Ako dlho trvá pocit eufórie po dovolenke?
Ako dlho Vám vydrží ten pocit eufórie a šťastia a oddychu po dovolenke? Koľko vám vydrží ten celkový pocit že ste oddýchnuté a plné života a máte chuť do života tak celkovo po dovolenke?
Uz si ani nepamatam. Odkedy mam dieta, pocit euforie a stastia z oddychnutia na dovolenke nepoznam. Snad az bude v puberte, tak to uz budu dovolenky take, ze sa bude dat aj oddychnut.
Ja som medzi tými šťastnými ľuďmi, ktorí majú radi svoju prácu a chuť zo života pri nej nestrácajú... dovolenka je super, či už doma oddych alebo keď cestujeme, no nie je to pre mňa nejak výnimočná eufória 🙂
@diewcatqoo vieš čo, nechcem ti brať ilúzie, ale vekom detí sa to nezlepší😁😉. Moji majú 13r a 18r a furt mám pocit, že najviac si oddýchnem keď sú v škole a ja sama doma🤭.
Ja mam svoju pracu rada, nadsenie a radost zo zivota mi neubera. Skor som vzdy po dovolenke sklamana z toho, ze si uz treba nakupovat, chystat jedlo, vymyslat co varit a nestaci si nabrat zo stola alebo objednat v restauracii 😁.
Mna moja praca velmi bavi, ale chodime niekde kazde 3-4 mesiace. Lebo aj cestovat nas bavi. Cize stale sa je na nieco tesit 🙂
Pravdou je, ze ak je praca frustrujuca a bezny denny zivot zorganizovany nahovno, ziadna euforia z dovolenky nevydrzi viac ako jeden den. 😏 Naopak, moze sa dostavit este vacsia frustracia, a tlak 'toto mam vydrzat este xy mesiacov/rokov kym...'
@blazargandalf ja mam euforiu, ze idem konecne zasa do svojej postele. Doma mam taky komfort, ze sa akekolvek ubytovanie musi velmi snazit...o kvalite jedla alebo kavy ani nehovorim.
@babulkomale presne, ja sa tak vzdy tesim na dovolenku a posledne dni na nej sa uz tak tesim domov, do svojej postele a pohodlia..
@babulkomale
@amelie2017 Ja mam to iste cely rok sa tešim na dovolenku a v polke dovolenky sa tešim domov na svoju postel na ticho klud kavu z kavovaru sedenie na terase a tak celkovo na tu domacu pohodu mne vadi v hoteloch nepohodlna postel a hluk 😉
@diewcatqoo v puberte budes kukat na dovolenke na ofucaneho pubertaka. Teda aspon u nas to tak bolo, dcera bola v 15tich naposledy s nami na dovolenke, kedy povedala, chodte nabuduce uz sami, lepsie si to uzijete ako so mnou. Syn rodinne dovolenky bojkotoval velmi skoro.
Nepamatam si vyrazny pocit euforie po dovolenke... 🤪 Som tam, uzivam si ju, oddychujem, skonci, tesim sa zase na nieco ine..
Raz som pocuvala podcast s nejakym psychologom, ktory vravel, ze ak nas bezny zivot vyzera tak, ze po navrate s dovolenky citime silnu frustraciu, je cas nieco v zivote zmenit. Aby sme nezili len pre tie 2 tyzdne, alebo kolko, kedy sme mimo bezneho zivota..
@ma77 moja reč! Aj ked je super hotel, vždy mi nieco prekaza.
@blazargandalf Nevydrží, lebo ho nemám 😅 Chodím rada do práce, aj pondelky mám rada. A z dovolenky sa teším tiež domov, do vlastnej postele a vlastného bytu so svojim komfortom. Ale mala som bývalú kolegyňu, ktorej dva týždne dovolenky veľmi pomáhali a nakopli ju do ďalšieho chodenia do roboty 😃
Po niekoľkých dovolenkách, si nosím svoj vankúš aj obliecku na spanie pod hlavu, som náročná v hoteloch na čistotu kúpeľne a postelneho prádla, uterák mám tiež svoj...bez toho by som nemala komfort dovolenka, matrac by som si tiež brala, ale muž mi to nedovolí 🙂
@marcellka32 som myslela ze som jedina 🤭
Ja nosim aj dezi cistic, hubku a rukavice 😃
Jediný hotel ktorý spĺňal všetko na Slovensku bol Sitno Trinity, oni majú super matrac, servis, čistota 👍
@babulkomale prídem na izbu, prvé nakuknem do kúpeľne, ceknem čistotu, pozriem matrac, plachtu,...tiež mám dezinfekčný sprej joooj sme dve 🙂
Budúci týždeň mám dovolenku, zajtra ešte jednu smenu.. a už dnes sa desím budúceho pondelka 🤣 takže eufória z dovolenky sa nekoná..
Max. 2 dni.😁
Základ je mať prácu, kam sa človek teší (či už na prácu alebo kolektív) a je jedno či pondelok či piatok..vtedy ostane aj eufória z dovolenky, no a ešte ak sa viete niekomu akokeby pochváliť, porozprávať zážitky z dovolenky, ukázať fotky a ten človek úprimne vám dopraje a teší sa s vami a nezavidi vám dovolenku (áno sú aj takí)
Pocit eufórie a šťastia mám každý deň...To ste niektoré celý rok nešťastne a nemáte chuť žit... blbé.

pri práci čo mám pocit eufórie ma opúšťa už deň pred nástupom do práce😠