Ako kosiť trávu pod trampolínou?
Ahojte,kúpili sme detskám trampolínu,no neviem si predstaviť ako pod ňou budeme kosiť trávnik 😕
Má niekto nejakú dobrú radu???Ďakujem
Dio mio otazka roka zas...No tak,ze pod nu strcite kosacku ak sa zmesti,ak sa nezmesti,dvaja chlapi ju chytia a prelozia a potom ju daju naspat...
trampolinu prenesu o 2 metre dalej aj dve zeny - mam to vyskusane so svokrou 😀 😀 😀
niekto si dava pod trampolinu tie okrasne strkove kamene, aby sa pod nou nemuselo kosit
Aj my trampolinu lahko odtiahneme na bok. Pokosime a presunieme. Miesto kde ta trampolina je menime,aby sme travu nezaťažovali stále na tom istom mieste.
kup kosacku co sama kosi :D a dostane sa vsade a este budete mat aj zabavu na dvore.
to je teda rodinný problém!!!! mať tak tvoje problemy a prezidentov plat 😉 .....prepáč, ale brutálna otázka 🙂
Niektoré maminky svojimi otázkami určite vyvolávajú nemý úžas na tvári alebo pobavenie. To začali nepraktické ženy - nepoužiteľné pre život klonovať ? Niektoré otázky na MK by mali zvýrazňobať (na zlepšenie nálady ostatných). Ale k problému. Do záhrady si zoberieme deku zn. Chicco - najlepšie bielu, rozprestrieme ju na trávnik tesne pri trampolíne, pripravíme si malinké nožničky (manikúrové sú veľké) navrhovala by som cvikačky na nechty pre batoľatá. Ľahnúť si na deku smerom brucho k zemi a môžeš začať. Príjemne strávené popoludnie prajem !

no my mame take noznice na travu a kriky od Bosch. tak asi by som si klakla alebo lahla (podla toho, kolko tam je priestoru) a strihala to tymi noznicami. to je taka masinka, co sa nabija a cepele prehadzujes bud ci strihas travu alebo druha cepel je na kriky napr. zivy plot. ja striham travu kde kosacka nedojde - okolo pieskoviska, pri chodniku a tak