čistotu kúpeľne a postelneho prádla, uterák mám tiež svoj...bez toho by som nemala komfort dovolenka, matrac by som si tiež brala, ale muž mi to nedovolí 🙂

babulkomale
2. mar 2024

@marcellka32 som myslela ze som jedina 🤭
Ja nosim aj dezi cistic, hubku a rukavice 😃

marcellka32
2. mar 2024

Jediný hotel ktorý spĺňal všetko na Slovensku bol Sitno Trinity, oni majú super matrac, servis, čistota 👍

marcellka32
2. mar 2024

@babulkomale prídem na izbu, prvé nakuknem do kúpeľne, ceknem čistotu, pozriem matrac, plachtu,...tiež mám dezinfekčný sprej joooj sme dve 🙂

jana_eyre_2
2. mar 2024

Budúci týždeň mám dovolenku, zajtra ešte jednu smenu.. a už dnes sa desím budúceho pondelka 🤣 takže eufória z dovolenky sa nekoná..

stanulienkat
2. mar 2024

Max. 2 dni.😁

marcellka32
2. mar 2024

Základ je mať prácu, kam sa človek teší (či už na prácu alebo kolektív) a je jedno či pondelok či piatok..vtedy ostane aj eufória z dovolenky, no a ešte ak sa viete niekomu akokeby pochváliť, porozprávať zážitky z dovolenky, ukázať fotky a ten človek úprimne vám dopraje a teší sa s vami a nezavidi vám dovolenku (áno sú aj takí)

panonia
2. mar 2024

Pocit eufórie a šťastia mám každý deň...To ste niektoré celý rok nešťastne a nemáte chuť žit... blbé.