icon

Ako je to na hraniciach pre nezaočkovaných?

luckalucka5718
4. aug 2021

Sestra chce prísť na dovolenku na Slovensko. Lietadlom zo Švajčiarska do Budapešti. A že prídeme pre ňu tam. Niesu zaočkovaný ale majú pcr test. Ako to je na hraniciach? Keď majú test?

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
viktorka48
Odpoveď bola odstránená
vroni
4. aug 2021

Išla som dnes cez hranice. Ehranicu vidieť chceli. Ale keď som ju vypĺňala, ponúklo mi to možnosť "mam pcr test" a bolo by to bez karantény, takze neviem, kde je problém (spadam pod iný paragraf a mam to bez karantény i tak)

bublinka1426
4. aug 2021

@viktorka48 sikana? asi si pravu sikanu nezazila.

akbara77
4. aug 2021

@viktorka48 toto sa ani nedá komentovat

evkaor
Autor odpoveď zmazal
viktorka48
Odpoveď bola odstránená
bublinka1426
4. aug 2021

@tayla ale toto nieje dostatocny argument.

bublinka1426
4. aug 2021

@sissy27 ved ale to radia ludia co neprechadzaju denne hranicami, taka rada je tak na dve veci...

sticker
viktorka48
Odpoveď bola odstránená
ada309
4. aug 2021

@luckalucka5718 mňa ozaj udivuje, ako je možné, ze zaočkovany žiadna karantena, žiadny test, nic.. Pričom oni budú tí, čo vírus zavlecu a roznesu... (mozno mam mylne info, priznám sa, že už tie opatrenia naozaj nesledujem).. A nezaockovani majú test a ešte k tomu aj karantenu.. No vysvetlite mi to niekto 🤔

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
bublinka1426
4. aug 2021

@viktorka48 ja uz som si svoje odtrpela , presne od 13.3 2020 . takze snad uz mam poslednu fazu, a to fazu smiechu.

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
bublinka1426
Autor odpoveď zmazal
viktorka48
Odpoveď bola odstránená
bublinka1426
4. aug 2021

@viktorka48 to ja viem, ja uz sa snad nedokazem uz riadne ani rozculit. moj pohar uz davno pretiekol.

kkovacovak
4. aug 2021

@tayla pritom je to taký paradox. Budú sa tu do mňa navážať a ani nevedia či som alebo nie som očkovaná. Poznám veľa ľudí čo sú očkovaní a opatrenia im pripadajú padnuté na hlavu. Ale tuto by takých hneď označili za odporcov očkovania aj keď očkovaní sú. Mne doktorka zakázala očkovať sa a som evidentne pre to horšia osoba a najhorší občan. Pritom pre mňa sú ony ako očkované nebezpečnejšie a obávať sa človeka ktorý poruší ehranicu by som sa mala skôr ja a nie ony. Ľudstvo sa pekne zbláznilo a ľudia sa delia na zlých a dobrých len na základe tohoto. Nech si robia čo chcú ale stále nepochopili že je im v niektorých prípadoch dodržiavanie pravidiel a očkovanie zbytočné.

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
viktorka48
Odpoveď bola odstránená
viktorka48
Odpoveď bola odstránená
kkovacovak
4. aug 2021

@viktorka48 ja poznám rodinu kde sa matka s dcérou nebavia lebo matka sa nechce dať očkovať lebo sa bojí, vzhľadom na svoj zdravotný stav a dcéra ju nechce pustiť k vnúčaťu. Tak nech mi nikto netvrdí že nemajú ľudia týmto zničený zdravý úsudok

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
tayla
Odpoveď bola odstránená
viktorka48
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
kkovacovak
4. aug 2021

@tayla ja som úprimne rada že mám okolo seba ľudí ktorí neriešia či je niekto očkovaní alebo nie je a nerobíme medzi sebou rozdiely. Rovnako ako neriešia či išiel niekto cez hranice s registráciou alebo bez. Kým nebudú testovať a posielať do karantény aj očkovaných tak je celá táto šaškáreň zbytočná a ďalších 10 vĺn bude aj tak. To by mal priemerne vzdelaný človek chápať.

bluka2
4. aug 2021

Síce dnes cez inú hranicu, kde som chcela spraviť všetko podľa predpisov aj keď vraj nikdy nekontrolujú - spravila som a nekontrolovali - vyšiel dcére najprv pozitívny rychlotest, skoro mi oči vypadli, lebo stále chodí do družiny teraz v lete, kde ich testujú, tak som kvôli odletu musela ešte narýchlo zaplatiť 120€ za PCR test, taký že nemusíš 24 h čakať na výsledok. Ten samozrejme vyšiel negatív,
mám poctivosti práve plné zuby!

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená