Ako dlho vydrží auto z AAA bez servisu?
Všetci asi vieme akú má táto firma reputáciu...preto sa pýtam
My sme predali do áčka 4 ročné auto bez závad, tak počítam, že ten šťastlivec čo ho kúpil, tak dúfam že mu pár rokov už slúži.
Auto kupované 2014 (4 ročne) a prvé väčšie opravy minulý rok, klasika opotrebované výmeny. Za mňa len dobrá skúsenosť.
my sme tam kúpili 2-ročné auto v r. 2019, ešte stále je v rodine a neboli s ním problémy, zatiaľ iba klasický servis. "Zlú" skúsenosť mám len s predajom, kedy nám chceli vyplatiť o 3tis. menej ako sme nakoniec predali
Kupovali sme v roku 2016.
Auto okrem beznych veci, napr. vymena oleja nebolo vobec v servise. Sme s nim nadmieru spokojny, a stale vyzera ako ked sme ho kupili.
Auto malo ale najazdene len 45 000km ked sme ho kupovali, a skutocny stav km sme si overovali u znameho vo vw.
Ja som kupovala octaviu 2016 najazdených 170tis, upozornili ma, že okolo 200 musím vymeniť rozvody ale inak nič. Aj tak bolo, len maximálne výmena oleja a filtrov, potom tie rozvody. A odišla mi baterka ale bola tam od výroby, čiže to sa dalo čakať. Nič nečakané sa nestalo našťastie a auto šľape ako hodinky
My sme kúpili v 2011 a do servisu muselo ísť asi pred 2 rokmi, stále behá ako drak. Mali sme šťastie..
Kúpili sme pred 4 rokmi s 80tis, teraz má 180 a okrem bežnej údržby žiadne väčšie výdavky nebolo treba.
Odporúčam nechať si ho skontrolovať v servise, kúpna zmluva sa dá do nejakého času zrušiť a auto vrátiť , tak sme to mali v zmluve my.
Mali sme 3,jedno ešte stále máme. Prvé išlo až na výmenu oleja a podobných vecí cca po pol roku ale to chodíme bežne nič mu nebolo. Druhé tiež tak. A tretie po 2 rokoch na výmenu brzdových dosticiek ak to dobre píšem.
Pravdaže vždy sme išli do servisu keď sme autá kúpili. Aby všetko skontrolovali hneď.
Asi tri dni, po servise ďalšie tri dni potom bolo vratené tým oje...čom do AAA
my sme predali pocas pandemie do AAA auta cisto novy VW Touran v lepsej vybave a 7 miesny. Mal 112 km najazdenych. ( kedze auto meskalo kvoli cipom, objednali sme u inej znacky ine a toho sme sa potrebovali rychlo zbavit).
Mali sme z AAA tri autá a žiadne nemuselo do servisu. Jedno sme už predali, nový majiteľ z neho spravil srot behom mesiaca pri autonehode, úradoval alkohol a nie závada na aute. Aktuálne na jednom jazdím ja už druhý rok a jedine co robíme je výmena oleja. Tretie sme predali po 6 rokoch spat do AAA a dodnes brázdi ulice NR.
Myslím že dosť záleží od toho aké auto kupuješ. Keď kúpiť 15 ročne auto ktoré má nabehne veľa kilometrov je jasné že problémy prídu skôr.
40 min. A na dialnici sme ostali stat🙂)) potom sme asi 1000 eur vrazili do opravy a odvtedy uz 14 rokov funguje🙂
@30katrusa40 stáva sa že niekto nemá možnosť kúpiť si nové auto a kupuje 10-15r. Len je sakra rozdiel v prístupe, skúsenosti vlastne aj z najbližšej rodiny. Auto od tamtých sa pokazilo hneď, vadna súčiastka čo uviedli zmluve, že sa má vymeniť v skutočnosti v aute nikdy nebola namontovaná, skúsenému bolo hneď jasné že to auto nemohlo prejsť cez STK bez úplatku, ani napriek vyjadreniu servisu o vadách, ktoré kúpna zmluva neobsahovala odmietli vrátiť peniaze, iba vymeniť za iný šrot. Vykrúcali sa, vyhovárali.
Iný bazár - síce sa vyskytla vada ale všetko sa promptne riešilo a ani opravu som nemusela platiť.
Auto kupované od szčo ako firemné auto, úplne bez komplikácií a skrytých vád, auto malo 21keď sme ho po6,5r používania predali, kupcu som roky vídala na tom aute.

mali sme 2 a nemuselo žiadne ísť do servisu. Keď nerátam klasika, výmena oleja