icon

Ako efektívna je rezervácia v lekárni Dr.Max?

22. máj 2025

Ahojte
Ked si rezervujem nieco, pridem do lekarne, ze som si to prisla vyzdvihnut a idem diktovat kod a pani, ze pockajte a zacne klikat a hladat jednotlive polozky, lieky.. nie je to tak, ze jednoducho by to uz malo byt pripravene, zaplatim a odchadzam? A nie ze tam stojim a cakam kym si pani povybera z regalov jednotlive lieciva

Strana
z2
danielahamar
22. máj 2025

No malo by to tak byť, prišla ti sms, že to máš nachystané?

adka897
22. máj 2025

Ked ti pride sms ze je rezervacia pripravena tak mali by to mat nachystane

rozculena
22. máj 2025

keď objednávam z eshopu,tak je balíček nachystaný,ale keď som si rezervovala,tak to robili ako keby som normálne prišla s receptom,síce mali to nachystané,ale skenovala to každú položku osobitne,bolo to na recept.

lukbe
22. máj 2025

Rezervácia znamená aj, ze nemusíš čakať na balik v eshope, ale má to lekáreň. Prídeš, počkáš, aký problem?

larinka552
22. máj 2025

Ak su to recepty, tak ich musi odohrat v tvojej pritomnosti. A vlastne aj ak to nie su recepty, nemoze to mat vsetko nahodene, lebo ak by si po to nikto nepriesiel, ma akurat robotu navyse a musi stornovat.

rozculena
22. máj 2025
@lukbe

Rezervácia znamená aj, ze nemusíš čakať na balik v eshope, ale má to lekáreň. Prídeš, počkáš, aký problem?

@lukbe rezervácia nie je náhodou iba na lieky na recept?

lukbe
22. máj 2025
@rozculena

@rozculena nie, normálne takto objednávam, nie všetky sú takto dostupné, ale niečo zoženieš.

rozculena
22. máj 2025
@lukbe

@rozculena nie, normálne takto objednávam, nie všetky sú takto dostupné, ale niečo zoženieš.

@lukbe ja som len lieky na predpis takto skúšala,bola som zvedavá.Ale trvalo im to dlhšie ako normálne keď prídem s receptom,nechápem,aká v tom má byť výhoda.

lalenka33
22. máj 2025
@rozculena

@rozculena rezervovať si môžeš cez ich eshop aj voľnopredajné lieky a sú o hodne lacnejšie, ako keď si ich kúpiš bez rezervácie priamo v lekárni. Jedine na ich privatnej značke sú ceny rovnaké

autor
23. máj 2025
@danielahamar

No malo by to tak byť, prišla ti sms, že to máš nachystané?

@danielahamar ano prisla

autor
23. máj 2025
@adka897

Ked ti pride sms ze je rezervacia pripravena tak mali by to mat nachystane

@adka897 vdaka sms prisla nachystane nemala nic v lekarni
Hladala to v suflikoch predo mnou a este isla ako spomaleny film

autor
23. máj 2025
@rozculena

keď objednávam z eshopu,tak je balíček nachystaný,ale keď som si rezervovala,tak to robili ako keby som normálne prišla s receptom,síce mali to nachystané,ale skenovala to každú položku osobitne,bolo to na recept.

@rozculena nemala som nic na recept

autor
23. máj 2025
@lukbe

@lukbe no presne to bol problem ze som cakala

autor
23. máj 2025
@larinka552

Ak su to recepty, tak ich musi odohrat v tvojej pritomnosti. A vlastne aj ak to nie su recepty, nemoze to mat vsetko nahodene, lebo ak by si po to nikto nepriesiel, ma akurat robotu navyse a musi stornovat.

@larinka552 plati sa pri preberani nie dopredu
Objednavala som viackrat a vzdy to uz bolo pripravene v taske teraz to nanovo hladala a skenovala tak sa pytam ci to je tak v poriadku alebo len lekarnicka bola leniva to nahodit predtym

autor
23. máj 2025
@rozculena

@lukbe ja som len lieky na predpis takto skúšala,bola som zvedavá.Ale trvalo im to dlhšie ako normálne keď prídem s receptom,nechápem,aká v tom má byť výhoda.

@rozculena tiez nechapem jedine ze kupujes za ceny z eshopu co je menej ako kamenna predajna

janage
23. máj 2025

Jaj baby pletiete hrušky s jablkami. Ak máte dôveru môžete si terervovat v ich apke v konkrétnej lekárni lieky na recept. Tie vám vytiahnu z poličky až dôjdete osobne tam. Sms hovori iba o tom, že ich na lekárni majú. Je to logické lebo niektoré lieky treba namiešať, skladovať v chladničke atď.

Potom tu máme voľný predaj. A tam idete cez eshop a bud liek v lekárni majú a odložia vám ho "z poličky" alebo nemajú A môžete si ho tam dat do lekarne doručiť.

Autorka, ty si celý deň stala lekarnicke za chrbtom, že vieš, čo sa stalo? Mohla si sa rovno ozvať, prepáčte ponáhľam sa, myslela som, že to bude pripravene ako vždy. Prečo nie je?

Brala si veľké množstvo, či prečo si musela o toľko dlhšie čakať?

