icon

Ako je to na hraniciach pre nezaočkovaných?

luckalucka5718
4. aug 2021

Sestra chce prísť na dovolenku na Slovensko. Lietadlom zo Švajčiarska do Budapešti. A že prídeme pre ňu tam. Niesu zaočkovaný ale majú pcr test. Ako to je na hraniciach? Keď majú test?

777januska777
5. aug 2021

@habibim možno, ale to nie je dôvod proti tomu protestovať. Koľko zákonov sa mne zdá nezmyselných, ale sú zavedené a preto ich akceptujem. To co sa mne zdá nezmyselné sa nemusí zdať iným, takže keď som si vybrala život v tomto state, tak to musím brat so všetkým. Poviem si svoj názor, ale nebudem to zamerne a naschvál porušovať, veci môžem zmeniť osobným prístupom a nie krikom a zameraným porušovaním.

viestta
Odpoveď bola odstránená
777januska777
5. aug 2021

@ptmt1011 mozog? Myslíš to co vám povie Fico, kotleba, zem a vek, hlavne spravy a neviem kto ešte? 😀

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
viestta
Odpoveď bola odstránená
viktorka48
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
habibim
5. aug 2021

@777januska777 ved áno, ja veci mením svojim prístupom... A nie prístupom očkovaný h neockovanych... Ja osobne som za to, aby sa zákony dodržiavali! Mam to aj z povolania... Ale trosku logiky do toho by neuškodilo... A keďže ja osobne vidím, že vyhláška nema žiadnu logiku a je deravá, tak tie diery obchádza, aby som do nich nespadla... Každé jedno vyjadrenie každej jednej ženy, je len na tej žene (v týchto diskusiách).. Ja som napísala svoj názor... Žijem v zahraničí a vidím ako sa tu žije bez stresu, bez šírenia strachu a poplachu, bez "obmedzení".. Nosenie rusok, odstup a umývanie rúk, dezinfekcia, to sú veci, ktoré sú na dennodennom poriadku v prevažnej väčšine sveta..toto nezmizne... Ale nezmizne ani korona nech si každý hovorí co che, či už bude väčšina zaočkovaných alebo nie... A prechod cez hranice na svk nedomysleli ani zďaleka dobre

777januska777
5. aug 2021

@viktorka48 dobre 😀 to sa vola demokracia, sú to práva a povinnosti.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
viktorka48
Odpoveď bola odstránená
viktorka48
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
viktorka48
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
viktorka48
Odpoveď bola odstránená
777januska777
5. aug 2021

@viktorka48 neprekvapuje ma to u teba 😀 volila si človeka, ktorý ti sľuboval lepší život. Ty si presne ten človek, ktorý si myslí, že ma zlý život vďaka druhým a ze druhí mu ten život môžu zlepšiť. Úplne bez sebareflexie.

simca06022011
5. aug 2021

@ptmt1011 no tak ta navsteva je oficialne planovana, spojena s jeho navstevou v Budapesti, takze asi tazko to bude vymyslene "kvoli ockovaniu". Ak navsteva nebude (lebo ona mala byt v 2020) tak napr.ak budu lockdowny a pod. Bohuzial veriaci su z toho asi nadseni, ja pomenej, zda sa mi to zbytocne.. mame tu zakazne sporty a co ja viem co, obmedzenia prehnane podla poctu ludi ale toto budu organizovat.

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
777januska777
5. aug 2021

@viktorka48 nie 😀 ale tebe nemusím vysvetľovať ty isto vieš 😀

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
viktorka48
Odpoveď bola odstránená
777januska777
5. aug 2021

@viktorka48 to nikdy nebude, to by si musela žiť niekde na samote. Lebo zákony štátu musíš dodržiavať v spoločnosti. To co si naucena dodržiavať od mala už teraz neberieš ako problém, lebo s tým žiješ cely život. A čokoľvek nové je pre teba problém, lebo tomu nerozumieš. Ale to nevadí aj takí ľudia sú.

777januska777
5. aug 2021

@viktorka48 diktatorske 😀 dostuduj históriu 😀 dobre už nevládzem. Nejdem na teba reagovať. Stačilo mi. 😀

kkovacovak
5. aug 2021

@777januska777 ja toto škatulkovanie nechápem. Ak niekto vyjadrí iný názor proti opatreniam je hneď v očiach druhých kotlebovec, ficovec, anivaxer, spodina a neviem čo všetko. Pritom nič z toho nie je pravda. Ja osobne nie som ani jedno len ma vytáča nespravodlivosť a snažím sa vnímať veci triezvo.

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
viktorka48
Odpoveď bola odstránená
777januska777
5. aug 2021

@kkovacovak no mama dve najlepšie kamarátky a ani jedna nie je očkovaná. Takže to nie je o tom ci ma niekto iný názor. Ide o to ako ten názor vyjadrí a aký názor má. Ak tu začne splietat niečo o šikana a sprisahani, tak na takého človeka sa nedá iné povedať.

viktorka48
Odpoveď bola odstránená