icon

Ako efektívne využívať tablet popri notebooku a telefóne?

29. mar 2025

Dobrý deň,

Rozmýšľam či sa vie v domácnosti, v živote uplatniť využívanie tabletu ak mám k dispozícii notebook a kvalitný telefon.
Pouzivate ako jedna osoba dva alebo tri zariadenia?
Ma to význam využitia?

viestta
29. mar 2025

Na dovcu notas neberiem, ale tablet ano. Mobil sice moze tiez posluzit, ale na tablete su vacsie pismenka aj obrazky. Aj dietko si vyhladava veci do skoly na tablete. Doma radsej pouzivam notas ako mobil.

lindous
29. mar 2025

Ja osobne tablet nepoužívam (iba grafický, ktorý pripájam k notebooku na kreslenie), chvíľu som mala, ale vôbec som ho nevyužila, pre mňa bol zbytočný... na zábavu ako sociálne siete, či rýchle vybavenie mailov mi mobil úplne bohato stačí a na pozeranie videí/filmov a prácu zase používam iba notebook a keď je pozrebné, tak s ním kľudne aj cestujem... podľa mňa je to dosť individuálne a ty musíš vedieť, či ti chýba ešte niečo medzi tým telefónom/notebookom a na čo tieto zariadenia využívaš a či by na niečo z toho bol praktickejší tablet

olimuc
29. mar 2025

Hlavne na dlhe trasy … lietadilo, lod, auto … hlavne na lodi, ked musi byt vsetko offline. Notebook je tazky a ostava v aute. Mòbil je na 24h a viac maly

terezkaarthuramax
29. mar 2025

Pozeram na nom online alebo v archive to co ma bavi trebars inkognito, zazracny atelier, ci lets dance a ked je aj pecie cele slovensko a talent..pisem si don recepty ktore chcem v buducnosti uvarit.

cawes
29. mar 2025

Ja pouzivam tablet na vsetko a to mam aj super mobil aj dva notebooky. Pri vareni upratovani ficim na tablete, vecer ked si idem lahnut citam si na tablete.

viera27
29. mar 2025

Nepouzivam. Ako som sa tesila z toho pera k iPadu, ze ake to bude super, tak mi sedi zalozeny v skrinke. Mac air je fest lahky, takze pouzivam a prenasam ten. A inak telefon, vzdy mam tie vacsie, Plus verzie. A ani na citanie mi tablet nie je vhodny, malo vydrzi oproti citacke a taha oci. Takze za mna zbytocne.

sendy1977
29. mar 2025

na čítanie e-kníh

slavomira236
29. mar 2025

U nas pouzivaju tablety deti na volanie s kamosmi hranie hier pozeraju videa hladaju do skoly veci ma projekty . Telefon ma len starsi 11rocny no ten je vetsinou vybity na policke