icon

Ako dospieť k správnej cene a určiť si dobré podmienky?

inez80
2. mar 2015

aby zohľadňovala tarify slovenskej pošty, aby som predišla problémom, aby to bolo fér...som tu nová...ďakujem 🙂

ivetlo
2. mar 2015

Máš najlepšie predávať bez poštovného. Lebo pokiaľ ide o menšiu a lacnejšie vec tak niektoré kočky nechcú doporučene alebo po prípade s poistením. Všetko je o dohode. A keď budeš mať vážneho záujemca tak si klikni na http://cennik.posta.sk/# a tam ti vypočíta sumu za poštovné podľa tebou zadaných údajov.

ellca123
2. mar 2015

a je dobre napisat plus postovne,niektorí si nevedomuju kolko to je

jamabe
2. mar 2015

Ja mám ceny bez poštovného, samozrejme som to uviedla aj v podmienkach. Keď už niekto prejaví o vec záujem, napíšem mu možnosti, ako to chce poslať. Teda či chce obyčajne (treba zdôrazniť, že v tom prípade to je na riziko kupujúceho!) alebo doporučene. Väčšina si aj tak vyberá obyčajne. Väčšie a ťažšie veci idú samozrejme už ako balík, to si odvážim a zistím cenu poštovného v cenníku Pošty.

adri266
2. mar 2015

Niektore predavajuce maju v podmienkach zakladne postovne, aby zeny mali prehlad. Ale co by som Ta upozornila...momentalne tu fici dohadovanie sa o odpusteni postovneho, takze na Tvojom mieste by som do cien zakomponovala obycajne postovne, s tym, ze kupujucu upozornis, ze je to na jej riziko, ak to bude chciet obycajne. A za doporucene si budu musiet priplatit.