Ako dlho trvá prevod peňazí z jednej banky do druhej?
Ahojte baby neviete prosím vás keď sa dned doobeda posielali peniaze zo Slovenskej sporiteľne do OTP..DO zajtra večera už budú na účte ci?
Ja sa chcem.spytat sestra mi vcera doobeda o pol 11 to bol piatok poslala na ucet v slsp peniaze ona ma postovu banku pridu mi dnes v sobotu doobeda ked.jej uz stiahlo v banke??? Dakujem
@marticka92 Záleží od banky, či robí prevody aj v sobotu, ale väčšinou ich robia len cez pracovné dni, takže skôr v pondelok ich pripíšu.
@marticka92 prídu v pondelok.
@benculka uz prisli dakujem
Dobry drn maminky chcela by som sa spitat ako dlho trva prevod penazi z holandskeho uctu na slovensky dakujem
Dobrý deň, môžem sa spýtať, včera večer o 19:00 mi pani poslala peniaze z prima banky do tatra banky, neviete mi povedať kedy peniaze prídu ? Čítam tu, že do 24hod., ale zatiaľ stále neprišli.
Dobrý posielal som peniaze z účtu tatra banka na účet VÚB okolo 14:30 a esce mi nič nedošlo
Koľko trvá prevod z rajfanzen do tatra banky keď včera peniaze sa posielali? Dakujem

@kristina406 prosim ta, aky zakon? Zamestnavatel moze za to ze 25 je v sobotu? Cez vikend sa peniaze nepripisuju v ziadnej banke!