Ako fungujú násobky bodov v dm drogerii?
Viete mi niekto prosim vysvetlit tie nasobky bodov za nakup? Ked idem kupovat perwoll a mam kupon 30× viac bodov za perwoll a zaroven mam kupon 10× viac bodov na cely nakup. Tak po nakupe perwollu dostanem 40× bodov za nakup? Dakujem
Ten 30-nasobok dostanes iba na produkty Perwoll. 10-nasobok dostanes na cely nakup.
@muchotrafka298 Iba perwoll idem kupovat. Takze dostanem 40 × bodov za tento nakup?
Ak budes kupovat iba Perwoll tak ano 40x
Nemusíš využiť 10 násobok bodov na tento nákup. Neoplatí sa to, radšej by som pockala na väčší nákup a potom využiješ.
@petamich nie vzdy. Mne napr nezobralo 25x na detske veci aj 10x za nakup. Vacsinou uz sa da uplatnit len jeden druh
@e1i dajú sa využiť oba naraz. Vždy keď je 10x na celý nákup, tak robím väčší nákup aj pre nás s mužom aj pre dcéru a vždy mi vtedy vráti v bodoch okolo 18-20 eur. Jediná zmena je, že voľakedy sa aktivované kupóny museli minúť, teraz nie. Možno ti ho predavačka neuplatnila, ak ho nevzalo. U nás sa po novom vždy pýtajú, ktoré kupóny chcem využiť.

Ten 30-nasobok dostanes iba na produkty Perwoll. 10-nasobok dostanes na cely nakup.