Ako funguje zásielkovňa?

monnaa
2. dec 2017

Ahojte. Prosím Vás o radu, aké máte skúsenosti so zásieĺkovnou.sk ? Dá sa cez ňu aj poslať list/balík klasicky ako cez poštu ? Či sa dá len vyzdvihnúť zásielka ?

Aktuálne potrebujem poslať viacero balíkov/listov a veruže sa mi nechce klasicky čakať na pošte pol hodinu v rade. Cez poštu mám zas ale istotu, že balík na 100 % príde adresátovi ( momentálne riešim reklamácie tovaru , resp. výmeny...) , zásieľkovňa je pre mňa niečo nové. V mojom meste podľa internetu výdajné miesto majú.

Ďakujem pekne za odppvede

jatva
2. dec 2017

Niektore pobocky maju len vydajnu. Musis si to skontrolovat na nete. Ale inak je princip jednoduchy. Zaregistrujes sa, na nete vypises udaje k zasielke, vytlacis, nalepis na balik a das na pobocku. Do tyzdna zvyknu poslat fakturu. Ak nemas ico, je minimalna dobierka 3e na kazdu zasielku.

brusnatanecnica
2. dec 2017

mam skusenosti iba ako s miestom dorucenia, ked si nieco objednavam.
pre mna je to super, lepsie ako ked mi kurier vyvolava a ja som v praci. na postu nechodim rada, vzdy sa tam caka dlho.
ked si nieco objednavam, vyberam si dodavatela okrem ceny aj podla toho, ci posiela aj na zasielkovnu.

monnaa
autor
2. dec 2017

Ďakujem Vám moc za rady, skúsim sa tam ísť spýtať, či sa dá aj posielať od nás. Veď to, že na pošte sa vždy strašne dlho čaká.....

rybarik1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
monnaa
autor
12. dec 2017

@rybarik1 ja mám práveže radšej doručenie buď na poštu alebo do tej zásieľkovne, kedy si sama podľa svojho denného rozvrhu vyzdvihnem balík . Áno, dá sa dopredu dohodnúť s kuriérom, ale už je človek potom viazaný...a to mne proste nevyhovuje

rybarik1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz