Ako ísť ďalej, aj keď sa nedarí?
Už ma to nebaví, čo začnem a chcem robiť, nejde to. Ako niekto dokáže ísť ďalej napriek prekážkam a skúšať to napriek tomu? Ja už nemám chuť ani náladu. Ked sa mi niečo nepodarí, nahnevan sa, som oduta na každého.
Skúšam, snažím sa anič? Preto nikdy nic nedotiahnem do konca, lebo prvá prekážka ma odrovná a znechutí do takej miery ze to skončím ☹️ a depkujem ze som neschopná.
Možno na začiatok si netreba davat vysoke ciele, ale len take, ktore vies, ze splnis. A nic nejde hneď, vsetko ma svoj postup,cas...Ak si hned nahnevana na seba, na inych, tak je jasné, ze sa ti nedari. Kľud, vydych, nadych a pokracovat🍀
mozno treba zacat postupne, tesit sa aj z malickych pokrokov a hlavne sustredit sa na to, ze nic nejde rychlo, vsetko nejaky cas trva a treba si to uvedomit, neuspechy nas posuvaju vpred 🙂
Je to o vôli, pre niekoho je ľahšie sa na to po pár pokusoch vykašľať a potom len hovoriť ako čo nejde a poliehať sa na to, že sa to časom samo od seba utrasie a potom sú tu takí, ktorí si za svojimi cieľmi proste idú
Ja viem že mi nepojde hneď všetko ☹️ ale mna to vie tak dať dole a vyhodiť z režimu… nervy pracujú a ja neviem ako z toho von ☹️
Neporadím ti. No aspoň ťa možno trochu poteší, že tak ako ty to majú viacerí. Ja tiež. A tiež neviem, ako s tým pracovať.
@strasko ale všetci sa prezentujú tak- darí sa mi, mám sa dobre, všetko klape.
Ja viem, veď práve.. a na mňa to extrémne zle vplýva, neviem si to proste nejako odfiltrovať, odosobniť sa
Prečítaj si knihu Atómové návyky. Možno Ti to pomôže.
@vulka Dakujem

a bavi ta robit, to co robis? Lebo iba ked robis veci, ktore ta bavia, ta neuspech neodradi a mas vnutornu motivaciu sa stale zlepsovat 😉