icon

Ako dosiahnuť, aby som nemusela žehliť?

pimpa
6. jún 2010

Chcem sa poradit, ako to robite vy, co nezehlite? Potesila by som sa nejakym typom...ci len bielizen vytrasiete pred tym ako ju zavesite na susidlo, alebo aj volite nejaky proram na pracke proti krceniu...u nas sa nejako pradlo hromadi a fakt by som uvitala nejake rady ako si ulahcit zivot 😔 dakujem

Strana
z4
lilysk
27. sep 2012

@czechzuzanaba A ty mas susicku ?Lebo ja mam tam specialne taky program aby to pradlo bolo vystrete .
Mozno treba len inak nastavit .

habibi78
27. sep 2012

@lilysk ked kupis susicku, neznamena ze nemusis zehlit.... nemusis zehlit, ked kupujes oblecenie z materialu ktory netreba zehlit... kosele, tricka, oblecenie pre malu....podla mna treba, sak je to aj vidiet ....a o koseliach pre mm ani nehovorim...

czechzuzanaba
27. sep 2012

@lilysk jo, mam. Kdyz se narodila druha dcerka, tak jsme koupili. Napred prej ze se nikam nevleze, ale vlezla - do skrine. Ten specialni program by mozna sel, ale ja to peru a susim vsecko dohromady, tak mozna proto se mi ty kosile krci. Mozna kdybych dala jen kosile, tak by to bylo lepsi 🙂

lilysk
27. sep 2012

@habibi78 Keby som mala take oblecenie radsej by som nenosila 😉
Ja radsej rifle tricko ako pol dna stat pri doske 😉

czechzuzanaba
27. sep 2012

@habibi78 Ja teda zadne speci obleceni nekupuju a podle me je to na bezne noseni ok. Musim to ale vytahnout a poskladat za tepla, jak to tam necham vychladnout, tak je to pomackane..

czechzuzanaba
27. sep 2012

@lilysk me aj vadilo to vecne veseni a ten susak mi zavazel.

lilysk
27. sep 2012

@czechzuzanaba Tak skus ...ja som poprepinala vsetky gombiky a je to dobre 😉)))))))

habibi78
27. sep 2012

@lilysk treba si kupit kvalitny parny generator a z pol dna za doskou sa stane hodinka 😉

lilysk
27. sep 2012

@czechzuzanaba Mne vadilo ,ze cela rodina v pohode s pukancami pozerala telku a ja ,,kraaava,, som sa potila pri doske 🙂)) Ale v lete ked je krasne tak este davam niektore veci susit na balkon ,lebo potom tak krasne vonaju ....ale nezehlim nic 🙂))

lilysk
27. sep 2012

@habibi78 Ja mam Zepter parny vysavac aj tak mi to neslo 🙂

habibi78
27. sep 2012

@lilysk no s vysavacom sa tazko zehli 😀 😀 😀

lilysk
27. sep 2012

@habibi78 No ved toto prave 🙂))
Ja proste aj tak to neznasam robit ...radsej by som stahoval anabytok ako zehlenie 🙂
Ale poznam kocky co relaxuju pri tom 🙂

habibi78
27. sep 2012

@lilysk pridem ti ozehlit kedykolvek 😀 ale prinesiem si zehlicku, dobre?? 🙂

czechzuzanaba
27. sep 2012

@lilysk @habibi78 haha, dobre ste se zamotaly. Takze zaverecne shrnuti - kdo nechcete zehlit, kupte si misto zehlicky vysavac 😀

lilysk
27. sep 2012

@habibi78 Prid prid ja skocim s manzelom na kavu 🙂))))Nebudeme ti zavadzat 🙂

lilysk
27. sep 2012

@czechzuzanaba Ano kupte si vysavac http://www.vysavace-domacnost.cz/znacky/zepter-...
Inak je uzasny !!!🙂)))

habibi78
27. sep 2012

@lilysk hlavne ten nazov je uzasny....JEBBO!!! 😀 😀 😀

lilysk
27. sep 2012

@habibi78 Ved preto som kupila😉))))))))))

habibi78
27. sep 2012

@lilysk aj s nim vysavas? ci na neho iba ukazujes ked sa s muzom pohadas?? 😀

lilysk
27. sep 2012

@habibi78 Vysavam jasne to robi vsetko dievcata ...nooo skoro vsetko vlastne ....a este mu mozem aj nadavat do Jebov 🙂))

monologh
12. dec 2013

Ja som to Faldy tiez vyskusala, skoda, ze na SK ho este dostat len cez eshop, ale je to uplne super vecicka. Nevyzehli uplne vsetko, ale na tricka, mikiny, pyzamka a podobne bavlnene veci je to super - odporucam 🙂

Strana
z4