icon

Ako maminy vnímajú prechod na euro?

elise
17. dec 2007

chcela by som vedieť ako vnímate vy maminy to že od 01.01.2009 budme platiť v euro. ako vnímate tento prechod?Čo myslíte ako to ovplyvní materské rodičovské volenky prídavky na deti.....?ako to pocítime v domácich rozpočtoch, čo za tie eurá asi kúpime....?

Strana
z20
roasha
20. feb 2009

jasne,este prepocitavam na koruny,ale cim dalej menej..uz len tak "zhruba",akurat som sa dnes rozsupla,nove ryby do akvarka,cca 3,5€/ks,tak som si dala "nalozit",este nejake krmiva k tomu,a ked mi povedali vyslednu sumu,som mala dost.
inak sa tesim kazdemu inokrajnemu €,ktore mi prejde cez ruky.
preco nejdu smajle,nemozem vyjadrit emocie...

kili
20. feb 2009

ja ich tiež len "malujem"

ja som úplne zabudla si pozerať krajinu pôvodu
a sumy moc neprerátavam, však všade sú ešte Sk, sranda bude, až keď zmiznú

roasha
20. feb 2009

prave ze ja uz velmi nepozeram na tie nase sk ceny,len tak z hlavy preratavam,ale obcas ako dnes aj na to kaslem,a poviem si "no fasa,ake lacne..."

elise
autor
17. jan 2010

tak to euro prebehlo celkom fajn platovo sme klesli, v obchodoch drahšie ...ale aj tak občas prepočítavam

erikasadek
17. jan 2010

niekto vytiahol staru temu..
takze aka je bilancia.. od zaciatku eura?? 🙂

nadhera
17. jan 2010

ja preratavam 😀 😀 😀 a kedze som na rodicovskej uz tri roky , tak velmi nemusim . 😝 ceny sa velmi nemenili, dokonca mam niekdey pocit,ze ovocie v k snad zlacnelo.

titkovamiriam
17. jan 2010

moj pohlad-platovo ok a ceny klesli a hlavne do rakuska uz nemusim nic menit ale inak preratavam 🙂

a do buducna aj ked sa to eura netyka koly mytu nam vo firme uz traja dodavatelia zdvyhli ceny tak si myslim ze coskoro pojde vsetko rapidne hore 😠 😠 😠

erikasadek
17. jan 2010

myslim miriam ze myslis dobre... 😉

martinhorvath
Odpoveď bola odstránená
martinhorvath
Odpoveď bola odstránená
beky1813
1. sep 2018

@martinhorvath 😂😂😂😂😂😂 vazne?

Strana
z20