Ako je to na hraniciach pre nezaočkovaných?
Sestra chce prísť na dovolenku na Slovensko. Lietadlom zo Švajčiarska do Budapešti. A že prídeme pre ňu tam. Niesu zaočkovaný ale majú pcr test. Ako to je na hraniciach? Keď majú test?
@ptmt1011 mozog? Myslíš to co vám povie Fico, kotleba, zem a vek, hlavne spravy a neviem kto ešte? 😀
@777januska777 ved áno, ja veci mením svojim prístupom... A nie prístupom očkovaný h neockovanych... Ja osobne som za to, aby sa zákony dodržiavali! Mam to aj z povolania... Ale trosku logiky do toho by neuškodilo... A keďže ja osobne vidím, že vyhláška nema žiadnu logiku a je deravá, tak tie diery obchádza, aby som do nich nespadla... Každé jedno vyjadrenie každej jednej ženy, je len na tej žene (v týchto diskusiách).. Ja som napísala svoj názor... Žijem v zahraničí a vidím ako sa tu žije bez stresu, bez šírenia strachu a poplachu, bez "obmedzení".. Nosenie rusok, odstup a umývanie rúk, dezinfekcia, to sú veci, ktoré sú na dennodennom poriadku v prevažnej väčšine sveta..toto nezmizne... Ale nezmizne ani korona nech si každý hovorí co che, či už bude väčšina zaočkovaných alebo nie... A prechod cez hranice na svk nedomysleli ani zďaleka dobre
@viktorka48 dobre 😀 to sa vola demokracia, sú to práva a povinnosti.
@viktorka48 neprekvapuje ma to u teba 😀 volila si človeka, ktorý ti sľuboval lepší život. Ty si presne ten človek, ktorý si myslí, že ma zlý život vďaka druhým a ze druhí mu ten život môžu zlepšiť. Úplne bez sebareflexie.
@ptmt1011 no tak ta navsteva je oficialne planovana, spojena s jeho navstevou v Budapesti, takze asi tazko to bude vymyslene "kvoli ockovaniu". Ak navsteva nebude (lebo ona mala byt v 2020) tak napr.ak budu lockdowny a pod. Bohuzial veriaci su z toho asi nadseni, ja pomenej, zda sa mi to zbytocne.. mame tu zakazne sporty a co ja viem co, obmedzenia prehnane podla poctu ludi ale toto budu organizovat.
@viktorka48 nie 😀 ale tebe nemusím vysvetľovať ty isto vieš 😀
@viktorka48 to nikdy nebude, to by si musela žiť niekde na samote. Lebo zákony štátu musíš dodržiavať v spoločnosti. To co si naucena dodržiavať od mala už teraz neberieš ako problém, lebo s tým žiješ cely život. A čokoľvek nové je pre teba problém, lebo tomu nerozumieš. Ale to nevadí aj takí ľudia sú.
@viktorka48 diktatorske 😀 dostuduj históriu 😀 dobre už nevládzem. Nejdem na teba reagovať. Stačilo mi. 😀
@777januska777 ja toto škatulkovanie nechápem. Ak niekto vyjadrí iný názor proti opatreniam je hneď v očiach druhých kotlebovec, ficovec, anivaxer, spodina a neviem čo všetko. Pritom nič z toho nie je pravda. Ja osobne nie som ani jedno len ma vytáča nespravodlivosť a snažím sa vnímať veci triezvo.
@kkovacovak no mama dve najlepšie kamarátky a ani jedna nie je očkovaná. Takže to nie je o tom ci ma niekto iný názor. Ide o to ako ten názor vyjadrí a aký názor má. Ak tu začne splietat niečo o šikana a sprisahani, tak na takého človeka sa nedá iné povedať.

@habibim možno, ale to nie je dôvod proti tomu protestovať. Koľko zákonov sa mne zdá nezmyselných, ale sú zavedené a preto ich akceptujem. To co sa mne zdá nezmyselné sa nemusí zdať iným, takže keď som si vybrala život v tomto state, tak to musím brat so všetkým. Poviem si svoj názor, ale nebudem to zamerne a naschvál porušovať, veci môžem zmeniť osobným prístupom a nie krikom a zameraným porušovaním.