Ako dosiahnuť, aby som nemusela žehliť?
Chcem sa poradit, ako to robite vy, co nezehlite? Potesila by som sa nejakym typom...ci len bielizen vytrasiete pred tym ako ju zavesite na susidlo, alebo aj volite nejaky proram na pracke proti krceniu...u nas sa nejako pradlo hromadi a fakt by som uvitala nejake rady ako si ulahcit zivot 😔 dakujem
@lilysk jo, mam. Kdyz se narodila druha dcerka, tak jsme koupili. Napred prej ze se nikam nevleze, ale vlezla - do skrine. Ten specialni program by mozna sel, ale ja to peru a susim vsecko dohromady, tak mozna proto se mi ty kosile krci. Mozna kdybych dala jen kosile, tak by to bylo lepsi 🙂
@habibi78 Ja teda zadne speci obleceni nekupuju a podle me je to na bezne noseni ok. Musim to ale vytahnout a poskladat za tepla, jak to tam necham vychladnout, tak je to pomackane..
@lilysk me aj vadilo to vecne veseni a ten susak mi zavazel.
@czechzuzanaba Tak skus ...ja som poprepinala vsetky gombiky a je to dobre 😉)))))))
@czechzuzanaba Mne vadilo ,ze cela rodina v pohode s pukancami pozerala telku a ja ,,kraaava,, som sa potila pri doske 🙂)) Ale v lete ked je krasne tak este davam niektore veci susit na balkon ,lebo potom tak krasne vonaju ....ale nezehlim nic 🙂))
@czechzuzanaba Ano kupte si vysavac http://www.vysavace-domacnost.cz/znacky/zepter-...
Inak je uzasny !!!🙂)))
Ja som to Faldy tiez vyskusala, skoda, ze na SK ho este dostat len cez eshop, ale je to uplne super vecicka. Nevyzehli uplne vsetko, ale na tricka, mikiny, pyzamka a podobne bavlnene veci je to super - odporucam 🙂

@czechzuzanaba A ty mas susicku ?Lebo ja mam tam specialne taky program aby to pradlo bolo vystrete .
Mozno treba len inak nastavit .