Stalo sa ti to prvýkrát zrejme.

larinka552
23. máj 2025

Viem ze sa plati v lekarni, ved som to aj tak napisala. Mala si sa ozvat vtedy, ak si sa ponahlala alebo co... teraz uz darmo vyplakavas. Stalo sa, mozno na to v lekarni zabudli alebo nestihli. My do toho aj tak nevidime, ak si nebola spokojna, nabuduce mozes ist inam, urcite to nie je jedina lekaren v okoli 😉

lukbe
23. máj 2025
@rozculena

@rozculena výhoda je to, že platíš ako v eshope a nemusíš čakať na ten balík pár dní. Nejde to rezervovať cez aplikáciu, len cez internetovú stránku, a nie všetko. Ale rozdiel je niekedy aj 2- 3 eurá.

autor
23. máj 2025
@janage

Jaj baby pletiete hrušky s jablkami. Ak máte dôveru môžete si terervovat v ich apke v konkrétnej lekárni lieky na recept. Tie vám vytiahnu z poličky až dôjdete osobne tam. Sms hovori iba o tom, že ich na lekárni majú. Je to logické lebo niektoré lieky treba namiešať, skladovať v chladničke atď.

Potom tu máme voľný predaj. A tam idete cez eshop a bud liek v lekárni majú a odložia vám ho "z poličky" alebo nemajú A môžete si ho tam dat do lekarne doručiť.

Autorka, ty si celý deň stala lekarnicke za chrbtom, že vieš, čo sa stalo? Mohla si sa rovno ozvať, prepáčte ponáhľam sa, myslela som, že to bude pripravene ako vždy. Prečo nie je?

Brala si veľké množstvo, či prečo si musela o toľko dlhšie čakať?

Stalo sa ti to prvýkrát zrejme.

@janage ano opytala som sa predstav si, pretoze vzdy doteraz to bolo uz pripravene ale bolo to v inej lekarni
Prepac prisla som a obe lekarnicky sedeli na stolickach a scrollovali internet
Na moju otazku mi nedala ziadnu odpoved uplne ma ignorovala

autor
23. máj 2025
@larinka552

Viem ze sa plati v lekarni, ved som to aj tak napisala. Mala si sa ozvat vtedy, ak si sa ponahlala alebo co... teraz uz darmo vyplakavas. Stalo sa, mozno na to v lekarni zabudli alebo nestihli. My do toho aj tak nevidime, ak si nebola spokojna, nabuduce mozes ist inam, urcite to nie je jedina lekaren v okoli 😉

@larinka552 opytala som sa nedostala som odpoved
Obe lekarnicky sedeli na stolickach a scrollovali internet nikde nikoho ani nohy ziadny zakaznik boli v objednavke len volnopredajne veci v pocte 5ks

lauruska_sumienka
23. máj 2025

bezne si davam rezervovat volnopredajne lieky do lekarne max, a vzdy ked mi dosla sms s tym ze je to pripravene, tak pripravene to mali a to striedam rozne pobocky podla toho kde to maju, nech je to najrychlejsie nachystane. najskor si akurat vychytala nejake lenive lemry. skus napisat na fb spravu alebo recenziu na danu pobocku s tym aku si tam mala skusenost, oblastny by to mal riesit

alenamihal
23. máj 2025

Ja si dost rezervujem v DR MAX ,ale ani raz sa mi nestalo,ze som cakala...prisla sms a uz bolo vsetko pripravene..

janage
23. máj 2025

A ty ako vieš,čo presne robili, keď obrazovky kvôli GDPR majú obrátené tak, aby ich zákazníci nevideli?
Čakala si koľko 5 min., 10min. ?
Neviem čo to je za doba všetko hrotit hneď do extrémov.
Stalo sa to raz, každý môže mať deň blbec aj lekárnička v lekárni. Ja by som sa sťažovala ak by sa to opakovalo alebo bolo čakanie neúmerne dlhé.
Mohli sa pomýliť a odkvitnutí, že je pripravené hoci nebolo.

janage
23. máj 2025

*odkliknúť

janage
23. máj 2025

Ja vždy keď sa idem vytočiť na niečom, si predstavím, že tu chybu by urobilo moje dieťa napr. Tiež by ma to tak vytočilo? Tiež by som sa sťažovala hneď?

luxus103
23. máj 2025

pri rezervacii v lekarni odporucam skontrolovat datum expiracie vyrobkov, radi davaju take s kratsou exp. napr. 3 mes., co je pri niekt. produktoch malo-napr. fenistyl, probiotika atd...

autor
23. máj 2025

Riesila som so zakaznickym centrom

rozculena
23. máj 2025
@lukbe

@rozculena výhoda je to, že platíš ako v eshope a nemusíš čakať na ten balík pár dní. Nejde to rezervovať cez aplikáciu, len cez internetovú stránku, a nie všetko. Ale rozdiel je niekedy aj 2- 3 eurá.

@lukbe ja som myslela,aký je rozdiel,medzi tým,keď normálne prídem s receptom do lekárne a tým,že si to rezervujem.Lebo mne v apke vyskočí,že mám recept a že si môžem rezervovať.Ale toto som urobila iba raz,
Ja viem,že tovar cez eshop je lacnejší,nakupujem tak roky.Dám si to na vyzdvihnutie v lekárni alebo cez výdajňu packety,packeta je rýchlejšia.

lukbe
24. máj 2025
@rozculena

@lukbe ja som myslela,aký je rozdiel,medzi tým,keď normálne prídem s receptom do lekárne a tým,že si to rezervujem.Lebo mne v apke vyskočí,že mám recept a že si môžem rezervovať.Ale toto som urobila iba raz,
Ja viem,že tovar cez eshop je lacnejší,nakupujem tak roky.Dám si to na vyzdvihnutie v lekárni alebo cez výdajňu packety,packeta je rýchlejšia.

@rozculena aha, no tak rezerváciu s receptom som ešte nerobila, tak netuším. Možnože, ak by si prišla neskôr, už by ten liek nemali a tak máš istotu, ze v tej lekárni ho budeš mať. Párminutové čakanie by mi fakt nevadilo.

karolinakr
24. máj 2025

a ceny boli internetove alebo obchodné?

Strana
z2