icon

Ako dosiahnuť mať rada samu seba?

kacenocka2
19. júl 2017

Nemali ste niekto problem,ze nemate radi sami seba,vsetko vidite cierno,rozdavate len negativnu energiu,nechut do zivota,skodoradost..

dominika6
20. júl 2017

@kacenocka2 no radšej nevychádzaj z domu,lebo prídeš o všetkých takýmto zmýšľaním..

bluka2
20. júl 2017

@kacenocka2 Tak zi zivot podla seba, ako ty chces, rob veci, co ti robia radost, kazdy den pomoz niekomu, aj ked s malickostou ako s kocikom... A ta radost zo zivota aj pride

alex49
20. júl 2017

ráno sa postav pred zrkadlo a opakuj si vety ako Som zdravá, Moja rodina je šťastná, Máme sa radi, Dnes budem pozitívne naladená, Dnes pomôžem jednému človeku, Dnes sa budem usmievať

lujza123
20. júl 2017
lujza123
20. júl 2017

Podla mna pomoze niecomu sa venovat, nejaky sport beh napriklad. Pravidelne sportovat, zdravo jest, nepit a nefajcit...alebo aspon tieto neduhy minimalne... no a nezabudnut na pravidelny sex. V zdravom tele zdravy duch a fakt je to pravda, naozaj je potom zivot stastnejsi a clovek spokojnejsi. Ked blbo zijes vnimas seba a svet okolo negativne, vsetko je o nicom, zo vsetkeho si nestastna a siris to dalej, preto sa treba kriticky pozriet na svoj zivot a napravit co je blbe

kacenocka2
autor
20. júl 2017

@lujza123 vystizne.presne mna to vystihuje..ale prestala som fajcit,alkohol nepijem vobec,niekedy som tak znechutena ze ani sexovat sa mi nechce,je to uz zle..

kacenocka2
autor
20. júl 2017

@dominika6 ved toto..bud na to doplati niekto,alebo ja sama🙂

kacenocka2
autor
20. júl 2017

@bluka2
Uz som si aj knihu kupila ze zacnem citat,tak dalsi krok..

lujza123
20. júl 2017

@kacenocka2 sport, odporucam pravidelny beh... vyplavi endorfiny, clovek doslova vybeha vsetko co ho cez den nasere, precisti si hlavu a zacne mat rad svoje telo, seba... naozaj mam to overene, nielen na sebe ale aj na vela ludoch co si sportom vyliecili depresie

bluka2
20. júl 2017

A este jest kvalitne jedlo, chodit na cerstvy vzduch a dostatok spanku

kacenocka2
autor
20. júl 2017

Potrebovala by som aj nejaku osobku,butlavu vrbu ktore by som mohla vyhovorit svoje problemy..
...jedina bola sestra tak sa mi odstahovala

kacenocka2
autor
20. júl 2017

Nezavislu osobu,resp.cudziu,pretoze nie kazdemu v blizkosti ci v rodine sa da vsetko povedat

claire444
Odpoveď bola odstránená
kacenocka2
autor
20. júl 2017

@claire444 tak je..riesim somariny,co ludia povedia na to,co na to,mam pocit ze o mne zle veci hovoria za chrbtom,vidim vzdy vsetko negativne uz dopredu,atd.
Ďakujem za clanok urcite precitam..