Ako funguje vojenské zásobovanie?
Zeny. Prosim vas. Neukamenujte ma. Len sa pytam a informujem predom kebyze ku takej situacii doslo. Ide o to ako funguje to vojenske zasobovanie. Kedze penazi na zasoby nemam. Zijeme skromne. Tak aby sme mali na kazdy den. Ako to bude potom fungovat na ten ..pridel.. A co ti co maju domace zvierata. ?. Dakujem
nejdem ta ukamenovat. ako ti máme odpovedať keď nikto nepovedal ze to bude.... veď vlada neschválila zatiaľ žiadny Black out krajiny.
zbytočne si zaťažuje hlavu...
ak situácia nastane nebude to zo dňa na deň, občania sa musia pripraviť. najskôr sa musia predsa dohodnúť ministerstva, nie je to také jednoduché ako si to mnohý predstavujete....
v momentálnej situácii je to len fikcia, nieje dôvod na vyhlásenie takéhoto stavu, ale to je už iná debata....
zásob sa základnými potravinami v co najväčšej miere ako dokážeš. pre tvoj pokoj....
zvieratám by som urobila zásoby na nejaký mesiac-dva, lebo môže byť aj výpadok vplyvom toho že sa nebude dovážať/vyrábať ak krmiš granulami aj bez toho či bude vojenské zásobovanie alebo nie. A ty, kúp aspoň nejakú múku, droždie sušené aby si mohla urobiť chlieb alebo alternatíva jeden chlieb do mrazničky, cestoviny dva až 3 balíky (to máš nákup za dve alebo tri eurá) a ostatné uvidíš, určite nik od hladu neumrie aj keby nemal zásoby. Tak sa neboj, veľa ľudí si zásoby nerobí, nie každý má komoru, 2 chladničky, 2 mrazničky atd
Ako to myslis ze penazi na zasoby nemate? Ved ked si nakupis ma dva týždne dopredu, tak dva tyzdne nenakupujes, stale su to tie iste peniaze, ci ty dostávas denne vyplatu?
Baby!!!!!!
Čo Vám šibe? Načo tu šírite paniku? Labilnejsie povahy sú na pokraji hystérie
Mna inak "fascinuju" take otazky... Kedy pojdu deti do skoly? Kedy sa to cele skonci? A kedy skoncia tieto opatrenia? Ako bude prebiehat vojenske zasobovanie?
NIKTO to nevie, pretoze krajina zazila naposledy podobnu situaciu pocas vojny. A to je zas nieco ine, ked rozmyslas nad tym ci ti na hlavu padne bomba, ci nie a nie nad tym ako prebehne vojenske zasobovanie, alebo kedy pojdu deti do skoly.
Este sa take nieco nikdy neriesilo, cize ak by aj k takemuto krajnemu rieseniu malo dojst (na com by sa vlada musela zhodnut a jasne sa viaceri vyjadrili, ze take nieco nepodporia a jasne sa vyjadril Matovic ze ak sa na tom nezhodnu, tak nic take nebude...), tak najprv by trvalo vlade aby vsetko vymysleli, dohodli, atd.
To nie je nieco, co uz zazilo vela ludi bezne ako ked sa opytas ako prebieha porod.
Netreba robit zbytocnu paniku a treba davat pozor co vlada hovori. A z nejakych "moznych alternativ" a napadov netreba hned robit hotove opatrenia a brat to ako fakt, ze toto bude.
Nik nevie, ako funguje vojenské zásobovanie, lebo takýto stav tu ešte nebol. Takže zbytočne tu dávaš takú otázku. Odpovede sú len dohady.
atomové kryty si začnite kopat najlepšie
žiadne vojenské zásobovanie nebude
nemáme na to armadu, tá pidi čo máme to nie je šanca, ved si najdite kolko máme profi vojakov, pre to sme v nato aby sme neboli tak zranitelny
to je hoax ako prasa a zase sa niekto baví a širi kraviny
ja vás nechápem.. žena položila otázku, ako to vlastne funguje a vy tu kritizujete.. ani jednu odpoveď som nenašla, čo to vlastne vojenské zásobovanie je... uvažuje sa o tom, tak ak k tomu ľudia majú mať názor, tak by mali vedieť, čo to obnáša.. Keď odpoveď neviete, tak napíšte že si len myslíte, alebo neviete.. a nekritizujte, že sa pýta kraviny a robí paniku..
@fokuska ve´d práve to, že to nikto zatiaľ nevie, nemáme predstavu, čo to znamená, preto ma hnevá, keď niekto kritizuje, že sa pýta. Pýta sa práve preto, že ani ona nevie. Tak buď nech jej ľudia neodpovedajú, alebo napíšu, že nevedia. Ale ju tu niektorí kritizujú, že robí paniku. Len sa spýtala, či niekto nevie, ako to bude. Keď chcú dať rady, nech dajú.
@adros Ale chapes tu logiku - pytat sa na nieco co nevie nikto?
Ako keby som sa pytala ako bude fungovat zasobovanie kyslikom v pripade ze kolonizujeme Mars a potom co ti, co tam splodia dieta, ako bude rieseny porod?
Ja sa len pytam a informujem predom, keby k takej situacii doslo.
No kto mi na toto da odpoved? Laici na fore, ktori toto nikdy nezazili, cize nemaju to odkial vediet? Budu mi tu pisat domnienky ako by to asi mozno mohlo byt? Ked este ani NASA ani nikto z relevantnych ludi a organizacii to absolutne netusi?
tazko povedat ako to bude, podla mna vznikne len jeden obrovsky chaos a panika. nemame ani tolko vojakov aby nieco take mohlo fungovat, uz len satny eshop s potravinami nefunguje a neda sa podla mna predzasobit na mesiac dopredu. on sam nevie co hovori
@fokuska Pani sa z médii dozvedela, že sa uvažuje o blackoute a v tom prípade by došlo k vojenskému zásobovaniu. Doteraz sa s tým nestretla, tak sa logicky opýtala druhých, či vedia čo to je, ako to funguje. Čo je na tom zlé? To, že to nikto v podstate nevie, ste si možno vy zisťovala. Ale ako má každý pisateľ otázky vedieť, že na to nie je odpoveď. Veď práve preto sa opýtala. Ak tu tá otázka nemala byť, tak ju admin nemal ani pustiť.
Ja sa do diskusií nezapájam, čo chcem vedieť, si prezistím sama, ale podľa môjho názoru, fórum je na to, aby sa ľudia opýtali..
Pekný deň želám a modrého koníka zas na roky odkladám..
@adros Pani isto teraz nespadla z jablone, tak snad vie, ze taka situacia tu este nikdy nebola.
A pokial nie je oficialne vladou komunikovany nejaky scenar, tak odkila by ludia na fore mali mat viac informacii? ved vsetko co ludia maju vediet sa zverejnuje. Cize kazdy vie len to, co oficialne povedia.
A aj keby tu bol niekto kto ma pristup k nejakym tajnym planom a podobne, tak asize ich nemoze vynasat na verejnost, ze uvazuje sa, ze to bude prebiehat takto: ...

Veď sa predzasobis aj pre seba aj zvieratá a nemusíš dostať na prídel nič.Aspon takto si to predstavujem.Ved ani toľko vojakov nemáme, aby prišli do každej domácnosti.