Ako hľadať nášmu dedkovi priateľku - hubárku?
Nedávno mi umrela svokra a svokor zostal sám. Mal ju veľmi rád, no predsa ma prekvapil tým, že sám povedal, že by si ešte rád našiel priateľku. Má 82 rokov a býva v byte, ktorý je už darovacou zmluvou prevedený na deti. Má veľmi dobrú povahu, samozrejme už sa správa ako starý človek, je primerane šetrný 😉hrá šach , má rád vnukov, no teraz, ako zomrela svokra, chodí stále k nám.
Bývame asi 20 krokov od neho,vo vlastnom byte, takže chodí často. Takouto myšlienkou sa zaoberám, pretože možno by dvaja ľudia boli šťastnejší a možno aj ja by som bola šťastnejšia, pretože mám veľmi rada diskusie o politike aj o 2.svetovej vojne, ale nemám rada neohlásené návštevy a chlapské už vôbec nie. 🙂
Takže moja otázka je : Kde hľadať sympatické cca 70-75 ročné vdovy, ktoré radi rozkazujú, varia, majú radi deti a radi si niečo vypočujú 20krát. Moja nebohá svokra bola ten typ. Prosím o tip na nejakú zoznamku pre starších. Dedko nechodí do kostola, ani do klubu dôchodcov, nefajčí, nepije takmer vôbec a chodí veľmi rád nakupovať potraviny. Zaoberá sa vecami, ktorým smerom je najvhodnejšie mať hlavu pri spaní a sem tam si pozrie nejakú telenovelu. Prosím o konštruktívnu diskusiu.
jeej ake mile. 🙂 🙂 🙂
Veľké mesto, klub dôchodcov tu je, tie kúpele sú dobrý nápad, lenže dedko je hrozne domácky typ. 😝