Ako je to na hraniciach pre nezaočkovaných?
Sestra chce prísť na dovolenku na Slovensko. Lietadlom zo Švajčiarska do Budapešti. A že prídeme pre ňu tam. Niesu zaočkovaný ale majú pcr test. Ako to je na hraniciach? Keď majú test?
@viestta úplne sa stotožňujem. My sme tak hlúpy národ, že ak nás niekto nekontroluje, proste žiadne pravidla. Žiaľ, práve pre tých obchadzacov pravidiel by mali stať na hranici vojaci a natvrdo kontrolovať. Hold, tak budeme mat kolóny! Vôbec sa nedivím, ak niekoho zas napadne nás pozatvárať. Akonáhle povolia šnúrku, ľudia zabúdajú, na čo majú mozog!
@viktorka48 ludi, teda trollov ako ty nepochopím. Plných zlosti, hlúposti a nenávisti voči všetkému a všetkým. Musíš mat veľmi ťažký život.
@luckalucka5718 no tak ti poviem.. Brat bol na sk s jeho rakúskou ženou a dieťaťom. Všetci mali PCR. Neockovani. Šli cez hranicu a pustili ich ani e karantenu žiadnu nemali, a ani nedodrziavali.
Medzitým som ja Neockovana (tehotná s doporučením od viacerých Dr neockocal, koli anamneze) bola s rodinou 14 dní na čiernej hore. Muž očkovany. Šli sme včera večer cez hu-sk prechod k veľkému mederu a nestal tam nikto, kto by mi vovec co skontroloval. Bola som dosť prekvapená.
Ale teda ja už mám termín PCR, a aktuálne budem do výsledku PCR samozrejme v karantene... Kým môj očkovaný muž a deti môžu behať, ale také sú pravidlá, takže som s tým rátala keď sme šli dovolenkovať
@viktorka48 diktatorsky rezim. Dievča zlaté ty nevieš čo je diktatúra. 😀
Je možnosť ísť bez akejkoľvek elektronickej registrácie s negatívnym testom v ruke. 😊
@luckalucka5718 nech si sprai ako chce... Tak ako aj milion slovakov. Co myslis, zepojdu do karanteny? Ver tomu ze mnohi nie.. Vykaslu sa na to na vsetko...
@viktorka48 s tebou je zbytočná akákoľvek diskusia. Nevieš, čo znamená slovo diskutovať a už vôbec nie bez urážanie iných. Mne je jedno, či si nie si budwnebusws zaockovana. Pokial tvoje rozhodnutia nebudú ovplyvňovať zdravie a život ostatných, je mi to jedno. Nemyslím si, že dať sa otestovat 5 deň po príchode zo zahraničia je taka katastrofa. Dokonca si myslím, že by to malo platiť aj pre ockovanych. Ja sa chcem vrátiť čím skôr k bežnému životu, aký som mala pre 2 rokmi.
S tymi dvoma jednoduchymi pipinami sa ani nepokusajte debatovat, na FB im to od ludi co sotva preliezli zakladnu skolu bolo dostatocne vysvetlene, takze maju "nazor". Samozrejme, ze im tento stav vyhovuje, ked sedia na riti na pandemickych rodicakoch, preco by potom mali robit nieco preto, aby pandemia ustupila.
@marion09 kontroluje to policia.. prisli sme (viac "skupin") pred 2,5t z CR a do dvoch dni bola policia u kazdeho z nas....

@viktorka48 kde je téma o ockovani tam si v iných ta nevidno. Priznaj sa ty si troll co tu chodí do týchto tém len rýpať.