Ako správne používať scanner v Tescu?
Ahojte, prosím vás ako funguje ten scanner v tescu? Zoberiem a nejak aktivujem? Všetko môžte podrobne haha ďakujem 😄😄
Este doplnim, ak to robis prvykrat, musis to na tej malej obrazovke, kde si skenovala svoju kartu, odsuhlasit.
Ked prides k pokladni, naskenujes scannerom QR kod, na scanneri sa spyta, ci si vsetko nahodila, das ano a potom uz sledujes obrazovku na pokladni.
inak odporucam ti, nachystat si pekne tasky do kosika, a rovno skenovat ako davas do tasiek.. aby sa ti nestalo ze nebudes vediet, co si skenovala.. ja ked sa mi to po jednom nechce, ukladam si veci na ten drziak tasky a potom zastanem vsetko poskenujem a ulozim to tasky :D
A nejaká kontrola? Ci som všetko naskenovala a nedohadzala len tak do košíka? 🤣
@simca06022011 dakujeeem
@doriiis dakujeeem
@adri266 dakujeeem
ano pri plateni mozes byt skontrolovana, zvacsa uz pri nahravani nakupu to vypise, a zavola obsluhu a preskenuju bud xks tovaru alebo aj cely nakup.
@simca06022011 super ďakujem, dnes to skúsim. Ci to tam neozbijem hahah 🤣🤣
Nahodna kontrola je vacsinou, ak si upravujes kosik. T.j. odoberas nieco, co si nahodila. Ale byvaju aj take dni, ked sa mi zda, ze pipa pri kazdej pokladni.
Náhodná kontrola býva pri prvom nákupe a potom bud veľkom, alebo ja mam skúsenosť keď je v nákupe alkohol a už vyššie spomenuté, ak odoberiem z košíka.
Dakujeeem
Dievčatá, prosim vás, chcem sa spýtať aká je z toho výhoda?
@zefyra taká, že “zatazujes” menej personálu, vyhnes sa radom na pokladni atd. V podstate si celý nakup vybavis sama. A je to aj rýchlejšie, keďže tovar si hádžem “do pokladne” uz priamo pri nakladaní do košíka. Netreba ho potom zase skenovat na pokladni.
@eternity24 ďakujem veľmi za odpoveď
Ale keď Vás vyberie počítač na náhodnú kontrolu, tak sa časová úspora väčšinou stratí.

Pôjdeš k tomu stojanu,kde su uložené,naskenujes svoju club card pod tou obrazovkou a ono ti napíše,ktorý scanner si máš zobrať.Zacne aj blikať.A hotovo.A potom už len skenujes svoj nakupeny tovar