Ako efektívna je rezervácia v lekárni Dr.Max?
Ahojte
Ked si rezervujem nieco, pridem do lekarne, ze som si to prisla vyzdvihnut a idem diktovat kod a pani, ze pockajte a zacne klikat a hladat jednotlive polozky, lieky.. nie je to tak, ze jednoducho by to uz malo byt pripravene, zaplatim a odchadzam? A nie ze tam stojim a cakam kym si pani povybera z regalov jednotlive lieciva
@karolinakr pri rezervácii sú ceny ako v eshope.
@lukbe jaj, čiže ona ti dala objednavku z eshopu a robila ju, ked si prišla ...hm
@lukbe podľa mňa sa jej to nechcelo robiť, a ked ťa poznaju ako bezproblemovu zakazničku, tak dobre predpokladala, že nebudeš z toho robiť haló
@lukbe podľa mňa sa jej to nechcelo robiť, a ked ťa poznaju ako bezproblemovu zakazničku, tak dobre predpokladala, že nebudeš z toho robiť haló
@karolinakr to nie ja sa sťažujem😉podľa mňa to robia normálne ako iné lieky, aj dnes som tak bola, poviem meno alebo č. objednavky, ide dozadu, donesie. Nechápem, prečo z toho niekto robí taký problém.
@lukbe ja som myslela,aký je rozdiel,medzi tým,keď normálne prídem s receptom do lekárne a tým,že si to rezervujem.Lebo mne v apke vyskočí,že mám recept a že si môžem rezervovať.Ale toto som urobila iba raz,
Ja viem,že tovar cez eshop je lacnejší,nakupujem tak roky.Dám si to na vyzdvihnutie v lekárni alebo cez výdajňu packety,packeta je rýchlejšia.
@rozculena s receptami skúsenosť nemám, nebývam chorá. Ale voľnopredajné je výhoda, rezervujem si čo potrebujem v lekárni, kde to majú a zbehnem si po to, mám to za cenu v eshope a nemusím čakať na balík. Väčšinou donesie v košíčku I s vytlačeným zoznamom a už len nablokuje. Alebo má to vedľa na regáliku, maximálne zoberie z regála jeden druh. Nejaké dlhé čakanie som ešte nezažila. Popravde som netušila, že sa dá recept rezervovať.

a ceny boli internetove alebo obchodné?